Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η Σοβιετία καλά κρατεί όπως και τα ψέματα της αριστεράς με την ανοχή της δεξιάς


Χθες οι κομμουνιστές έκαναν συγκέντρωση στο Σύνταγμα "τιμώντας" τάχα την εργατική Πρωτομαγιά. Οι συγκεντρώσεις προφανώς και είναι απαγορευμένες αφού με το ζόρι βγαίνουμε από τα σπίτια μας με "εξαίρεση μετακίνησης πολιτών" για συγκεκριμένους λόγους αλλά αυτό δεν αφορά τους κομμουνιστές που έχουν ΑΣΥΛΙΑ. 



Τι γιορτάζουν όμως ; Τις εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγου που έγιναν στις 3 Μαΐου του 1886.  Διεκδικούσαν το 8ωρο που σήμερα θεωρείται αυτονόητο για τους υπαλλήλους αλλά  όχι για όλους. 

Όπως γίνεται σε όλους αντιληπτό η υποκρισία περισσεύει , διαδηλώνουν υπέρ των εργαζομένων αυτοί που στα κράτη όπου υπάρχει ακόμα η λαίλαπα του κομμουνισμού στερούνται βασικών ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ οι πολίτες και οι εργαζόμενοι φυσικά και δεν δουλεύουν πάνω από 8 ώρες αλλά δεν πληρώνονται και με περισσότερο από ένα δολάριο την ημέρα! 

Μια μέρα δηλαδή που αφορά τις διεκδικήσεις εργαζομένων στον δυτικό κόσμο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από όσους παλεύουν για να μας κάνουν Βόρεια Κορέα ή Κίνα ή Βενεζουέλα. 

Το γεγονός πως η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη επέτρεψε στους βιαστές της Αστικής μας Δημοκρατίας να κάνουν αυτή την υποκριτική εκδήλωση εν μέσω πανδημίας προφανώς και δείχνει πως με αυτή την πολιτική ηγεσία η χώρα μας δεν έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να ξεπεράσει καμία κρίση.

Γιατί όποιος δεν τολμάει να πει καν την ΑΛΗΘΕΙΑ και να στηλιτεύσει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της αριστεράς προφανώς και είναι έρμαιο στις διαθέσεις "εργατών" που ζουν παρασιτικά εδώ και δεκαετίας εις βάρος όλων μας.

Αυτοί έκλεισαν τα δικά τους ΜΜΕ και έδιωξαν τους εργαζόμενους τους ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ εφαρμόζοντας τα αποτυχημένα διεθνώς κομμουνιστικά τους μοντέλα . Κατέβηκαν χθες στους δρόμους για να κλείσουν ακόμα μερικές επιχειρήσεις και να ποντάρουν στην ΦΤΩΧΕΙΑ και την ΑΝΕΡΓΙΑ για να επιβάλλουν την στυγνή δικτατορία τους.

Θα τους αφήσουμε; Προφανώς και η απάντηση είναι αρνητική γιατί ο δυτικός κόσμος όπως έκανε πάντα έχει δημοκρατικές λύσεις να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις που ανεύθυνα κομμουνιστικά καθεστώτα όπως αυτό της Κίνας δημιούργησαν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...