ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


Σε ετοιμότητα δηλώνει ο δήμος μας σε περίπτωση ισχυρής κακοκαιρίας. Προφανώς ένας δήμος που δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια του θα είναι αναποτελεσματικός και στην περίπτωση χιονιά. Άρα μην περιμένετε τα αυτονόητα . Ουδείς θα σας προστατέψει από την κακοκαιρία. Μόνη ΕΛΠΙΔΑ σωτηρίας ......ΝΑ προσευχηθείτε στο ΘΕΟ να μην έρθει! 

-Στο διαδίκτυο αναδεικνύονται τα προβλήματα της πόλης, όμως η λύση τους περνάει μέσα από ένα δημοτικό συμβούλιο όπου οι επιλογές σας μας καταδίκασαν σε ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ  απραξία. 

-Διαδικτυακοί καβγάδες για τα προβλήματα της πόλης και συχνές οι παρεμβάσεις και του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ που έχει άποψη και την εκφράζει δημόσια. Κάτι προφανώς που κάποιους τους ενοχλεί γιατί θεωρούν πως οι ιερείς πρέπει να ασχολούνται μόνο με τα της Εκκλησίας. Μα Εκκλησία είναι οι ΠΙΣΤΟΙ της και αυτοί προφανώς δεν ενοχλούνται αλλά θέλουν να ακούνε την ΦΩΝΗ του ΠΟΙΜΕΝΑ τους. Προφανώς για κάποιους που είναι "πρόβατα" άλλων  "βοσκών" αυτό είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Μάλιστα παρακαλάνε το Θεό να σώσει τον ιερέα από το "αμάρτημά" του!!!!!! Αφήστε τον να λέει την άποψή του και όποιος ενοχλείται και "σκανδαλίζεται" υπάρχουν και  άλλοι ναοί να επιτελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα. Άλλωστε κάθε Ενορία έχει το δικό της ποίμνιο και φυσικά ο κάθε πολίτης μπορεί να αντιληφθεί από μόνος του την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι καθοδηγητές της ΚΝΕ έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την Ιστορία. Ακόμα και όταν διαφωνούμε με έναν ιερέα δεν τον υβρίζουμε εάν και εφόσον πιστεύουμε . Άλλωστε η Εκκλησία έχει θεσμοθετήσει ειδικά όργανα άμα κάποιος έχει συγκεκριμένες καταγγελίες και δεν είναι ηθικός ο διασυρμός με υπονοούμενα ενός κληρικού όταν αυτά που λέει δεν μας αρέσουν. 


-Ο γάμος είναι μυστήριο και προφανώς όχι γρίφος για να λυθεί διαδικτυακά. Επομένως η ΣΙΩΠΗ δεν έχει να κάνει με αδυναμία απάντησης αλλά με σεβασμό σε κάτι που προφανώς και είναι τόσο ευχάριστο γεγονός που ουδείς ευτυχής μέλλοντας γαμπρός θα έκρυβε. Και φυσικά δεν θέλουμε καν να φανταστούμε πως κάποιες ή κάποιοι θα ήθελαν έναν δυστυχή γαμπρό. 

- Οι δικαστικές περιπέτειες είναι μέρος της δουλειάς μας. Ουδέποτε φοβηθήκαμε να "μπλέξουμε" και φυσικά ουδείς μας "συνέτισε" για πράγματα που προφανώς δεν μπορεί να μένουν κρυφά. 

- Φυσικά και θα είμαστε παρόντες σε κάθε πραγματική μάχη που γίνεται για το καλό της πόλης. Με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε αφού η παραμονή μας σε αυτή μας κάνει κοινωνούς μιας ζοφερής πραγματικότητας. 

- Καλή χρονιά λοιπόν σε όλες και όλους. Σε φίλες και φίλους γιατί προφανώς και εμείς δεν έχουμε εχθρούς σε μια πόλη που οι όποιες ιδεολογικές διαφορές με συνδημότες μας λύνονται με ΔΙΑΛΟΓΟ και κυρίως με επιχειρήματα. 

- Το 2020 για εμάς προφανώς διαδικτυακά και τοπικά δεν θα είναι μια χρονιά πιο δημιουργική από τις προηγούμενες αλλά ελπίζουμε στο τέλος της να είναι περισσότερο ωφέλιμη για την "ηρεμία" μας. Γιατί γράφοντας λίγο , και μπλέκοντας λιγότερο σε χαμένες μάχες στεναχωριέσαι σαφέστατα και λιγότερο. 

- Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους στεναχωρήσουμε (χωρίς πρόθεση) το 2019 , θα το επαναλάβουμε σε μικρότερο βαθμό σε μια χρονιά που οι δικές μας παρεμβάσεις θα είναι λιγότερες.. Ήδη θα είχαμε "σιγήσει" εάν είχαμε δει πως το νέο ΔΕΞΙΟ site της πόλης ξεκινούσε και θα συνέχιζε στον "στρωμένο" με επιτυχίες δρόμο που έχουμε ανοίξει. 

- Τέλος για να υπάρχουν ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές πρέπει να στηρίζονται και από ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους επομένως πριν διαμαρτυρηθείτε για τα ΜΜΕ της πόλης αναρωτηθείτε πόση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αντέχετε!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: