ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα τρολ του διαδικτύου "φίμωσαν" το blog του Κάνδηλα από το facebook

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τα τρολ του διαδικτύου "φίμωσαν" το blog του Κάνδηλα από το facebook


Ένα μήνα και το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα είναι αποκλεισμένο από το facebook Βέβαια οι ειδήσεις του αναρτώνται από τον ίδιο στο facebook αλλά το ιστολόγιό του χάνει κάποια κλικ. Προφανώς και ο Άγγελος έχει την δουλειά του και δεν ζει από το ιστολόγιο άρα θα πει κανείς μικρό το κακό. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι , γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με θέμα δημοκρατίας.



Αρχικώς όπως και σε εμάς άρχισαν τα γελάκια στο facebook μετά τα τρολ απαντούσαν στις αναρτήσεις ως αναγνώστες και στο τέλος με αναφορές τους πέτυχαν να μην έχει το νέο ιστολόγιο προβολή και ενώ μας είχε περάσει να είναι μετά την περιπέτειά του αυτή στη δεύτερη θέση .

Κερδισμένος δηλαδή εγώ αφού θα κονταροχτυπιόμουν για την πρωτιά με το δυναμικό ιστολόγιο που γυρίζει όλη την πόλη για να μας δείξει εικόνες της και φυσικά οι ηλίθιοι οπαδοί της διοίκησης που δεν αντιλαμβάνονται πως χωρίς ουδέτερους σχολιαστές όπως ο Κάνδηλας δεν θα έπιανα ποτέ καρέκλα.

Ξαφνικά ο Κάνδηλας από ενεργός πολίτης έγινε φωτογράφος , Καλικάτζαρος και ενοχλητικός. Σήμερα ο για εμένα αδικημένος Άγγελος Κάνδηλας έχει αναρτήσει νέες εικόνες που κάποιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν γιατί δεν μπορούν να τις αλλάξουν και το ήξεραν και προεκλογικά.

Αυτός που δεν το ήξερε και τώρα την πληρώνει είναι ο Άγγελος Κάνδηλας που πίστεψε πως  η συμμετοχή στα κοινά γίνεται με γνώμονα το καλό της πόλης και την προσφορά. Λες και η πολιτική είναι εθελοντισμός, λες και εκάστοτε δημοτικός σύμβουλος έχει ΦΩΝΗ δική του.

Όσοι είχαν έφυγαν από τις  παρατάξεις τους και προφανώς όσοι μένουν θεωρούν πως οι δικές τους είναι καλύτερες από την τις παρατάξεις που διοικούν την πόλη.

Η πόλη είναι μικρή και τα στελέχη όλων των παρατάξεων γνωστά σε όλους μας. Αυτοί έχουν τον Βιδάλη , οι προηγούμενοι είχαν τον Χατζηδάκη στα οικονομικά και οι επόμενοι ας μας πουν πιο θα έχουν .

Ποιον δηλαδή θα βάλουν ως διαχειριστή γιατί διαχείριση απλή κάνουν των εκατομμυρίων που εισρέουν κάθε χρόνο στα ταμεία του δήμου μας.

Εμείς σας λέμε πως δεν έχουν κάποιον διαφορετικό και καλύτερο αυτοί δεν έχουν καν οικονομικό πρόγραμμα και κυρίως δεν έχουν διαφορετική άποψη για τα τεκταινόμενα.

Και ενώ τάχα είμαστε δημοκρατική πόλη και όλοι ενδιαφερόμαστε για την ενημέρωση καμία δημοτικά παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για την φίμωση αυτή. Δεν τους νοιάζει επειδή θεωρούν πως ο Κάνδηλας θα καταφέρει να βρει άκρη και να προβάλει τα κακώς κείμενα.

Γι' αυτά που δεν έχει κανείς λύση και που κυρίως ουδείς καίγεται να προβάλλονται όταν ασκεί αυτός διοίκηση.

Τα ΜΜΕ είναι καλά μόνο όταν μας προβάλλουν μετά γίνονται κουτσομπόληδες, φίδια, πέφτει χρήμα σε αυτά για να μας πολεμάνε και ένα σωρό άλλα γραφικά και ασήμαντα.

Όπως ασήμαντη είναι και η δική μας παρουσία γιατί όπως μου είπε μια πολύ καλή μου φίλοι : "Και που τα γράφεις Σταύρο και γίνεσαι "κακός" , θεωρείς πως θέλει κανείς Δικαιοσύνη και ΧΡΗΣΤΗ διαχείρηση; "

Προφανώς και δεν το θεωρώ άλλωστε εάν το θεωρούσα δεν θα σας άφηνα να ζείτε άλλο με αυταπάτες.

Σας αφήνω γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι σκληρή και αυτή λέει απλά πως ουδείς έχει τη ΛΥΣΗ και όταν τους λες τι πρέπει να κάνουν σου απαντούν: "Η δημότες δεν θέλουν αυτά Σταύρο εάν τα ήθελαν δεν θα έβγαζαν όλους όσους έχουν άλλη άποψη από την δική σου στα βασικά θέματα της πόλης"

Αυτά και ελπίζουμε να καταλάβει και ο Κάνδηλας πως με τις δικές του φωτογραφίες έχουν γίνει μάγκες από εμάς που τις ντύναμε με "ωραία" κείμενα μέχρι τους άλλους που από την καρέκλα της Εξουσίας κάνουν τώρα πως δέχονται επίθεση από έναν υποψήφιο που ουδείς ήθελε στο δημοτικό συμβούλιο. Ούτε εσείς που τώρα του στέλνετε mail για να καταγράψει τι ακριβώς;

Μα την δική σας αδιαφορία.....

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ......
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ.

ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 8ΜΗΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΙΣΘΟΙ Ή ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΑΠΑΝΕΙ 9 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, 1,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΕΗ , 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ , ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ , ΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΤΕΛΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ Ή ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ".
ΟΜΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.