ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεκάδες τα μηνύματα των αναγνωστών μας για το "ξεφόρτωμα" όσων από το 1981 έως και σήμερα υβρίζουν κάθε συντηρητικό πολίτη της πόλης

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Δεκάδες τα μηνύματα των αναγνωστών μας για το "ξεφόρτωμα" όσων από το 1981 έως και σήμερα υβρίζουν κάθε συντηρητικό πολίτη της πόλης

Ευχαριστούμε για το ρεκόρ επισκέψεων που μας χαρίσατε χθες και για τα δεκάδες mail σας.Όλα στην κατεύθυνση πως τόσο το ιστολόγιο όσο και οι 7 ομάδες και σελίδες μας στο facebook να απομονώσουν τους όσους μας υβρίζουν.



Ο λόγος που δεν το κάναμε εδώ και καιρό ήταν πως είχαμε όλη την καλή διάθεση για έναν ΔΙΑΛΟΓΟ χωρίς χαρακτηρισμούς αλλά με επιχειρήματα. Αλλά οι τύποι είναι τραγικοί και υβρίζουν χυδαία ακόμα και τον μέχρι πρότινος σύντροφό τους Κώστα Σεφτελή. 

Δεν μας νοιάζει προφανώς η κριτική που ασκείται στη "νέα" διοίκηση και ο ίδιος ο Σεφτελής γνωρίζει πως δεν τον "παίξαμε" προεκλογικά καλά παρόλο που ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς και κοινός μας φίλος είχε ΘΕΤΙΚΗ άποψη για το πρόσωπό του νέου Αντιδημάρχου.

Αλλά να βγαίνουν αυτοί οι Σύλλογοι Γονέων που μοίραζαν προφυλακτικά στα δημοτικά Σχολεία επί υπουργίας Φίλη και δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση καταδίκης ( στο σχολείο που ήταν διευθυντής ο κ. Πανταζόπουλος σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ) έγινε το συμβάν και να βρίζουν τον Αντιδήμαρχο ως ΨΕΥΤΗ μάλλον ξεπερνάει τα όρια της κοινής λογικής.

Οι άνθρωποι που είπαν ψέματα σε όλους σας για τα μνημόνια, που έχουν αλλάξει εγκαταλείποντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ που τους ευνόησε πηγαίνοντας στο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τώρα έναν δημοτικό σύμβουλο που έχει γίνει Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας δύο διαφορετικών δημάρχων.

Εάν ο κ. Σεφτελής ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ θα έπρεπε να το πουν οι σύντροφοί του όταν ήταν στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ Βαλασόπουλου και να κατηγορήσουν τον τότε δήμαρχο για την επιλογή του.

Εμάς ούτε τέρας ικανότητας μας φαίνεται ( ο μακαρίτης ο Παρράς είχε διαφορετική άποψη για αυτό) αλλά ούτε και ΑΝΙΚΑΝΟΣ μου φαίνεται . Εάν τον συγκρίνω δε με υποψήφιο δήμαρχο της από εδώ πλευράς θα τον έβγαζα τον Κώστα  σαφέστατα να πλεονεκτεί  σε πολλούς τομείς.

Και να το κάνω και πιο σαφή. Επειδή συνυπήρχαν στη διοίκηση Βαλασόπουλου με τον Γαβριήλ Αραμπατζή ο ένας κάτι άφησε ως Αντιδήμαρχος  ο "δικός" μας απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Άλλωστε στην προεκλογική περίοδο σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Καραμαγκάλη είχε ερωτηθεί να πει δύο πράγματα που βοήθησε να λυθούν σε 5 χρόνια ως Συμπαραστάτης του Δημότη αλλά όπως θα δείτε ήταν τόσα πολλά που δεν ΑΝΕΦΕΡΕ κανένα. Προφανώς γιατί και όλοι γνωρίζουν πως δεν είχε ΚΑΝΕΙ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ εκτός από το να προετοιμάζει το "έδαφος" για να έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο δήμαρχο και να κόψει την ΕΠΙΛΟΓΗ του κόμματος που ήταν ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Πουπάκης. Θα μπορούσε βέβαια να κατέβει ο κ. Πουπάκης αλλά είδε το κλίμα και μετά την μεγάλη απώλεια του Παρρά μας άφησε να επιλέξουμε ανάμεσα στους δύο Αντιδημάρχους της διοίκησης Αναγνώστου.

Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο εάν έχετε χρόνο για χάσιμο. Έτσι και εμείς τότε που είχαμε ποντάροντας στην απλή αναλογική και στην ΔΥΝΑΜΗ που θα είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι (τους ΑΚΥΡΩΣΕ τα πάντα ο νόμος Θεοδωρικάκου) ποντάραμε σε μια τριάδα υποψηφίων του που θεωρούσαμε πως θα τον έκαναν πιο δραστήριο αφού σε κάθε προεκλογική του ομιλία ο καθένας διαπίστωνε πως δεν κάνει για ηγέτης.

Οι εκλογές τελείωσαν και άρχισε το αντιπολιτευτικό του έργο ενώ παράλληλα "έφυγαν" δύο δραστήρια στελέχη του διαφωνώντας προφανώς με την αντιπολιτευτική στάση της παράταξης και με την ηγεσία που δεν τους άφηνε κανένα "χώρο" να αναπτύξουν τις Ιδέες τους.

Μία από τις επιλογές μας λοιπόν έρχεται προχθές και υιοθετώντας τις ασυναρτησίες των υβριστών μας ζητάει την παραίτηση ενός Αντιδημάρχου. Η δικαιολογία πως λέει ΨΕΜΑΤΑ ενώ η πολιτική ζωή του Τόπου και της κοινωνίας μας αναζητά αλήθειες!

Η παράταξη λοιπόν που σας δουλεύει σε βασικά θέματα όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ της πόλης , η παράταξη που ως μη όφειλε στήριξε το ψήφισμα για το ξωκλήσι στον Προφήτη Ηλία είδε πως ο Σεφτελής είναι ο ΨΕΥΤΗΣ και αυτοί οι μόνοι που λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Η ίδια η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπαιδευτικοί και οι Σύλλογοι των δύο Σχολείων αναφέρουν την ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ του Αντιδημάρχου στην επίλυση του ΘΕΜΑΤΟΣ με την Θέρμανση , τους πείραξε ΜΟΝΟ που αυτοί δεν είδαν , δεν άκουσαν , δεν αντιλήφθηκαν πως τα καλοριφέρ δεν αποσυναρμολογούνται ΜΟΝΑ τους . Αλλά είπαμε όταν ο λαϊκισμός σου έχει γίνει ΣΗΜΑΙΑ αντιπολιτευτικού λόγου φτάνει για να ζητήσεις μια παραίτηση που προφανώς και δεν μπορείς να επιβάλλεις και που προφανώς ΚΑΜΙΑ άλλη παράταξη δεν είχε την ΑΦΕΛΕΙΑ να ζητήσει.

Το μόνο που πέτυχαν εκτός από την ΔΙΚΗ μας αντίδραση που προφανώς και βλέπουμε αυτό που δεν βλέπουν όσοι τάχα κόπτονται για να έχουμε διοικητική αλλαγή στην ηγεσία του δήμου το 2023. Πως η παράταξη του κ. Χατζηδάκη (ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ) κερδίζει εκτός από δημοτικούς συμβούλους ήδη εκλεγμένους με άλλες παρατάξεις και το αντίστοιχο κοινό τους γιατί στις δημοτικές εκλογές πολλοί ψηφίζουν τον κολλητό ή την κολλητή τους πάνω από κόμματα και χρώματα.

Επομένως και με δεδομένο πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχεδόν ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ όσοι είναι ηγέτες θα πρέπει συγκρατούν τους υποψηφίους τους και όχι να τους αναγκάζουν να εγκαταλείψουν παρατάξεις που δεν πρεσβεύουν το διαφορετικό.

Μη τα λέμε και ΠΑΛΙ  σε Δημόσια Περιουσία, Καθαριότητα και Ηλεκτροφωτισμό έχουν όλες ΚΟΙΝΗ γραμμή καμία δεν θέλει τον ιδιώτη και προφανώς καμία δεν λέει πως πρέπει και πάλι να ακολουθήσουμε το λανθασμένο όραμα ενός κομμουνιστή δημάρχου που στις μέρες μας δεν θα είχε πρόσφορο έδαφος για να υφαρπάζει περιουσίες ιδιωτών για να εξυπηρετήσει την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ του ανεπάρκεια να κάνει έργο για τον δήμο του.

Καθώς λοιπόν οι νέοι Βελουχιώτηδες ΠΕΤΥΧΑΝ να μην έχουμε έναν ακόμα ναό στην πόλη ας αναλογιστούν οι ΔΕΞΙΟΙ γιατί έπρεπε οι δικές μας παρατάξεις να εφαρμόσουν την "νομιμότητα" σε μια Εκκλησία και όχι προς όλους τους άλλους!

Οι αναγνώστες μου λοιπόν που είναι και αυτοί "ανισόρροποι" με ΚΑΛΟΥΝ να ξεφορτώσω όλους όσους μας κρατάνε πίσω και να στηρίξω τους πιο "ακραίους" για να δούμε επιτέλους ΛΕΥΚΟ φως να βγαίνει και εδώ.

Άρα όσο Εμπορικός Σύλλογος , κρατικοδίαιτα σωματεία και σχολικές επιτροπές θα συμμετάσχουν στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ τους εμείς σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως θα συνεχίσουμε τον ιδεολογικό αγώνα που κάνουμε ώστε να μην υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ κοινό για όσους ούτε ΡΗΞΕΙΣ θέλουν να κάνουν ούτε προφανώς καλύτεροι είναι από τον Γιώργο Χατζηδάκη και την ομάδα του.

Θεωρώ πως εάν ο κ. Βαλασόπουλος δεν υπαναχωρήσει και να ηγηθεί της αντιπολίτευσης και το 2023 η πόλη θα υπερψηφίσει για δήμαρχό της τον Γιώργο Χατζηδάκη. Ας δουλέψουν για να με διαψεύσουν αλλά εγώ να μοιράζω σανό δεν το κάνω.

Ήδη δεν υπάρχει Συριζαίος της πόλης που να μην έχει ενταχθεί στη "νέα" διοίκηση, άνθρωποι του Γιάννη Αναγνώστου συνεργούν μαζί της αλλά τους φταίω εγώ που τα γράφω και όχι αυτοί που λατρεύουν τον Άρη Βελουχιώτη πιο πολύ από ότι η Τσατσούλη και ο τωρινός μας δήμαρχος που μας το είπε άλλωστε κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου.

Πολλά φιλιά σε όλους τους Θανάσηδες και τις Αθανασίες και φυσικά και σε αυτούς που κριτικάρουμε για την λανθασμένη κατά εμένα στάση τους . Άλλωστε δεν κρίνω μόνο εγώ αλλά οι πολλοί και αυτοί μπορεί να έχουν άλλη αντίληψη.

Το δικό μας ΚΟΙΝΟ από καιρό έχει διαφωνήσει με πράξεις και ενέργειές τους και καθαρά μου λένε να μην ασχολούμαι με μια κεντροδεξιά που τιμάει εδώ και δεκαετίες τους "αγώνες" της αριστεράς στην πόλη.

Για να δούμε πόσο λίγοι είναι αυτοί που με ακολουθούν και με έχουν χρήσει το πρώτο ιστολόγιο της πόλης.

Πιστεύω πως άμα δεν με διαβάζουν οι αριστεροί θα ήμουν κάποιες θέσεις πιο κάτω αλλά πως είναι δυνατόν να μη σε διαβάζουν όσοι βλέπουν πως από σένα κινδυνεύει η Σοβιετία τους.

Επειδή ακούγονται διάφορα για το νέο site αυτοί που το φτιάχνουν και το χρηματοδοτούν δεν είναι μόνο Νεοδημοκράτες αλλά έχουν και την βοήθεια από βουλευτές του κόμματος αφού κακά τα ψέματα κανένα ΜΜΕ της χώρας δεν είναι χωρίς κόμμα και χωρίς χρώμα.

Και ούτε υπάρχει πουθενά στο δυτικό κόσμο ΜΜΕ με μεγάλη απήχηση που να μην έχει την στήριξη ενός ή και όλων των πολιτικών κομμάτων!

Εμείς προφανώς και επειδή είμαστε "ερασιτέχνες" θελήσαμε να δημιουργήσουμε κοινό για κάποιους που το θέλουν να μην έχει άποψη και κυρίως να είναι πάνω από κόμματα και χρώματα για να "καλύπτει" τις κωλοτούμπες τους.

Δείτε το ΔΕΞΙΟ site στη Χίο τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με τους αναγνώστες του στην προσπάθειά του να τους περάσει το μήνυμα πως κάτι άλλαξε. Τελικά προς το παρόν μόνο κλειστές φυλακές φτιάχνουμε αλλά οι μετανάστες πολλαπλασιάζονται διαλύοντας κάθε τουριστική προοπτική του νησιού.

Και να τα κέντρα να ξέρετε δεν θα γίνουν ως δια μαγείας μέχρι να φτιάξουν το πρώτο θα χρειάζονται άλλα ΔΕΚΑ γιατί τους μετανάστες δεν τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ανάγκη τους να ζήσουν καλύτερα τώρα που οι κακοί αποικιοκράτες τους παράτησαν να σφάζονται στην Αφρική μεταξύ τους.

Πάμε λοιπόν και σήμερα και αύριο θα σας έχουμε ένα ωραίο αφιέρωμα για το καρναβάλι που θα δημιουργήσει και άλλους οπαδούς της "νέας" διοίκησης αφού θα στηρίξει και την τοπική αγορά αλλά και θα ζεστάνει και τις τσέπες των προμηθευτών του δήμου μας.

Είπαμε άρτος και θεάματα και η επανεκλογή είναι εξασφαλισμένη.

ΥΓ: Η φωτογραφία του ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα είναι μπας και γλιτώσουμε από τα κλικ των αριστερών και μαζέψουμε και κανέναν νέο συναγωνιστή στο πλευρό μας. Γιατί καλή η συναίνεση αλλά καλύτερη η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ένας βλάκας μας έστειλε σχόλιο πως ο Κιντής πολέμησε για να είμαστε εμείς ελεύθεροι! Γελάσαμε να το πει αυτά στους Αλβανούς , Ρουμάνους , Βούλγαρους και Ρώσους που ζουν στη χώρα μας και έζησαν το καθεστώς που ήθελε να επιβάλλει και στην χώρα μας ο κομμουνιστής δήμαρχος. Εδώ κατέστρεψε έναν δήμο που δεν έχει ορθοποδήσει τόσα χρόνια μετά και σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας φαντάσου τι θα ήμασταν σήμερα εάν είχε επιβάλλει τον ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΌ του.
Να είναι καλά πάντως ο βολεμένος κομμουνιστής που μας έστειλε το μήνυμα είναι ένας ακόμα κομμουνιστής με ΔΕΞΙΕΣ τσέπες από αυτούς που κάνεις εμετό όταν τους συναντάς.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: