ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



-Νέους άμισθους Αντιδημάρχους αναμένεται να ανακοινώσει η διοίκηση Χατζηδάκη. Ονόματα ακούγονται πολλά αλλά δεν θα μπούμε σε ονοματολογία. Όποιοι και εάν επιλεγούν τελικά ελπίζουμε να μη μας πουν πως δεν αποδίδουν επειδή δεν έχουν φανερό και σταθερό μισθό. Δεν πιστεύουμε στον εθελοντισμό και προφανώς δεν θεωρούμε πως ουδείς ασχολείται με κάτι χωρίς οικονομικό όφελος εκτός και διψάει για δόξα. 



- Μας αρέσει που στο καρναβάλι έχουν σπεύσει να συμμετάσχουν όλοι θεωρώντας πως αυτό μας έλειπε ως δήμος. Δεν πιστεύω πως είχαμε έλλειψη . "Μασκαράδες" έχει πολλούς η πόλη. Ελάχιστοι πήγαν να αμαυρώσουν χθες την ενημέρωση για την ανάπτυξη στον  Υμηττό από τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ και τους αρμόδιους φορείς. Βλέπετε άμα δεν είσαι δημοκράτης πρέπει και να το δείχνεις και τα "παιδιά" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σέβονται καθόλου  την Αστική μας Δημοκρατία. Προφανώς και όσα ΜΜΕ αναρτούν τις ανακοινώσεις τους ένα "πρόβλημα" με την Αστική μας Δημοκρατία το έχουν. Γιατί ένα ιδιωτικό ΜΜΕ προφανώς και μπορεί να βάλει ΦΡΕΝΟ στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους μη προβάλλοντας Ιδέες όσων θεωρούν πως οι εκλεγμένοι δήμαρχοι μπορούν να ακούν τις ύβρεις και τις χωρίς στοιχεία κατηγορίες των "επαναστατών" με δεξιές τσέπες. Για όσους έχουν αμφιβολίες για το τι πρεσβεύει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ας μπει στη σελίδα τους στο ίντερνετ. Απλά θα φρίξει με τον ΦΑΣΙΣΜΌ τους. Επαναστάτες κομμουνιστές δηλώνουν σε έναν κόσμο που έχει βασανιστεί από την τυραννία των κομμουνιστικών καθεστώτων και ακόμα βασανίζεται. Ας πάνε στη Βόρεια Κορέα να το ζήσουν εδώ είναι Ευρώπη- Πολιτισμός και κυρίως Δύση....

- Θετικά αντιμετωπίζει η διοίκηση το θέμα των νέων συμβασιούχων που θα κατακλύσει τον δήμο με 200 περίπου νέους εργαζόμενους. Καλά κάνει νέες ψήφοι και μάλιστα σίγουροι είναι ..

- Διαβάζουμε πολλά αλλά δεν τα υιοθετούμε και για αυτό δεν τα γράφουμε. Ας καταλάβουν και οι αναγνώστες μας πως δεν μπορούμε να αναπαράγουμε ανυπόστατες καταγγελίες. Για να τα δείτε εδώ στείλτε στοιχεία. Εμείς όσο ψάξαμε δεν βρήκαμε κάτι επιλήψιμο. Θα το καταλάβουν όσοι μας έστειλαν από 20 διαφορετικά mail το ίδιο θέμα.

- Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η διοίκηση χωρίς να διαφημίσει επαρκώς την επίλυσή του. Ακόμα και τα αυτονόητα. Καλά κάνει γιατί έτσι προβάλλει ως έργο ό,τι έπρεπε να ισχύει από χθες.

- Όσοι ψάχνουν σκάνδαλα στο κόστος του καρναβαλιού ας δουν πόσο κοστίζουν τα αντίστοιχα όμορων δήμων. Γιατί τζάμπα προφανώς και δεν γίνεται απολύτως τίποτα εκτός και βρεθούν χορηγοί. Αλλά ποιος θα μπει χορηγός σε κάτι που δεν έχει κέρδος;

- Σήμερα σκοτώνουν ζώα αύριο ανθρώπους εύλογη η ανησυχία φίλων των κατοικίδιων ζώων και μη.

- Έκτρωση ίσον ΦΟΝΟΣ για να πάρουμε θέση και για τις αφίσες που κατέβασε ως μη όφειλε ο υπουργός Μεταφορών κ. Καραμανλής.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Gogo Tsakoyani είπε...

Θα σταθώ σε ένα που σαν γυναίκα με "απειλεί" γράφεις "έκτρωση ίσον φόνος" Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως αγαπητέ Σταύρο.Δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αναφαίρετο έχουμε όλες οι γυναίκες και η καθεμία θα κρίνει ελεύθερη από "αναθέματα" τι θα κάνει το δικό της γονιμοποιημένο ωάριο!!!...όχι η έκτρωση δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης αλλά είναι και θα παραμείνει ΕΠΙΛΟΓΗ κάθε γυναίκας !!!