ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όσο ξεδιπλώνεται το "κουβάρι" με τον παιδεραστή καθηγητή δικαιωνόμαστε τραγικά

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Όσο ξεδιπλώνεται το "κουβάρι" με τον παιδεραστή καθηγητή δικαιωνόμαστε τραγικά



Το παραπάνω βίντεο από το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου είναι αποκαλυπτικό για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που απέδειξαν στο Γυμνάσιο της πόλης μας για μια τραγωδία που εξελισσόταν πάνω από χρόνο.


Δείτε το είναι η απάντηση πως όπου μπαίνει η δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτονται όσα μια παντελώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ κοινωνία θέλει να κρύψει .

Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν οι γονείς του αθώου κοριτσιού που έπεσε στα χέρια του ΚΤΗΝΟΥΣ δεν ήταν αλλοδαποί. Βλέπετε κάποιοι θεωρούν πως υπάρχουν παιδιά κατώτερου Θεού. 

Ακούστε και τις καταγγελίες για περιστατικό που έγινε μέσα στο προαύλιο του σχολείου και το μαθαίνουμε με καθυστέρηση έτους και μόλις η δημοσιογραφική έρευνα άρχισε να ξετυλίγει το "κουβάρι".

Όπως μου λένε συνάδελφοι από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα είναι η πρώτη φορά που καλούν τηλεφωνικά για να μάθουν και δεν υπάρχουν "συνεργάσιμοι" . Δεν πειράζει η αλήθεια θα βγει από τους κατασυκοφαντημένους δημοσιογράφους όπως συμβαίνει έτσι και αλλιώς πάντα.

Γιατί μια ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ κοινωνία πάντα θα "πέφτει από τα σύννεφα" όταν μια αλλοδαπή μητέρα ψάχνει να βρει το δίκιο της.

ΥΓ: Σε λίγες ώρες και επειδή εξαίρετος δικαστικός λειτουργός έχει αναλάβει την υπόθεση πολλά θα βγουν στο φως. Και βέβαια μέσα από εδώ θα δείτε τις κινήσεις των πρωταγωνιστών σε αυτή την βρώμικη υπόθεση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: