ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο άκρατος λαϊκισμός του Αλέξανδρου Αμουργιανού ( Η Πόλη που Θέλω)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ο άκρατος λαϊκισμός του Αλέξανδρου Αμουργιανού ( Η Πόλη που Θέλω)

Αφού καλωσορίσουμε τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αμουργιανό σε εμάς που δεν θέλουμε να τηρηθεί η "νομιμότητα" στο θέμα με την νέα Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία να του πούμε πως τον πιάσαμε να λαϊκίζει. 



Από την μία ψηφίζει μαζί με την δημοτική του παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο να τηρηθεί η "νομιμότητα" άρα να γκρεμιστεί η αυθαίρετη Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία και στην κοπή της πίτας της παράταξής του τάσσεται στο πλευρό μας ώστε να μην τηρηθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και να μην γκρεμιστεί η Εκκλησία που έστησε χωρίς να ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ αρμόδιο φορέα ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου. 

Επειδή η παράταξη του εξακολουθεί να είναι υπέρ της ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ του ναού ο ίδιος δεν μπορεί παράλληλα να είναι και με τον Ζέρβα και με τον Άρη όπως λέμε και εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ εδώ μέσα

Ο ίδιος βέβαια δεν υπήρξε και ΠΟΤΕ δεξιός (εκτός και κατέβαινε με κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις για χαβαλέ)  αλλά είναι  κυρίως ΑΔΕΞΙΟΣ όταν θεωρεί πως μπορεί να είναι και με τον ΘΕΟ και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ ταυτόχρονα.

Θα θέλαμε η παράταξή του να ΞΥΠΝΗΣΕΙ επιτέλους και να πάρει την ΟΡΘΗ , ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ θέση. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με άκρατους λαϊκιστές που άλλα λένε την μία μέρα και άλλη την επόμενη. Άλλωστε από την παράταξη αυτή οι πιο  πολύ δεξιοί υποψήφιοι  έχουν φύγει ήδη. Ας μείνει λοιπόν εκεί ο κ. Αμουργιανός και ας ψηφίζει μαζί τους αλλά μη μας κάνει και τον Άρη Βελουχιώτη στην κοπή της πίτας.

Γιατί τον Ζέρβα έτσι και αλλιώς τον αγνοεί γιατί εάν τον ήξερε και στα δημοτικά συμβούλια θα διαφοροποιούνταν και κυρίως βλέποντας την αντιπολίτευση που κάνουν θα είχε ήδη παραιτηθεί η ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξή του.

Η φωτογραφία είναι κλεμμένη από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του φίλου Άγγελου Κάνδηλα και προφανώς με αυτή την χαρακτηριστική φωτογραφία το κείμενό μας αποκτά άλλη "αίγλη".

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: