ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με αυτή την ανακοίνωση κοινής λογικής δεν συμφωνούσαν όσοι απαξίωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και το έκαναν αρνητικό θέμα στον αθλητικό τύπο - Και είναι λογικό που χαιρόμαστε που αποχωρούν

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Με αυτή την ανακοίνωση κοινής λογικής δεν συμφωνούσαν όσοι απαξίωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και το έκαναν αρνητικό θέμα στον αθλητικό τύπο - Και είναι λογικό που χαιρόμαστε που αποχωρούν



Επειδή βλέπω πρώην αντιδημάρχο υποστηρικτή της "απελθούσας" διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ που βλέπει  φυσιολογικούς όσους ήθελαν να ρίξουν σφαλιάρες σε εκπροσώπους του τύπου για να τους "συνετίσουν", βάζουμε σήμερα για πρώτη φορά την ανακοίνωση όσων αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο και όχι αυτών που προφανώς ακόμα και εάν τον αγαπούν (για εμάς δεν παίζει σε καμία περίπτωση  αυτό) δεν ξέρουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντά του.
Εκτός και εάν  αυτά είναι να απειλούν , να απαγορεύουν την είσοδο σε δημοσιογράφους που κάνουν την δουλειά τους στο γήπεδο και αναγκάζουν παρατηρητή του αγώνα να πληρώσει εισιτήριο! Λες και όλοι οι παραπάνω πήγαν στο γήπεδο για να δουν τους παιχταράδες του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ και όχι για να κάνουν την απλώς την  δουλειά τους. 

Η συγνώμη λοιπόν του συλλόγου για το σοβαρό ατόπημα τους ήταν επιβεβλημένη και φυσικά κακώς κατέβηκε η παρακάτω ανακοίνωση από το site του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ . Αλλά προφανώς θεώρησαν πως εδώ είναι Βόρεια Κορέα και πως οι φίλαθλοι της ομάδας ΜΙΣΟΥΝ τους εκπροσώπους του τύπου επειδή γράφουν εκεί που εργάζονται την ΑΛΗΘΕΙΑ

Και αυτή ήταν πως η ομάδα μας ήταν ΚΑΤΩΤΕΡΗ από τον ΠΑΟ Ρουφ μέσα στο γήπεδο, και η ομάδα του Ρουφ είχε και έχει καλύτερη διοίκηση , προπονητή και παίχτες. 

Με δεδομένο πως ήδη ο προπονητής έφυγε , η διοίκηση "αλλάζει"  (για αυτό δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά γιατί μάλλον δεν ισχύει ) και φανταζόμαστε πως και νέοι παίχτες θα έρθουν ας μην ανησυχούν για την τύχη της Ηλιούπολης οι οπαδοί του Βορειοκορεάτη ηγέτη στο ποδόσφαιρο και ας δώσουν τις χορηγίες τους σε καμία άλλη μικρότερη ομάδα της πόλης μας . 

Ας εφαρμόσουν εκεί όσα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εφαρμόσουν στην ποδοσφαιρική Ηλιούπολη με φυσικό επακόλουθο να αναγκάσουν σε ανακοίνωση το σωματείο . Τώρα γιατί κατέβηκε η παρακάτω ανακοίνωση ας τα ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους. 

Άλλωστε το να πήγαιναν μαζί παρέα βεβαιωμένα δημοκράτες πολίτες με αγώνες και εκλογή τους στα κοινά με ανθρώπους που απειλούν εκπροσώπους του τύπου με σφαλιάρες μάλλον δεν έπρεπε να συμβεί . Για τον λόγο αυτό και έγκαιρα είχαν αποχωρήσει από τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ όσοι έβλεπαν τι έρχεται με τους φυσιολογικούς όπως τους ονομάζει σε σχόλιο του ο πρώην Αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος που μπήκαν στην ομάδα. Η ανακοίνωση προφανώς που εκφράζει τους φιλάθλους της Ηλιούπολης είναι η παρακάτω. Αυτή πως στην Ηλιούπολη πληρώνει τάχα και ο Θεός εκφράζει όσους για εμάς ασχολήθηκαν με λάθος αντικείμενο και που προφανώς τέτοια "αγάπη" δεν την έχει ανάγκη κανένα αθλητικό σωματείο σε καμία δημοκρατική χώρα. 

Όσο για τον Γιάννη Καραμαγκάλη που δικαιολόγησε ως υπεύθυνος Επικοινωνίας αυτό το αίσχος δεν έχουμε και πολλά να πούμε . Άλλωστε ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή . Άλλη με την Δημοκρατία και άλλοι με το πληρώνει και ο Θεός στην Ηλιούπολη! Στην Ηλιούπολη λοιπόν ας ξέρουν πως είναι πολλοί αυτοί που παρακολουθούν αγώνες και δεν πληρώνουν γιατί κάποιοι μπήκαν στο ποδόσφαιρο για να χάσουν χρήματα και όχι για να βγάλουν. 

Κανένας δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ δεν υποχρεώθηκε να πληρώσει εισιτήριο από καμία προηγούμενη διοίκηση και φυσικά και αυτοί που φεύγουν γνωρίζουν πως δωρεάν εισιτήρια  υπήρχαν για πολλούς σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις. Διοικήσεις που έβαλαν χρήματα στην ομάδα και δεν περίμεναν με εράνους από επιχειρηματίες της πόλης να αγοράσουν έναν παίχτη. 

Στην ομάδα έπαιζε κάποτε ο Λιολίδης και αυτόν τον αγόρασε ένας πρόεδρος , το ό,τι δεν μπορούσαν το ξέραμε αλλά να υβρίζουν και αυτούς που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο πως τάχα δεν στάθηκαν στο πλευρό τους πάει πολύ. 

Και ποιοι είναι άραγε οι τοπικοί παράγοντες (σύμφωνα με την αστεία ανακοίνωσή τους)   που δεν αφήνουν την ομάδα να προχωρήσει; Με ποια δύναμη ; Μάλλον σας δουλεύουν κανονικά , και προφανώς το θέμα δεν είναι πως έφυγαν αλλά πως ο σύλλογος δεν τους έδιωξε όταν έπρεπε για να γλιτώσει μια ακόμα μαύρη σελίδα στην Ιστορία του.

Ο τύπος λοιπόν είχε προλάβει και είχε γράψει για το περιστατικό που έστησαν για να αμαυρώσουν την Ιστορία της ομάδας μας στο εντός έδρα παιχνίδι της με τον ΠΑΟ Ρουφ. 

Θέση για το γεγονός που συνέβη με τον εκπρόσωπο Τύπου στον οποίο δεν του δόθηκε η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου ώστε να καλύψει δημοσιογραφικά την αναμέτρηση της 9ης Φεβρουαρίου πήρε ο Γ.Σ. Ηλιούπολης με σχετική του ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δελτίο Τύπου 17 Φεβρουαρίου 2020

Διοικητικό Συμβούλιο

Αναφορικά με την ποινή που επιβλήθηκε στο Σύλλογό μας από την διοργανώτρια αρχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, κανονισμών και διατάξεων της οικείας ομοσπονδίας, στον εντός έδρας αγώνα του της ανδρικής ομάδας του Τμήματος Ποδοσφαίρου την 09 Φεβρουαρίου 2020, για παρακώλυση ελεύθερης εισόδου μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΑ και παρατηρητή αγώνος, καθώς και ελεύθερης εισόδου δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, δηλώνουμε ότι ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι αντίθετος σε παρόμοιους τρόπους αντιμετώπισης και δεν ήταν ενήμερος για τα γεγονότα, επίσης εκφράζει την διαφωνία του στο ύφος και τον τόνο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Τμήμα Ποδοσφαίρου μας επί του θέματος.

Ως Σύλλογος ζητήθηκαν εκ του Προεδρείου εξηγήσεις από τον εκπροσωπούντα το ΔΣ του Συλλόγου μας και αρμόδιο Έφορο του Τμήματος Ποδοσφαίρου και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις για πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, κανονισμών και διατάξεων, ενώ παραλλήλως εκφράζουμε την συγνώμη μας, στο ΔΣ της ΕΠΣΑ, τους δημοσιογράφους που δεν έγινε σεβαστή η ιδιότητά τους και από την ΕΣΗΑ & τον ΠΣΑΤ ως φορείς εκπροσώπησης τους και δεσμευόμαστε για την μη επανάληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Για το ΔΣ

Το Προεδρείο

Πρόεδρος Ανδρέας Τρομπέτας

Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπενάς

Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Κύρκος

Οι Τρομπέτας , Μπενάς , και Κύρκος ζήτησαν συγνώμη για την απρέπεια τους για λογαριασμό όλων μας. Εκείνοι έχασαν και αποχωρούν γιατί προφανέστατα και εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ και οι εκπρόσωποι του τύπου δεν διώκονται για τις αλήθειες που γράφουν και τους "ξεβρακώνουν" .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: