ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλό μήνα εάν και έπρεπε να είναι διαφορετικός - Καλό κουράγιο και προσοχή από Δευτέρα

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Καλό μήνα εάν και έπρεπε να είναι διαφορετικός - Καλό κουράγιο και προσοχή από Δευτέρα



Καλό κουράγιο από Δευτέρα ( 4/5/2020) σε όλες και όλους σας. Και σε εμάς βέβαια που η καραντίνα μας κράτησε μακριά από μετακινήσεις μακριά από την πόλη.



Ο ιός είναι εδώ και η καινούργια πραγματικότητα θα έχει αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων στη χώρα μας αφού απόλυτα  ασφαλής είναι ΜΟΝΟ όποιος δεν βγαίνει από το  σπίτι του.

Οι λόγοι που επανερχόμαστε στις δουλειές μας είναι προφανώς επειδή η οικονομία μας δεν άντεχε να παραμείνουμε αδρανείς στα σπίτια μας.

Ήδη η ζημιά έχει γίνει η χρονιά θα κλείσει με ύφεση και η τουριστική σεζόν για την χώρα στην ουσία έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό.

Βγαίνουμε αλλά αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό και αναμένουμε φάρμακα για την αντιμετώπιση της νόσου. Τα σχολεία είναι λάθος που ανοίγουν αλλά αυτό είναι κάτι που αποφάσισε η κυβέρνηση και οι ειδικοί επιστήμονες που την συμβουλεύουν.

Οι ίδιοι δηλαδή που μας έλεγαν πριν μερικές εβδομάδες πως οι μάσκες δεν είναι χρήσιμες και πως τα παιδιά είναι υγειονομικές βόμβες!

Καλό μήνα σε όλες και όλους σας εάν και έπρεπε τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δυστυχώς οι επιλογές μας να συγχρωτιζόμαστε με μη δημοκρατικά κράτη μας έκαναν να ζήσουμε αυτή την τραγωδία. Που θα τελειώσει μόνο εάν βρεθεί εμβόλιο για τον covid-19 κάτι που δεν θεωρείται πιθανό από τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: