ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εγκυρότητα και συνέπεια από έναν ακόμα υβριστή μας

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Εγκυρότητα και συνέπεια από έναν ακόμα υβριστή μας


Επειδή κάποιες πατσαβούρες της πόλης χάρηκαν ιδιαίτερα με τα γραφόμενα σε ανυπόληπτο και συκοφαντικό ιστολόγιο να τους θυμίσουμε πόσο αξιόπιστοι είναι πάντα και με τι επιχειρήματα "πολιτεύονται" στην φαντασία τους οι κατά καιρούς επικριτές μας. 




Το γεγονός πως είμαστε το πρώτο ιστολόγιο της πόλης δεν έγινε προφανώς επειδή μας αγάπησαν οι επί δεκαετίες παραπληροφορημένοι συνδημότες μας αλλά επειδή είδαν πως από εμάς θα μαθαίνουν μόνο αλήθειες.

Υπάρχουν πάνω από 10 ΜΜΕ της πόλης μας με ενεργή εβδομαδιαία τουλάχιστον  παρουσία αλλά ατυχώς για όσους χρειάζονται επειγόντως αδυνάτισμα γιατί έφτασε το λίπος στον εγκέφαλο τους  εμάς εξακολουθούν και διαβάζουν.

Μία μας πολεμάει το ένα άκρο , πότε το άλλο ,κάποια φορά και μαζί λες και οφείλουμε σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ. 

Μάταια επικοινωνούν μαζί μας διάφοροι "μεσάζοντες" με αίτημα των τάχα αθώων και  θιγομένων να εξαφανίσουμε ή να μετριάσουμε τις δόσεις αλήθειας που δεν αντέχουν οι "εντολείς" τους.

Στο παρελθόν μπήκαμε στη διαδικασία αλλά οι Κούλες και άλλες κουλές επανήλθαν σαν να μην άλλαξε κάτι. Σαν να μην έχουμε χάσει φίλο και συναγωνιστή που στεναχωριόταν ( άδικα για εμάς και του το είχαμε κατά επανάληψη τονίσει) επειδή οι μόνιμοι τουρίστες της πόλης , οι κρατικοδίαιτοι δήθεν "ερευνητές" και οι ανεπάγγελτες ψωνάρες ήθελαν να κάνουν το χαβά τους!

Για να μιλήσουμε και στην μητρική τους γλώσσα γιατί από πατριδοκάπηλους και Μπουμπουλίνες  χορτάσαμε. Αφού προφανώς και δεν κατάλαβαν και πολλά πράγματα λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2019 ευελπιστούμε να καταλάβουν τώρα.

Γιατί όχι εμείς δεν είμαστε όπως καλά γνωρίζουν αριστεροί , ούτε  είμαστε νοσταλγοί της Χούντας, ούτε βεβαίως  επιθυμούμε καμία σχέση με κράτη - παρίες, και το κυριότερο δεν κρυβόμαστε αλλά ΔΗΜΟΣΙΑ και με ονοματεπώνυμο γκρεμίζουμε την υποκρισία τους και την ψευτιά τους.

Αρκετά ανεχτήκαμε λοιπόν τις Κούλες τους , τις ιδιαιτερότητές τους , την τάχα "αλληλεγγύη" τους και κυρίως το μη σεβασμό τους σε νεκρά πρόσωπα  και συναγωνιστές μας.

Εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες "φάρμας" ούτε μας αφορά να περιθάλψουμε τάχα εξαπατημένα "θεία βρέφη" που από αμέλεια και χωρίς καμία "κακότητα" όπως οι "μεσάζοντες" ισχυρίζονται έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης!

Δεν μας πείθουν και φυσικά δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε σε όλες και όλους που μας ζητάνε να το πάμε ως το τέλος..

ΥΓ: Το ηλεκτρονικό μήνυμα έχει κρατηθεί και ο καθένας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες του. Αστεία σε επαγγελματίες δημοσιογράφους δεν νοούνται αφού άλλωστε το "χιούμορ" μας μάλλον δεν είναι σε καλά επίπεδα ειδικά αυτή την περίοδο . Καλή συνέχεια να έχετε ακολουθούν ΝΟΜΙΜΑ υποκλαπείσες συνομιλίες της ΕΥΠ σχετικές για το κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ που έγινε με επίκεντρο την παρακολούθηση του "επιχειρηματία" Δημήτρη Μάλαμα που δολοφονήθηκε το 2019 .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: