ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά βρίζετε μαζί με τον Τασούλα σιγά μην μασάμε εμείς με τέτοια

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Καλά βρίζετε μαζί με τον Τασούλα σιγά μην μασάμε εμείς με τέτοια

Σε ευθεία γραμμή με τον Τασούλα που θεωρεί πως "φτύνουν" τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου της κεντροδεξιάς παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" ζητάει την παραίτησή του!


Η παράταξη του κ. Κοκοτίνη με την οποία είχε κατέβει ο κ. Τασούλας το 2014 και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει κάτι τέτοιο προφανώς και γιατί  δεν θεωρεί το θέμα τόσο σημαντικό . Και προφανώς γιατί ΔΕΝ γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν δίνει ιδιαίτερη βάση σε όσα υποκριτικά λένε στην ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Γονέων και οι εκπαιδευτικοί που όφειλαν να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις που συνυπογράφουν. 

Ουδείς άλλος δεξιός ζητάει την παραίτηση Κώστα Σεφτελή γιατί προφανώς και ΟΛΟΙ βλέπουν το ΔΙΚΙΟ που έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση και το ΓΕΓΟΝΟΣ πως έλυσε το ΘΕΜΑ σε μία μέρα κάτι που αναγνωρίζει και η ανακοίνωση Γονέων και Εκπαιδευτικών  που είναι ήπια και θεωρεί πως η βλάβη προήλθε εκ "θαύματος",   εκτός από μια παράταξη που λαϊκίζει και αποτελεί την ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Και μπορεί η ανακοίνωση να είναι ήπια αλλά ο γνωστός Τασούλας υβρίζει (ή γελάει ή βρίζει στο facebook επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ) τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή θεωρώντας πως εκπροσωπεί κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του και κάτι άλλους που υβρίζουν και αυτοί ιερείς όταν διαφωνούν με τον ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟ τους, και την παράταξη του κ. Αραμπατζή που εάν διαφωνούσε με τον Θανάση Αθανασίου θα έπρεπε να τον είχε επαναφέρει στην ΤΑΞΗ. 

Προφανώς συμφωνούν και τον έβαλαν να ζητήσει την παραίτηση για να εκτεθεί ο ίδιος σε όσους ακόμα θεωρούν πως και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Αραμπατζή είναι τίποτα καλύτερο από εκείνον.

Εμείς τέτοιες αυταπάτες δεν έχουμε . Του έφυγαν οι καλύτεροι ,όσοι έμειναν προφανώς και συμφωνούν μαζί του και εμείς είμαστε εδώ για να έχουμε ΑΠΟΨΗ και να την λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ.

Εάν τους ενοχλεί να το συνηθίσουν άλλωστε ΜΜΕ δικό τους έχουν , γραφείο τύπου έφτιαξαν ας βγάλουν και καμία ανακοίνωση πέρα από τις αστειότητες που διαβάζω στα τοπικά ΜΜΕ και που προφανώς τους απαξιώνουν ακόμα περισσότερο στα μάτια όχι μόνο των δεξιών αλλά και των πολλών.

Θα τους μείνουν βέβαια τα like των Σταλινοφασιστών και κάποιων αδέξιων δεξιών που ενώ μας οδήγησαν στην διοίκηση Χατζηδάκη σκούζουν τώρα πως τάχα δεν τους αρέσει.

Οι ίδιοι που μας έψεξαν προεκλογικά για το αφισάκι του Σεφτελή θέλουν τώρα να τον παραιτήσουν από την θέση του λες και υπάρχει ικανότερος στις δικές τους δημοτικές παρατάξεις. Μα ποιος βρε παιδιά ο Θανάσης Αθανασίου ή ο Γαβριήλ Αραμπατζής που ως Αντιδήμαρχος έχει κριθεί ήδη από τους δημότες μας ; 

Ο Κώστας Σεφτελής έχει τοποθετηθεί Αντιδήμαρχος από δύο διαφορετικούς δημάρχους αυτοί κάτι παραπάνω ξέρουν από τον Θανάση και προφανώς καλύτερα από όλους ξέρουν οι δημότες μας που δεν καταλαβαίνουν γιατί ασχολούμαστε με ένα θέμα που ΕΛΥΣΕ ο Σεφτελής και ΟΥΔΕΙΣ άλλος σε ,μερικές ώρες .

"Η Πόλη που Θέλω" που προφανώς θεωρεί πως ασκεί αντιπολίτευση λέγοντας μονίμως ΨΕΜΑΤΑ μία για "Άγιους Βασίληδες" που ζητάνε πέντε ευρώ και τα παίρνουν! , μία για Αντιδημάρχους που απλώς κάνουν την δουλειά τους χωρίς να υποκύπτουν στους διαδικτυακούς  "τραμπουκισμούς" των αριστερών και λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων και αύριο θα μας πουν και άλλα αφού προφανώς ούτε θέλουν αλλά ούτε μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση επωφελής για τους δημότες μας.

Θα έχουμε συνέχεια και αύριο με ανάρτηση που θα συζητηθεί πολύ και έχει προγραμματιστεί από σήμερα για να παίξει αύριο μετά τις 10 το πρωί .

Δεν ξέρουμε τι εννοεί ο κ. Τασούλας στην ανάρτηση του,  τις μόνες αναρτήσεις που έχουμε κατεβάσει σε 7 χρόνια λειτουργίας είναι 7 που αφορούσαν την "διαμάχη" μας με site της πόλης και που προφανώς ενημερώσαμε και τότε τους αναγνώστες μας για τους λόγους για τους οποίους το κάναμε .

Οι χαρακτηρισμοί προφανώς και δεν μας πτοούν έχουμε δώσει χρόνια τώρα τις εξετάσεις μας και έχουμε πάρει ΑΡΙΣΤΑ ...Είμαστε το πρώτο ΜΜΕ και θα παραμείνουμε ΟΣΟ διαφέρουμε.

Προφανώς βέβαια και δεν θα εξακολουθούμε να διαφημίζουμε ΤΖΑΜΠΑ στις σελίδες μας στο facebook όσους μας υβρίζουν. Με ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και τους Συνεργούς τους δεν θα έχουμε ούτε τώρα αλλά ούτε στο μέλλον καμία επαφή. Μπορούν να μας βρίζουν στις άλλες ομάδες η περίοδος ΑΝΟΧΗΣ στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους πέρασε ανεπιστρεπτί.

Άλλωστε εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια διαλόγου μαζί τους. Δεν μπορούμε να γίνουμε "φυσιολογικοί" , μας αρέσει η "ανισορροπία" μας και προφανώς και η κ. Αγγελή που φοράει φούστες ενίοτε μια χαρά τους ξεφτίλισε.

Και μη μας πούμε πως τα λέμε γιατί είναι φίλη μας η κ. Αγγελή δική τους συντρόφισσα ήταν αλλά ευτυχώς για αυτήν και για την πόλη τους κατάλαβε εγκαίρως. Άλλωστε και το 2023 η κ. Αγγελή θα είναι δημοτικός σύμβουλος ενώ αυτοί όχι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: