ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Mπλοκάρουν στο facebook την δυνατότητα ΜΜΕ της πόλης να προβάλλουν τα θέματά τους

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Mπλοκάρουν στο facebook την δυνατότητα ΜΜΕ της πόλης να προβάλλουν τα θέματά τους

Επειδή μία μπλοκάρουν τον ένα , μία τον άλλο στο facebook με μόνιμο σχεδόν μπλοκαρισμένο τον Άγγελο Κάνδηλα αναγκαζόμαστε και τους το κάνουμε δύσκολο.

Θα βάζουμε λοιπόν και μέσα από εδώ όσα θεωρούμε πως είναι η αιτία του μπλοκαρίσματός τους.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες αναρτήσεις που θεωρούμε εμείς (μακάρι να κάνουμε λάθος) πως μπλοκάρονται επειδή ενοχλούν τους "δημοκράτες" και μη αυταρχικούς ( χα χα χα ) της "νέας" διοίκησης.

Ξεκινάω για να σας αιφνιδιάσω ευχάριστα με ένα κείμενο από το site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Με πιασάρικο τίτλο :"Το 2019 τελειώνει από τους ''διοικούντες και μη'' με την έκφραση: ''Στ' @ρχιδι@ μου σας γράφω και κάνω τον ζωγράφο''';
Με καλή γραφή αποτυπώνει κάποιες από τις "παρενέργειες" της καρέκλας σε κάποια μέλη της νυν διοίκησης που βέβαια άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα πράττουν ( ή μάλλον αδρανούν επιδεικτικά) σήμερα που είναι στη διοίκηση.

Από το νέο ιστολόγιο του Κάνδηλα που άρχισε το ταξίδι του μέσα στον Αύγουστο 2019 έχουμε να σας προτείνουμε αρκετά για αυτό και η "ταλαιπωρία" του στα social media κοντεύει μήνα.

Ηλιούπολη: Καλά μυαλά την καινούργια χρονιά.

Θέατρο σκιών ύστερα από το διαδικτυακό κράξιμο.

Ηλιούπολη: Κύριοι Αντιδήμαρχοι πέρασαν ήδη 4 μήνες...

Θυμάστε κ. πρόεδρε των Συνεργών με την Ηλιούπολη;

Και βέβαια μπαίνοντας θα βρείτε και πολλά άλλα κείμενα που θα σας ενδιαφέρουν και θα διαβάσετε. 

Το λάθος που εξακολουθούν και κάνουν είναι πως προβάλλουν δράσεις και πρόσωπα που αργά αλλά σίγουρα θα δείξουν και αυτά πως αντιλαμβάνονται την "ενημέρωση" και κυρίως τι ΜΜΕ επιθυμούν για την πόλη μας. 

Γιατί προφανώς και τα ΜΜΕ μιας πόλης συμβάλλουν στην αφύπνιση των δημοτών όταν σταθερά και με συνέπεια τους λένε πως υπάρχει και άλλος δρόμος που δεν ΘΕΛΟΥΝ να ακολουθήσουν φυσικά όσοι όχι μόνο φανερά αλλά και με την ΑΝΟΧΗ τους έφεραν στις καρέκλες των Αντιδημάρχων και του δημοτικού συμβουλίου δημότες που ούτε θέλουν ούτε φυσικά μπορούν να κάνουν ΡΗΞΕΙΣ με ότι μας κρατάει κολλημένους στην λάθος συνταγή. 

Γιατί άμα στηρίζεις αυτούς που ΔΗΜΟΣΙΑ έχουν αναφερθεί πολλάκις στηρίζοντας ΜΥΘΟΥΣ και ξεπερασμένες ιδεοληψίες σίγουρα όταν θα πιάσουν καρέκλα θα εφαρμόσουν αυτά που πιστεύουν και όχι κάτι διαφορετικό. 

Σίγουρα τα ΜΜΕ δεν είχαν ποτέ και ούτε θα έχουν τις ίδιες ιδεολογικές αναφορές και αυτό είναι θετικό γιατί αυτό επιτάσσει η Αστική μας Δημοκρατία. Αλλά το να μην αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχουν "σωτήρες" με την ίδια συνταγή αλλά εάν υπήρχαν θα πρότειναν άλλοι είναι κάτι το οποίο δεν συγχωρείται. 

Για την εικόνα της πόλης προφανώς και φταίνε στο μερίδιο που τους αναλογεί διαχρονικά όλα τα ΜΜΕ της πόλης . Και επειδή τα ΜΜΕ της πόλης στην ουσία "φυτοζωούν" επειδή τους έχουν μάθει πως το ΤΖΑΜΠΑ είναι για αυτούς και το πλήρωνε για τα μέλη τους , βρήκαν στο διάβα τους έναν Γεωργάκη και τους έκανε να αναμένουν τώρα το 2023 και να βλέπουν τα στελέχη τους να συνεργούν τάχα για το καλό όλων μας. 

Καλά να πάθουν εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως από το 2014 τους τα γράφουμε και τώρα και φυσικά το 2023 θα είμαστε όχι όπως το 2019 στο πλευρό τους για να μην έχουν και αυταπάτες πως εμείς θα ασχολούμαστε για να βάλουμε άλλο χαλίφη στη θέση του χαλίφη. 

Εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχουμε διαφορετική ΑΠΟΨΗ με όσους βλέπουν πως μέσα από τη Σοβιετία υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ για κάτι καλύτερο. Και όσο και εάν η σκληρή στάση μας δεν μας "βγαίνει" θα επιμείνουμε σε αυτή αφήνοντας ως παρακαταθήκη για το μέλλον πως υπήρχε έστω και ένας που έβλεπε πως ενώ ο "βασιλιάς" ήταν γυμνός χειρότερο και από την "γύμνια" του ήταν όσοι θεωρούσαν πως εάν πέταγαν τα ρούχα του είχαν ΕΛΠΙΔΑ εξουσίας! 

Προφανώς και η συνταγή αυτή δεν θα τους πιάσει και προφανώς από τις εσωκομματικές της ΝΔ στην πόλη μας θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον. Γιατί καλός ο χαβαλές αλλά με ευθυνόφοβους και καιροσκόπους θα αναρωτιόμαστε πάντα γιατί έχουμε τέτοιες διοικήσεις. Λες και οι δημότες δεν γνωρίζουν ήδη πως το δικό τους καλό είναι απλά μια αργομισθία αφού ουδείς θα τους δώσει να φάνε από αυτούς που τάχα  ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης. 

Το καλό που μας οδήγησε να ζούμε μέσα σε μια σκοτεινή πόλη , γεμάτη σκουπίδια αλλά να στήνουμε ανδριάντες σε όσους επί 12 χρόνια δεν έκαναν ούτε ένα έργο υποδομής για την πόλη μας. 

Το "ανέκδοτο" που λένε  είναι πως πήραν λέει πίσω την δημόσια περιουσία από τον ιδιώτη που την καταπάτησε.Ποια αυτή που τώρα είναι στην ΕΤΑΔ; Προτείνω να κάνουμε αγάλματα και στους καταληψίες των ακινήτων στην Αθήνα είναι πιο ιδεαλιστές σίγουρα γιατί εξυπηρετούν και κάποιους αστέγους ενώ εδώ εξυπηρέτησαν τις πολιτικές τους καριέρες και πήραν συντάξεις δημάρχων και όχι καταληψιών! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: