ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το όραμα της κυβέρνησης για τον Υμηττό και του νέου προέδρου ΣΠΑΥ κ. Κωνσταντάτου πληροφορήθηκαν οι δημότες μας

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Το όραμα της κυβέρνησης για τον Υμηττό και του νέου προέδρου ΣΠΑΥ κ. Κωνσταντάτου πληροφορήθηκαν οι δημότες μας




Το όραμα για τον Υμηττό ανέπτυξε σήμερα σε μια κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας ο νέος πρόεδρος Γιάννης Κωνσταντάτος. Εκεί ήταν οι 11 δήμαρχοι που υπάγονται στον ΣΠΑΥ αλλά και δύο υπουργοί ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο κ. Κωστής Χατζηδάκης. 

Εκεί προφανώς ήταν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας με τον κ. Τσατσούλη της Λαϊκής Συσπείρωσης να διαμαρτύρεται για το νέο όραμα. Δεν θέλει τίποτα και προφανώς την ενοχλεί κάθε αξιοποίηση γιατί ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς τσιμέντο προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει.

Στην εκδήλωση συναντήσαμε πολλούς φίλους και συναγωνιστές ανάμεσά τους τον Νέο Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά , τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη,  τον πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π κ. Βλάσση Σιώμο και φυσικά από την πόλη μας είδαμε τον δημοτικό σύμβουλο  κ. Χρήστο Καλαρρύτη από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" , τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου και πάρα πολλούς άλλους.

Από ΜΜΕ είδαμε την κ. Καλλιόπη Μπενά από το Ηλιούπολη για όλους. τον φίλο Άγγελο Κάνδηλα από τους "Ενεργούς Πολίτες Ηλιούπολης" τον Μιχάλη Γουδέλη από το zografounews.gr   και Green Attica .gr , το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΝ LINE της κ. Γεωργίας Πίττα   και  πολλά άλλα .

Υπήρχε καφές και κέικ για  όσους παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση και ήταν πάρα πολλοί αφού μαζί με αυτούς που θέλουν ΑΝΑΠΤΥΞΗ υπήρχαν και οι Κινήσεις πολιτών που θέλουν αριστερή θολούρα και κυρίως ΑΔΡΑΝΕΙΑ και εγκατάλειψη.

Θεοδωρικάκος και Χατζηδάκης από την σημερινή εκδήλωση 
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσος Ευσταθίου με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά 



Ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης 

Ακολουθεί ρεπορτάζ για την εκδήλωση και τις τομές που θα γίνουν στον Υμηττό μας .......








Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: