ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια ΔΗΜΟΣΙΑ αποχώρηση υποψηφίου της από την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω"

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Άλλη μια ΔΗΜΟΣΙΑ αποχώρηση υποψηφίου της από την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω"


Μια ακόμα παραίτηση από την δημοτική παράταξη του κ. Αραμπατζή. Ο κεντροδεξιός συνδημότης μας Χρήστος Μακρυπούλιας αποχωρεί. Όπως διαβάζετε δεν τα παρατάει και θα παλέψει για μια πόλη αντάξια των προσδοκιών μας.



Αυτό προφανώς μέσα από την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" δεν μπορεί να συμβεί ... Υπάρχουν και άλλα ονόματα υποψηφίων που έχουν αποχωρήσει από την παράταξη. Αλλά τα αφήνουμε μόνοι τους να δημοσιοποιήσουν την αποχώρησή τους. Ο κ. Μακρυπούλιας το ανακοίνωσε και άρχισαν κάποιοι  "Τασούλες" να γελάνε. Θα τους περάσει άλλωστε ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα μετά τις εκλογές του 2023 θα είναι ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα αποχώρηση αν και θεωρώ ότι δε θα αργήσει να βρει άλλη στέγη!!!!!!!
Φήμες λένε ότι τον έχουν προσεγγίσει οι ΑΑ για επίτιμο μέλος τους!
Μια μπύρα στον αρχηγό από μένα για καλή & νηφάλια χρονιά!!!!

The punisher είπε...

Ο Κ. Μακρυπούλιας προεκλογικά έγραψε πολλά χιλιόμετρα ώστε να καταφέρει η Ηλιούπολη να μάθει τον σχετικά Άγνωστο υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Αραμπατζή. Ο κ. Μακρυπούλιας Ήταν υποψήφιος στο παρελθόν με τον Κ. Αναγνώστου οπότε διέθετε καποια σοβαρή εμπειρία στα κοινά όντας γνωστός στην Ηλιούπολη σε θέματα που αφορούν τα Κοινά..
Έχουμε άλλη μια σοβαρή απώλεια από την παράταξη του Κ. Αραμπατζή που δείχνει να είναι αδύναμη ακόμα και να πείσει και τους συνεργάτες του.
Η αντίθετη πλευρά δε του Κ. Ευσταθίου δείχνει να κάνει κινήσεις Ρουα Ματ ενώ η παράταξη του Κ. Αραμπατζή βρίσκεται σε Σαχ.
Πιατευω στο μέλλον θα υπάρχουν και καινούργιες ρήξεις στην παράταξη με πιθανή ακόμα και αυτήν του Κ. Αθανασιου που όπως φημολογείται έχουν ξεκινήσει να έχουν διαφωνίες μεταξύ τους.
Ο χρόνος θα δείξει αν η πόλη που θέλω βουλιάξει ως το 23 γιατί αν δεν εισαι ικανός να πείσεις 40ατομα πως θα καταφέρεις να δοικησεις έναν Δήμο?
Η απάντηση θα έρθει στο μέλλον...

Ιωάννης Κ. είπε...

Πίσω από την ανωνυμία μπορούμε είτε να εκθειάσουμε είτε να ρίξουμε λάσπη, δίχως απαραίτητα να γνωρίζουμε το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε. Η βοήθεια του ΚΥΡΙΟΥ Μακρυπούλια σε πολλούς συμπολίτες μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, δεν δέχεται αμφισβήτηση. Να είναι πάντα καλά εύχομαι. Σας δικαιολογώ διότι μονάχα τα δέντρα που έχουν καρπούς μπορούμε να λιθοβολούμε.

Υ.Γ:Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.