ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά : 'Όχι στις στείρες αντιπαραθέσεις μόνο και μόνο για λίγη δημοσιότητα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά : 'Όχι στις στείρες αντιπαραθέσεις μόνο και μόνο για λίγη δημοσιότητα



Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις για την επόμενη μέρα που θα είναι ίσως και πιο δύσκολη για όλους μας και το κυριότερο ωραίο το μήνυμα για συναίνεση για το καλό της πόλης και όχι στις άσκοπες αντιπαραθέσεις προς χάριν εντυπωσιασμού. Εάν αυτά αγγίζουν τους πολλούς σε περιόδους κρίσης αναμένουμε να το δούμε στις κάλπες του 2023. 



Μέχρι στιγμής πάντως στην πολιτική σκηνή της χώρας επικράτησαν οι λαϊκισμοί και ανήλθαν στην Εξουσία όσοι εκμεταλλεύθηκαν και όξυναν τις αντιπαλότητες ανάμεσα στους πολίτες . Το ζήσαμε το 2015, το είδαμε από την ανάποδη με δήθεν  εθνικιστικές κορώνες το 2019 , θα το δούμε ίσως και πολύ σύντομα με όσους θα πολιτευτούν με κύριο όπλο τους τα λίγα φέρετρα εν μέσω πανδημία.

Στο παρελθόν πολιτικοί αρχηγοί όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου έκαναν τον λαϊκισμό επάγγελμα , ενώ από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους έως και σήμερα δεν υπάρχει λαϊκιστής που να μην έγινε πρωθυπουργός.

Ο Τάσος Ευσταθίου παραμένει μετριοπαθής πολιτικός και φυσικά θα συνεχίσει να  παλεύει για συναίνεση,  θα κρατάει ήπιους τόνους ασκώντας  παράλληλα κριτική ,αλλά όχι τσιρίζοντας στα δημοτικά συμβούλια ή τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες .

εωρεί προφανώς τους δημότες μας ευφυείς και ικανούς να ακολουθήσουν την κοινή λογική την ώρα που κάποιοι δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει ο όρος.

Τι να πούμε αυτός τουλάχιστον ελπίζει και πιστεύει στην κριτική σας ικανότητα. Εμείς όχι και για αυτό εξακολουθούμε να κάνουμε ιδεολογικό αγώνα κόντρα στο ρεύμα.

Σας θεωρούμε όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει ευκολόπιστους , ψεκασμένους και με μειωμένα δημοκρατικά αντανακλαστικά που φαίνονται άλλωστε κάθε φορά που η πόλη μας γίνεται αρνητικό θέμα σε μεγάλα ΜΜΕ. 

Γιατί το "στην Ηλιούπολη και ο Θεός πληρώνει" δεν καταδικάστηκε από καμία δημοτική παράταξη , και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης στιγμής. 

Θέλω να δω από αύριο όλους αυτούς που ανακάλυψαν την χούντα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη επειδή έπραξε το αυτονόητο με την καραντίνα τι θα λένε όταν θα αυξηθούν τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού αφού πολλοί θα αμελήσουν να εφαρμόσουν τους κανόνες μη συγχρωτισμού. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: