ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πάνος Καμμένος "καρφώνει" τον Δημήτρη Καμμένο για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μάλαμα

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ο Πάνος Καμμένος "καρφώνει" τον Δημήτρη Καμμένο για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μάλαμα

 

Τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο , κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως τον βουλευτή που έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ να προσπαθεί να δώσει το κυλικείο της Βουλής σε ανθρώπους του υποκόσμου. Συγκεκριμένα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα που μαζί με τον πρώην Εκαμίτη Σπύρο Παπαχρήστου είχαν στήσει συμμορία σύμφωνα πάντα με την έρευνα της ΕΥΠ  όπου τους παρουσιάζει ως  ως αρχηγούς εγκληματικής οργάνωσης που ασχολούνταν με προστασίες , τοκογλυφίες, και εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς κ.ο.κ 
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε , ο Π. Καμμένος, ανέφερε πως: "Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα".

Ο Δημήτρης Μάλαμας ήθελε να πάρει το κυλικείο της Βουλής για να κάνει ξέπλυμα του μαύρου χρήματος και για τον σκοπό αυτό είχε συναντήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και μιλάει για μια απλή φιλική σχέση.

Επειδή υλικό των καταγραφών έχει ήδη διαρρεύσει θεωρούμε αναγκαίο επίσημα η κυβέρνηση να πιέσει προς την κατεύθυνση να δοθεί όλο στη δημοσιότητα ως μέσο πίεσης αφού από εξακριβωμένες αστυνομικές πηγές το κύκλωμα είχε άκρες και στη Δικαιοσύνη! 

Έχουμε στην κατοχή μας μέρος των απομαγνητοφωνήσεων και θα δημοσιεύουμε ό,τι κρίνουμε σκόπιμο ώστε να "διευκολυνθεί" η Δικαιοσύνη και να κάνει όσα θα γίνονταν σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος αλλά ατυχώς δεν τα είδαμε να συμβαίνουν για πολλά χρόνια στη χώρα μας. 

Άλλωστε ο Μάλαμας από το 1998 έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις αλλά έως την δολοφονία του δεν είχε καταστεί δυνατόν να τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη παρόλο που του είχε επιβληθεί 15 ετών για μαστροπεία δρούσε σχεδόν ανενόχλητος. 

Ποινή για μαστροπεία με ανασταλτικό χαρακτήρα μόνο στα Βαλκάνια πουθενά αλλού στον δυτικό κόσμο. Εμπλοκή δύο γνωστών δικηγόρων και δύο δημοσιογράφων ερευνάτε από τις Δικαστικές Αρχές που τους έχουν ήδη καλέσει να ανωμοτί κατάθεση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: