ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τουλάχιστον επί δημαρχίας του δεν κυνηγούσαν τους ιερείς - Δεν βλέπω να πανηγυρίζει κανείς ΔΕΞΙΟΣ για το πρόστιμο ή κάνω λάθος;

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Τουλάχιστον επί δημαρχίας του δεν κυνηγούσαν τους ιερείς - Δεν βλέπω να πανηγυρίζει κανείς ΔΕΞΙΟΣ για το πρόστιμο ή κάνω λάθος;


Βασίλης Βαλασόπουλος , Σταύρος Γεωργάκης δίπλα- δίπλα στην κοπή της Βασιλόπιτας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου πριν μερικές μέρες.


 Ο τάχα Άθεος Βασίλης Βαλασόπουλος κατά τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ δεν τον εμπόδισε να κάνει τις γνωστές παρελάσεις του με την Ελληνική Σημαία ,δεν τον ΦΙΜΩΣΕ , δεν τον είπε Καλικάντζαρο όπως οι τωρινοί του φίλοι και Συνεργοί με την διοίκηση Χατζηδάκη  που έβγαλε δελτίο τύπου για να πανηγυρίσει για το πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου. 

Λες και θα το εισπράξει ο δήμος , λες και θα πληρωθεί από κανέναν αυτό το παράλογο οικονομικό βάρος που έβαλε ένα απλό γρανάζι ενός Άθεου Κράτους σε έναν παπά.

Μαθαίνουμε πως μέσα στη Β'ΖΩΝΗ Υμηττού θα δημιουργηθεί σχολείο στο Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού και πως στις αλλαγές που θα γίνουν θα υπάρξει μέριμνα και για τον Προφήτη Ηλία. 

Μέχρι τότε όμως όλοι οι οπαδοί της "νομιμότητας" που συνετέλεσαν σε αυτό το ΟΝΕΙΔΟΣ θα περιμένουν το "θαύμα" να γκρεμιστεί ένας ναός!

Για εμάς πλέον και ο μόνο η ταλαιπωρία του ιερέα αρκεί για να αφήσουμε τους καθωσπρεπισμούς και τα δήθεν.

Για εμάς χθες ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ο Ιησούς στην πόλη μας και τα καρφιά τα έβαλαν 40 δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι όσοι επιθυμούσαν να τηρηθεί η "νομιμότητα" . 

Προφανώς από αυτούς δεν εξαιρούμε και τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία ως μη όφειλαν συντάχθηκαν με την "νέα" διοίκηση. Γιατί άμα καλείς την διοίκηση να επέμβει μιλώντας για αυθαιρεσίες ε τότε προφανώς και την οδηγείς ..... 

Ακόμα και τώρα στα ουδέτερα ρεπορτάζ τους αναπαράγουν τα δελτία τύπου της διοίκησης. Εμείς τι άλλο να πούμε; Πέτυχε λοιπόν η διοίκηση της πρώτη ΜΕΓΑΛΗ της ΝΙΚΗ κατά της Εκκλησίας .

Πέτυχε να σταματήσει τις αυθαιρεσίες , να οδηγήσει την Πολιτεία στην επιβολή εξοντωτικών προστίμων και κυρίως να γίνει ο κ. Στασινόπουλος ο καινούργιος αριστερός αυτοδιοικητικός που τα βάζει με την "πανούκλα" του ράσου όπως την αποκαλούν χιλιάδες Άθεοι της πόλης μας. 

Πέτυχε αυτός ο νέος μικρός Κιντής να υπερασπίσει τα συμφέροντα των Αθέων της πόλης μας. Και επειδή θα μας πει η Λαϊκή Συσπείρωση πως ο Κιντής ήταν άλλου μεγέθους να τους πούμε πως μια χαρά μας φαίνεται και ο Στασινόπουλος και μάλλον θα είχε κατοχυρώσει και ΝΟΜΙΚΑ τη δημόσια περιουσία που ως καταληψίας πήρε αλλά δεν κατοχύρωσε ποτέ ο Δημήτρης Κιντής. 

Με πήραν τηλέφωνο και αριστεροί που δεν έχουν μένος με τη θρησκεία και μου είπαν να συνεχίσω.Και τους απάντησα πως πλέον τον λόγο τον έχουν ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ . Αυτοί που πάνε ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στην Εκκλησία , αυτοί που τηρούν τους Ιερούς ΚΑΝΟΝΕΣ, οι ρασοφόροι που ιερουργούν στους ναούς της πόλης μας , τα σωματεία των Χριστιανών και όχι εγώ ο μη ΠΙΣΤΟΣ. 

Γιατί άμα ήμουν ΠΙΣΤΟΣ και προφανώς θα είχα αφιερώσει περισσότερο χρόνο για όσα παρατηρώ εδώ και επτά συναπτά έτη γράφοντας για την πόλη μας και που αφορούν θέματα ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. 

Ελάχιστα τα ανέδειξα και φυσικά δεν είμαι κάποιο εκκλησιαστικό site για να τα αναδείξω. Η εμπλοκή μου και η ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση μου οφείλεται στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως έχω την κατάλληλη ΠΑΙΔΕΙΑ και κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ πως στην ουσία όσοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στον νέο  ναό δεν θέλουν και το ιστολόγιο αυτό στην πόλη. 

Είναι φανερό πλέον πως διαβαζόμαστε από ένα κοινό που δεν ΘΕΛΕΙ να έχει καμία ΣΧΕΣΗ με την αριστερά.

Το κοινό μας είναι πιο φανατικό από εμάς και μας ψέγει κατηγορώντας μας για ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ σε δεξιούς και αριστερούς που "εγκληματούν"

Το είδαμε και σήμερα στα οργισμένα μηνύματα τους για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη  για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Μηνύματα που προφανώς είναι ΚΑΤΑ και που θα βρω τρόπο να τα δημοσιεύσω χωρίς να μπλέξω σε νομικές περιπέτειες γιατί είναι πολύ σκληρά.

ΥΓ: Στη φωτογραφία που πήραμε από το facebook είναι και οι κύριοι Πούλος και Ευσταθίου. Το αναφέρουμε γιατί το θέμα με τον Προφήτη Ηλία θα "γδάρει" και αυτούς είτε το θέλουν είτε όχι. Γιατί και οι δύο ψήφισαν όπως βέβαια και ΟΛΟΙ πλην Καλαρρύτη να τηρηθεί ο ΝΟΜΟΣ

Μακάρι να δούμε και καμία μπουλντόζα γιατί άμα δεν καταλάβει ο άλλος τι πάει να πει "νομιμότητα" θα το ξαναψηφίσει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί προφανώς και κάποιος που επικαλείται την "νομιμότητα" για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτόν πρέπει να την βλέπει και να υλοποιείται στη πράξη. Για να δούμε λοιπόν θα τολμήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να γκρεμίσει τον ναό; 

Δεν το θεωρούμε άμεσα πιθανό αλλά μέχρι το 2023 που θα γίνουν και πάλι δημοτικές εκλογές μπορεί να γίνει και κανένα τέτοιο "θαύμα" . Μετά να δούμε οι οπαδοί της νομιμότητας πόσους ψήφους θα μαζέψουν;

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΡΙΑ?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ?

ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΡΙΑ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ..... ΨΕΛΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ?

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ?

ΥΠΟΜΟΝΗ! ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ!