ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπλόκαραν και άλλα ΜΜΕ της πόλης από το facebook

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Μπλόκαραν και άλλα ΜΜΕ της πόλης από το facebook



Μετά τον Άγγελο Κάνδηλα και ο Γιάννης Καραμαγκάλης και το μέσο του μπήκαν στο στόχαστρο όσων  αφελών θεωρούν πως αυτό μπορεί να ΦΙΜΩΣΕΙ τα ΜΜΕ της πόλης.



Για να μην ΄λένε πάλι πως δεν γράφω για΄όλα και το site του Γαβριήλ Αραμπατζή μπλοκαρίστηκε ενώ προβλήματα έχει κατά καιρούς και το site του Τάσου Παπαδόπουλου και της Καλλιόπης Μπενά "Ηλιούπολη για όλους"

Εμάς προς το παρόν μας έχουν ανοιχτούς και τελευταία προσπάθειά που έκαναν ήταν εάν θυμάμαι καλά Οκτώβριο όταν παράλληλα είχαν μπλοκάρει και το site Notianea.gr

Όλα αυτά προφανώς και δυναμώνουν τα ΜΜΕ της πόλης αφού όποιος θέλει μπαίνει κατευθείαν σε αυτά και διαβάζει όσα αναρτούν.

Εμείς είχαμε από καιρό εκπαιδεύσει το αναγνωστικό μας κοινό στην απευθείας ανάγνωση του ιστολογίου μας γιατί άλλωστε δεν μας αρέσει το διάβασμα ειδήσεων μέσω facebook .

Άλλωστε και μεγάλα site όπως η zougla.gr έχει μπλοκαριστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και άλλο site που είναι ψηλά στο alexa.com του κατέβασαν τελείως την σελίδα στο facebook πατώντας πάνω στον αντιρατσιστικό νόμο!

Τα ΜΜΕ της πόλης προφανώς και δεν έχουν τέτοια θέματα αφού ασκούν την κριτική μέσα σε κόσμιο πλαίσιο και εάν θεωρήσουμε πως υπάρχει κάποιο "ακραίο" σε χαρακτηρισμούς ΜΜΕ της πόλης είναι προφανώς το δικό μας για το οποίο δύο δημοτικές παρατάξεις οι κομμουνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης και οι οπαδοί του "Μεσσία" της πόλης έβγαλαν για εμάς ιατρική διάγνωση.

Όσο και εάν είναι λυπηρό να μην αναρτούν στο facebook τα ΜΜΕ της πόλης αυτό θα τους βγει σε καλό γιατί όλοι θα τους αναζητήσουν για να καταλάβουν για πιο λόγο αυτοί δεν πρέπει να αναρτούν.

Και φυσικά κανένα πρόβλημα δεν έχουν αφού εγώ θα χαρακτήριζα την κριτική που ασκούν και άνευ ουσίας όπως ήταν και πριν όταν χαρακτήριζαν τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο της πόλης ως αυταρχικό.

Ουδείς τότε τους μπλόκαρε από το facebook , καμία επίθεση δεν είχαν υποτιμητική για την δουλειά τους και προφανώς και θα έχουν καταλάβει ήδη πως δεν εκτιμάς το καλό εάν δεν αναγνωρίσεις το χειρότερο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς όπως κάναμε και πάντα θα τους διαφημίσουμε και τους τρεις γιατί θεωρούμε αναγκαία την πολυφωνία ανεξάρτητα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΠΕΙΔΉ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΆΚΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΠΕΝΑ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ILIOUPOLINEWS.GR 

CITYOFILOUPOLIS.GR 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: