ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναβολή έναρξης για το νέο site των Νοτίων Προαστίων

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Αναβολή έναρξης για το νέο site των Νοτίων Προαστίων

Σήμερα σύμφωνα με τον προγραμματισμό και ενώ το site ήδη είναι έτοιμο θα ξεκινούσε το διαδικτυακό του "ταξίδι" το νέο ΜΜΕ που ως δεξιό θα μας αντικαθιστούσε. Ενώ το είχαμε ήδη ανεβάσει στα πλάγια μας ενημερωθήκαμε πριν μισή ώρα περίπου πως δεν θα κάνει πρεμιέρα σήμερα για λόγους τεχνικούς όπως μας ανέφεραν.



Μας παρακάλεσαν μάλιστα να μην το αφήσουμε "κρεμασμένο" στα πλάγια αφού όποιος έμπαινε θα έβλεπε ειδήσεις χθεσινές και προηγούμενων ημερών. Το σεβάστηκα αλλά για μένα έπρεπε να μείνει για να συνηθίζει το αναγνωστικό κοινό την νέα διεύθυνση.

Για να είμαι ειλικρινής διακρίνω έναν ερασιτεχνισμό αλλά θεωρώ πως αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε να κάνουμε με οπαδούς της "τελειότητας". Όμως στο διαδίκτυο όπως και στη ζωή κανείς όσο και να αναζητά δεν βρίσκει το τέλειο.

ΥΓ: Ο χάρτης των τελευταίων εκλογών δείχνει πως οι ψηφοφόροι ήθελαν τη ΝΔ για να αλλάξει την εικόνα της χώρας. Πέντε μήνες μετά εάν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλη πρωτοπορία της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου οι πολλοί δεν βλέπουν λύση των προβλημάτων τους. Ανάλογες φωτογραφίες ανατρέπονται όταν άλλα τάζεις προεκλογικά και άλλα πράττεις μετά τις εκλογές. Εμείς δεξιοί είμαστε και μη ευνοημένοι και δεν θα σταματήσουμε προφανώς να χτυπάμε καμπανάκια. Για εμάς η εικόνα και της νέας κυβέρνησης δεν μας εμπνέει καμία αισιοδοξία πως έρχονται καλύτερες μέρες για τους πολλούς. Και για τους λίγους εμάς δεν μας νοιάζει γιατί άλλωστε ούτε αυτούς νοιάζει για όλους εμάς που είμαστε και οι περισσότεροι δεκαετίες τώρα. Όχι η χώρα δεν αλλάζει αλλά συνεχίζει να βουλιάζει παρόλο που κάποιοι βολεμένοι δεν το βλέπουν.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: