ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο Σταύρο Γεωργάκη δεν θα μας κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας οι υμνητές των δοτών δημάρχων της χούντας

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μπράβο Σταύρο Γεωργάκη δεν θα μας κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας οι υμνητές των δοτών δημάρχων της χούντας


Ένταση δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο με την πρόταση μορφής που κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής  κατά του προεδρείου.



Για όσους αναρωτιούνται γιατί η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" δεν έχει καταδικάσει ποτέ τα θέματα για τους φιλοχουντικούς της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου που έχουμε αναδείξει την απάντηση την έδωσε σήμερα και για εμάς ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Σταύρος Γεωργάκης.

Όταν ανέβει το βίντεο θα δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε από τον κ. Γεωργάκη. Το νόημα ήταν πως δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας όσοι υμνούν δοτούς δημάρχους της χούντας. Για εμάς ξεκάθαρα ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας δημιούργησε μόνο ΖΗΜΙΑ στην ΝΔ και κυρίως στην πόλη μας. Τα θετικά του εμείς προφανώς και δεν μπορούμε να τα δούμε αφού υπηρέτησε τις ερπύστριες . Επομένως όσο ακόμα δεν αποδοκιμάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ από κάποια στελέχη για εμάς οι κεντροδεξιές παρατάξεις θα έχουν την τύχη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που μετά από 12 χρόνια Κιντή δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν πάλι δημαρχία.

Ο λαός έπαθε και έμαθε καταδικάζει τον ΜΑΥΡΟ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό και προφανώς πολύ καλά τα είπε ο κ. Γεωργάκης. 

Πρόταση που έχουμε κάνει από καιρό ΔΕΝ επιτρέπεται να υπάρχει κάδρο δημάρχου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που δεν έχει εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες. Ας το κοιτάξουν γιατί προφανώς και η Αστική μας Δημοκρατία δεν μπορεί να αφήνει "'όπλα" σε κάθε είδους νοσταλγούς απολυταρχικών καταστάσεων.

Διαβάστε εδώ μέσα από το City oF Iliopolis τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γαβριήλ Αραμπατζή για τον δοτό δήμαρχο της χούντας . Και για να μην τον αδικώ και άλλοι πολλοί λένε τα ίδια αλλά όχι ικανοί και ΠΟΤΕ δημοκράτες για να υπηρετήσουν θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ.

Κάντε κλικ εδώ  για να δείτε πως ζητάει να παραδειγματιζόμαστε . Από ποιον βρε Γαβρίλο; Από αυτόν που υπηρέτησε αυτούς που βασάνισαν και άφησαν παράλυτο  τον Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή τον ήρωα μαχητή του ΕΔΕΣ; 

Για ακόμη μια φορά μπράβο λοιπόν στον πρόεδρο του δημοτικού μας συμβουλίου γιατί τόση υποκρισία πως να την αντέξει ;

Υπάρχουν και άλλες γραφικές ιστορίες σχετικά με τον ναό της Αγίας Παρασκευής και πως ο δοτός δήμαρχος κατάφερε να έχει το ιερό της ανάποδα λόγω βιασύνης αλλά εντάξει τις έχουμε βαρεθεί αφού το μόνο που κάνουν είναι να μας υπενθυμίζουν μια περίοδο που κατέστρεψε την χώρα μας.

Καλύτερος χορηγός από τον Κώστα Δελλαπόρτα της 12ετους θητείας Κιντή δεν θα μπορούσε να βρεθεί και δεν άφηνε και κανέναν που δεν υπηρέτησε την ΧΟΥΝΤΑ να βγει μπροστά και να κερδίσει

Με τα χίλια ζόρια τα κατάφερε ο Γιάννης Αναγνώστου τον οποίο και αυτόν πολέμησε για να μην έχετε απορίες γιατί από το 1974 έως σήμερα κατάφερε μόνο ο Γιάννης Αναγνώστου να γίνει δήμαρχος από την κεντροδεξιά. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: