ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στήνουν κάλπες νωρίς για να αχρηστεύσουν την απλή αναλογική πριν οι επιπτώσεις της πανδημίας γίνουν θηλιά στο λαιμό τους

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Στήνουν κάλπες νωρίς για να αχρηστεύσουν την απλή αναλογική πριν οι επιπτώσεις της πανδημίας γίνουν θηλιά στο λαιμό τους


Δυστυχώς όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση ακούγοντας τους επικοινωνιολόγους της προχωράει μέσα στο επόμενο τρίμηνο σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.



Μπορεί ο πρωθυπουργός να διέψευσε τις πρόωρες εκλογές σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή" και στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά αλλά η καρέκλα μπαίνει πιο ψηλά από το κοινό καλό.

Αυτό που επιτάσσει η κυβέρνηση να εξαντλήσει την θητεία της και να κριθεί θετικά ή αρνητικά στο τέλος της. Οι λόγοι που οδηγούν την κυβέρνηση στις εκλογές είναι πως οι κατασχέσεις αναβλήθηκαν μόλις για ένα τρίμηνο και φυσικά το "πάρτι" μετά δεν ευνοεί καμία Εξουσία.

Τα σπασμένα ετών θα κληθεί να διαχειριστεί μια κυβέρνηση που ήρθε λέγοντας μας πως θα εφαρμόσει πολιτική υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έγινα πιο κρατιστές και από τα μ@λ@κισμέν@ του ΠΑΜΕ που θέλησαν να τιμήσουν πράγματα με τα οποία δεν είχαν και έχουν καμία σχέση .

Τα δικαιώματα των εργαζομένων άλλωστε στα κράτη που αυτοί υποστηρίζουν είναι μεροκάματα πείνας και φυσικά ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τους πολλούς. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση τους άφησε να πραγματοποιήσουν την φιέστα τους και μάλιστα αρκετοί ψεκασμένοι συνάδελφοί μου έγραψαν εγκωμιαστικά άρθρα για τα απομεινάρια του σταλινισμού στην χώρα μας.

Άλλωστε τάχα δεξιά ΜΜΕ όπως π.χ η εφημερίδα Real News φιλοξενούν και πληρώνουν πολλούς κομμουνιστές αρθρογράφους για να πουλάνε τον σανό τους και από τάχα δεξιά ΜΜΕ όπως του Νίκου Χατζηνικολάου που συνεργάζεται με τους Κουρήδες και έχει γίνει το ίδιο με αυτούς.

Αλλά οκ ποιος ασχολείται πλέον για φθαρμένα τηλεοπτικά πρόσωπα , που έπαιξαν καλά το παιχνίδι του λαϊκισμού τις εποχές των αγανακτισμένων που έμειναν σπίτι δείχνοντας προφανέστατα σε όλους μας όχι φυσικά την κοινωνική τους ευθύνη αλλά το γεγονός πως με άδειες τσέπες ουδείς έχει όρεξη για καμία "επανάσταση".

Η δική μας άποψη που έχει διατυπωθεί προς πάσα κατεύθυνση είναι πως η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και πως εάν συνεχίσει η ΝΔ να χτυπάει αλύπητα τους δεξιούς θα έχει την τύχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί προφανώς και οι εποχές που τα πρόβατα ανέχονταν τους ύμνους στους "αγώνες" τις αριστεράς δηλαδή στα εγκλήματά της πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Η νέα Ελλάδα έρχεται οσονούπω και θα σαρώσει ό,τι απέμεινε από τα σαπρόφυτα του Καραμανλισμού σε ένα κόμμα που κυνηγάει ιερείς αλλά όχι τους σταλινοφασίστες του ΠΑΜΕ.

Αλλά με τέτοια αστυνομία και με έναν τόσο άχρηστο υπουργό Προστασίας του Πολίτη προφανώς και δεν μπορεί να πράξει και διαφορετικά.

Ήδη οι πολλοί βλέπουν με συμπάθεια τους "Ρουβίκωνες" που τάχα θα εξάρθρωναν με υπουργό αυτόν που δεν κατάφερε να συλλάβει την Σέχτα Επαναστατών που πραγματοποίησε το 2010 την δολοφονία μιας αδέσμευτης δημοσιογραφικής φωνής που πάλευε για Ορθοδοξία και Ελληνισμό.

Αλλά είπαμε ας κάνουν το λάθος να πάνε σε εκλογές και τότε θα δουν πως αντί να εξασφαλίσουν έναν χρόνο ακόμα Εξουσίας θα αποτελέσουν την σύντομη νεοφιλελεύθερη παρένθεση ή μάλλον θα πληρώσουν το τίμημα της Γαλάζιας Σοβιετίας που στήνουν κάνοντας απίστευτη κωλοτούμπα σε όσα έλεγαν προεκλογικά.

Όσο για την διαφθορά τους είναι τόσο εμφανής που βγάζει μάτι . Οι μόνοι που θα τους χειροκροτούν θα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που πήραν τα 20 εκ. ευρώ γιατί ακόμα και οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε αυτά ήδη τους φτύνουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: