ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και η παράταξη χωρίς ποσοστά έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μας

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Μετά την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και η παράταξη χωρίς ποσοστά έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μας


Τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και το άλλο άκρο προσπαθεί να μας απαξιώσει μην απαντώντας σε τίποτα από όσα γράψαμε.



Τι να απαντήσουν άλλωστε εμείς βγάλαμε στοιχεία της alexa.com και αυτοί το παίζουν ψυχίατροι. Να τους τονίσουμε απλώς πως στην πόλη μας προφανώς και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι άφαντος και μας θυμάται μόνο για να υβρίσει κάποιον συνδημότη μας.

Οι πολίτες έχουν ήδη περιθωριοποιήσει τύπους σαν και αυτούς που τολμάνε συχνά -πυκνά να κανιβαλίζουν κάποιον  εκλεγμένο Αντιδήμαρχο. Καλό τους κάνουν αυτοί  είναι Αντιδήμαρχοι και προσφέρουν ό,τι μπορούν για την πόλη και αυτοί ΜΟΝΙΜΟΙ τουρίστες.

Τους αναμένουμε να μας "σώσουν" και πάλι το 2023 μέχρι τότε θα ζηλεύουν όλους όσους εργάζονται και δρουν για το καλό αυτής της πόλης. 

Οι ανατροπές θέλουν αγώνες και αυτοί δηλώνουν συνεχώς την ΑΠΟΥΣΙΑ τους διαδίδοντας ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ κατά όσων καταγγέλλουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους.

Έναν ΦΑΣΙΣΜΟ που έριξε ο κ. Στασινόπουλος με μια απλή μήνυση κατά αγνώστων! Βλέπετε πως θα αποδείκνυαν στα δικαστήρια όσα τερατώδη και ψευδή είχαν γράψει για αυτόν;

Μετά από Αντιδημάρχους και τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας οι μονίμως απόντες θέλησαν να μου κάνουν και πάλι δυσφήμιση.

Προφανώς και με θεωρούν εύκολο στόχο αλλά ατυχώς και για αυτούς δεν είμαι!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: