ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο δρόμο που χάραξε ο Αραμπατζής ο Θανάσης Αθανασίου ζητάει ανεύθυνα και χωρίς λόγο την παραίτηση Αντιδημάρχου !! - Δίνει βάση σε άσχετους και όχι στον υπεύθυνο τεχνικό (έγγραφο)

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Στο δρόμο που χάραξε ο Αραμπατζής ο Θανάσης Αθανασίου ζητάει ανεύθυνα και χωρίς λόγο την παραίτηση Αντιδημάρχου !! - Δίνει βάση σε άσχετους και όχι στον υπεύθυνο τεχνικό (έγγραφο)

Όταν ο λαϊκισμός της κεντροδεξιάς συναγωνίζεται αυτόν της αριστεράς το αποτέλεσμα είναι να κάνεις τον Κώστα Σεφτελή πιο συμπαθή στους πολλούς που προφανώς δεν είναι πρόβατα να φάνε τον σανό σου.



Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου ζήτησε σήμερα την παραίτηση του Κώστα Σεφτελή επειδή προφανώς θεωρεί πιο φιλαλήθεις κάποιους  αριστερούς εκπαιδευτικούς και τους επίσης αριστερούς Συλλόγους Γονέων δύο σχολείων της πόλης μας που έμειναν για μια μόλις ημέρα χωρίς θέρμανση επειδή με τρία κλειδιά μοιρασμένα ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως φταίει η δημοτική αρχή για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως δεν έγινε σωστός εξαερισμός στα καλοριφέρ του σχολείου.

Το τεχνικό πρόβλημα που αποκαταστάθηκε αμέσως από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή και μια ανάρτησή του στο facebook που ανέφερε ό,τι του παρέδωσε γραπτώς ο επιβλέπων υδραυλικός προφανώς και εξόργισε όσους θεωρούν πως μπορεί να έχει κάποιος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη εάν δεν έχει ΜΟΝΟ αυτός τα κλειδιά για ό,τι έχει να κάνει με την θέρμανση ενός σχολείου.

Και επειδή μιλάμε για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή καλό θα είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να ψάξει μήπως κάποιοι επιτήδειοι χαλάνε περισσότερο πετρέλαιο από ό,τι πρέπει ...

Η βλάβη λοιπόν που αποκαταστάθηκε σε μία ΜΟΛΙΣ μέρα οδήγησε έναν δημοτικό σύμβουλο να ζητήσει την παραίτηση ενός Αντιδημάρχου που όχι μόνο έκανε την δουλειά του ΑΜΕΣΑ αλλά είχε το σθένος να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ δημόσια πως κάποιοι νόμιζαν πως μπορούν να κάνουν τους ΜΑΣΤΟΡΕΣ , 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 


Και ενώ ο Κώστας Σεφτελής κράτησε χαμηλούς τόνους κάποιοι θίχτηκαν επειδή έστω και ένας αμφισβήτησε το κατεστημένο της Σοβιετίας που και επί Βαλασόπουλου έκανε ό,τι μπορούσε για να εκθέσει την διοίκηση.

Ενώ είναι εμφανές πως ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής  μιλάει με έγγραφα και ντοκουμέντα βρίσκεται ένας δημοτικός σύμβουλος και υιοθετεί την πλευρά που φυσικά και όχι μόνο έχει άδικο αλλά εάν είχε να αντιμετωπίσει και άλλο Αντιδήμαρχο θα καταλάβαινε καλύτερα πως οι πολλοί πλέον βαρέθηκαν τους να πληρώνουν συνεχώς για τις ατέλειωτες φθορές στα δημόσια κτήρια.

Κτήρια στα οποία αρκετοί δάσκαλοι αδιαφορούν πλήρως για τις φθορές που γίνονται και που οι Σχολικές Επιτροπές δεν πιέζουν εδώ και χρόνια για την φύλαξη των χώρων.

Φύλαξη που προφανώς δεν μπορεί να γίνει από δημοσίους υπαλλήλους αλλά από ιδιώτες. Όπως ιδιώτης είναι όπως βλέπεται και αυτός που ενεργεί για να λύσει το πρόβλημα και όχι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ υδραυλικός της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που για να το λύσει θα έκανε καμία εβδομάδα! 

Έτσι λοιπόν και ο Θανάσης Αθανασίου αποφάσισε να αναδείξει ένα θέμα ΑΝΑΠΟΔΑ κατά εμάς και να φτάσει στο σημείο να ζητήσει την παραίτηση ενός Αντιδημάρχου επειδή δεν είναι κλουζό για να ερευνήσει ποιος ήταν ο ΣΑΜΠΟΤΕΡ που με γαλλικό κλειδί νομίζοντας ενδεχομένως πως το φτιάχνει άδειασε όλο το σύστημα από νερά.

Με τέτοια αντιπολίτευση προφανώς και εμείς εδώ διαφωνούμε. Εγκαίρως έχουμε ξεχωρίσει την ΘΕΣΗ μας με την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" και δεν μας εκπλήσσει που ο Θανάσης Αθανασίου ακολουθεί στον κατήφορό του τον Γαβριήλ Αραμπατζή που εδώ και μήνες κάνει τέτοιου είδους αντιπολίτευση.

Επειδή εδώ παίρνουμε ΘΕΣΗ και δεν αναπαράγουμε απλώς ΕΙΔΗΣΕΙΣ λέμε ένα μπράβο στο Κώστα Σεφτελή και τον καλούμε αφού τον θέλουμε να είναι ΚΛΟΥΖΟ να αφαιρέσει τα κλειδιά από τους πάντες και να έχει μόνο ένας ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του δήμου.

Άλλωστε μαθητές και διδακτικό προσωπικό δεν έχουν λόγους να έχουν πόσο μάλλον  σύλλογοι γονέων και λοιποί φτωχοί και αριστεροί συγγενείς. 

Για να βρεθούν οι μελλοντικοί  σαμποτέρ καλό θα είναι να μπουν κάμερες ασφαλείας στα σχολεία οι οποίες βέβαια θα πρέπει να λειτουργούν και τις ώρες λειτουργίας τους. Μακάρι οι Σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών να συμφωνήσουν και η διοίκηση να προχωρήσει γιατί αλλιώς πάλι θα έχουμε ανάλογες καταστάσεις . 

Ανάλογο σύστημα ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί στο δημαρχείο Αλίμου έχει βοηθήσει πολύ την εκεί διοίκηση αλλά και τους δημότες παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων..

Ψέματα φυσικά και δεν είναι όσα με έγγραφα αποδεικνύει η διοίκηση και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής αλλά όσα ισχυρίζονται αυτοί που με γαλλικό κλειδί έκαναν σαφέστατα ή ΣΑΜΠΟΤΑΖ ή αποτυχημένη προσπάθεια να το παίξουν υδραυλικοί.


Σ.Μ 

4 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΘΕΩΡΙΩΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΑΦΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ" Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΦΤΕΛΗ.

ΚΑΛΟΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Ο "ΛΑΟΦΙΛΗΣ" Κος ΣΕΦΤΕΛΗΣ ,(ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΑΒΑΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2020. ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Εντάξει άμα ζητάει την παραίτηση Σεφτελή ο Θανάσης μετά από επιστολή των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων δύο σχολείων που εξάρουν την "νέα" διοίκηση για την γρήγορη επέμβασή της αλλά απλώς δεν βλέπουν σαμποτάζ τι να πεις; Ο τεχνικός είναι σαφής πως υπήρξε παρέμβαση στην έκθεσή του δεν θα πιστέψω τώρα εγώ τα Συριζόσκυλα επειδή είναι αφελής ο Θανάσης και δεν μπορώ να μην σχολιάσω το θέμα που ανέδειξαν άλλα ΜΜΕ που προφανώς και θεωρούν πως οι Σύλλογοι γονέων είναι "Άγιοι"!

Είναι καραμπινάτη δολιοφθορά και εάν δεν τους αφαιρέσει τα κλειδιά του σχολείου προφανώς και ο Σεφτελής θα είναι αφελής. Αρκετά τους ανέχτηκε η προηγούμενη διοίκηση ας τους διώξει ο Σεφτελής με τις κλωτσές όπως τους ΑΞΙΖΕΙ και αντί για 600 θα πάρει 1000 ψήφους το 2023.

Απορώ πως δεν γνωρίζει δημοτικός σύμβουλος ποια είναι τα μέλη των Συλλόγων αυτών μην τρελαθούμε κιόλας . Οι ίδιοι δεν ζητάνε ΕΥΘΥΝΕΣ από ΚΑΝΕΝΑΝ και ο Θανάσης της έριξε στον Σεφτελή . Εγώ επειδή η διοίκηση βλέπω πως δεν θα το κυνηγήσει και θα τους αφήσει όπως και πριν δεν το ανεβάζω άλλο . Άμα τους διώξει θα έχει και συνέχεια γιατί προφανώς μόνο άμα τους διώξει θα καταλάβουν όλοι την ζημιά . Με αυτούς μέσα δουλειά δεν γίνεται. Τους ξέρει καλά η Αγγελή άλλωστε αλλά ασκούν διοίκηση συναίνεσης αφού πάνε για οκταετία. Ο Θανάσης δεν έπρεπε να στηρίξει τα συμφέροντα των αριστερών και της Σοβιετίας. Ας τους αφήσει να μοιράσουν κανένα προφυλακτικό στις εκδηλώσεις που κάνουν για παιδιά δημοτικού και ας τα παρατήσει γιατί απλά δεν κάνει

Σ.Μ

Babis είπε...

Σταύρο βασίζεσαι σε μια γνωμάτευση με ημερομηνία 10/1 που παρουσιάζεται 16/1.

Κρίμα και σε είχα για έμπειρο δημοσιογράφο.

Η ξαφνική σου εμπάθεια με τον Αθανασίου ( που μας είχες ζαλίσει προεκλογικά για το πόσο φοβερός είναι) σε έχει τυφλώσει.

Σε έχει τυφλώσει τόσο που του ζητάς να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Κάτι δεν πάει καλά. Κρίνεις έναν 28 χρόνο από 4 μήνες παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Κάτσε σκέψου λίγο ήρεμα και κυρίως... πρόσεχε ποιους και τι πιστεύεις, άκου και δες όλες τις πλευρές.

Φιλικά

The punisher είπε...

Ο Κ. Αθανασίου ίσως μπήκε στην πρίζα η ο Κ. Αραμπατζής του έβαλε καινούργιες μπαταρίες και ξύπνησε από τον λήθαργο που ήταν εδώ και καιρό.
Ίσως θα έπαιξε σημαντικό ρόλο ένας γονιμος διάλογος που έγινε στα σχόλια στο Blog με ανταλλαγή απόψεων.
Η διαδικτυακή ομάδα κρούσης που αποτελείτε από τον κ. Νίκο κάλαντα και του κ. καβουρδιρη Κώστα ίσως ενημέρωσε την παράταξη του Κ. Αραμπατζή και τον Κ. Αθανασιου πως πρέπει να δέσουν ώστε να δώσουν ένα δυναμικό παρών στο δημοτικό συμβούλιο και στους πολίτες τις Ηλιούπολης και ο μόνος που πρέπει να νικήσουν το 23 είναι η Δημοτική αρχή και όχι ο Κ. Ευσταθοπουλος που ουδέποτε έριξε λάσπη ανώνυμα η κατηγόρησε στο διαδίκτυο η σε καφενεία . Έτσι λοιπόν άφησαν και τον Κ. Γιάννη που νόμιζε ότι έχει μπλέξει σε σπείρα με σπουργίτια και η ομάδα τους ήρθε σε συνάντηση με 13 παπαγάλους ώστε να ακολουθήσουν νέα γραμμή.
κάποιος που δεν λαμβάνει χώρα η δεν μπορεί να κατανοήσει ότι διαδραμάτιζεται ζητάω συγνώμη, οι ίδιοι όμως γνωρίζουν καλά και καλό θα ήταν να εκφράζουν απόψεις που ευσταθούν και να γίνονται δημόσια όπως έκανε Ο κ. Αθανασίου και όχι πίσω από ανώνυμα προφίλ που παραπέμπουν σε φάρσες του Φουσεκη.
Ενα μεγάλο μπράβο από εμένα στον Κ. Αθανασιου γιατί μίλησε έξω από τα δόντια άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ με την άποψη του αλλά θέλω να του δώσω μια συμβουλή, Να βρει τους διαδικτυακούς του υποστηρικτές και να τους εξηγήσει ότι αυτές η κινήσεις τους ρίχνοντας λάσπη ανώνυμα προς πρόσωπα που έχουν χαλάσει χρόνια στην Ν. Δ δεν του κάνουν καλό αλλά τον εκθέτουν.
Οσο για το ποιος Γιάννης είμαι; Είμαι αυτός που ζητούσατε επίμονα στο τηλέφωνο στο πατέρα μου και δεν είμουν εκεί .
Υ. Γ οι κανόνες GPDR δεν επιτρέπουν κάμερες ενημερωθείτε