ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στο notia.gr – Γιατί προφανώς και το “κουτσομπολιό” είναι αυτό που έβγαλε τον Χατζηδάκη δήμαρχο της πόλης

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Μια οφειλόμενη απάντηση στο notia.gr – Γιατί προφανώς και το “κουτσομπολιό” είναι αυτό που έβγαλε τον Χατζηδάκη δήμαρχο της πόλης


Καλή η προσπάθεια του Notia.gr να “συνετίσει” τα site της πόλης αλλά όπως και κάθε ανάλογη προσπάθεια θα πέσει στο κενό.

Εμείς που μένουμε στην πόλη γνωρίζουμε πως τα site της δεν έκαναν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν τους πολλούς να ψηφίσουν τη “νέα” διοίκηση. Δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί δεν συμβαίνει άλλωστε κανένα site να κινείται στο χώρο που κινούνται οι δύο κεντροδεξιές (Ο Θεός να της κάνει) δημοτικές παρατάξεις της πόλης.

Όλα και όλοι κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς όπως κινήθηκε επί 4,5 χρόνια και το Notia.gr στην λογική της “ουδετερότητας” που προφανώς και εμάς δεν μας συναρπάζει σε καμία περίπτωση.

Κεντροαριστεροί λοιπόν εναντίον Κεντροαριστερών είναι το πόνημα του Notia.gr και προφανώς καμία απήχηση δεν θα έχει στο δικό μας ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ κοινό που δεν μασάει με ετικέτες αλλά ψάχνει ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές. 

Τέτοιες που δεν βρίσκει στις παρατάξεις της πόλης και που προφανώς εάν τις είχε βρει δεν θα έβγαζε για δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη όταν η ΝΔ πήρε 35% στον δήμο μας.

Προφανώς και τα ΜΜΕ της πόλης δεν έχουν ιδιοκτήτες Κροίσους και όπως όλοι γνωρίζουν ΟΥΔΕΙΣ συντηρείται οικονομικά από τα μέσα αυτά

Παλιότερα είχε συμβεί και αυτό με εκδότες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που είχαν μηδαμινή απήχηση γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς για την πόλη τα ΜΜΕ που εσείς πάτε να απαξιώσετε έχουν. Μάλιστα εάν θυμάστε το περασμένο καλοκαίρι το Notianea.gr σας είχε στερήσει για μερικές μέρες την ΚΟΡΥΦΗ αλλά η "τύχη" σας ή ο επαγγελματισμός σας (για εμάς το πρώτο) σας έχουν και πάλι πρώτο. 

Επομένως για μένα είναι λογικό να αναζητήσουμε οπαδούς δημοτικών “παρατάξεων” σε ΜΜΕ όπως το Notia.gr το οποίο στην ουσία στηρίζει τις εκάστοτε διοικήσεις (κεντροαριστερές διοικήσεις συνήθως αφού πρόσωπα που στηρίχθηκαν και από τη ΝΔ έχουν κάνει σταδιοδρομία στο χώρο του πάλαι ποτέ Κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ)  αφού σπάνια είδαμε κάτι καταγγελτικό για αυτές. 

Ορθώς πράττεται άλλωστε οι καταγγελίες πουλάνε σε στενό κομματικό κοινό και όχι στους πολλούς που γνωρίζουν πως κανένας δεν είναι "Άγιος" και ουδείς ασχολείται για το κοινό καλό αλλά για την τσέπη του. Εάν πετύχει και κάτι για τους πολλούς θετικό θα είναι. Εδώ βέβαια στην Ηλιούπολη στήνουμε αγάλματα σε αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη.

Η επίθεση λοιπόν στα τοπικά ΜΜΕ μιας πόλης πως τάχα είναι “κουτσομπόλες” είναι εμφανώς πως εκπορεύεται από την προσπάθεια του μέσου αυτού να υποδείξει στους πολλούς που τάχα εμείς δεν επηρεάζουμε (αυτά τα κορόϊδα που βρίζεις έβγαλαν δήμαρχο τον Χατζηδάκη δίνοντας του πολύ χώρο στις σελίδες τους) πως δεν πρέπει να δίνουν βάση στα όσα γράφονται επειδή είναι άνευ ουσίας!

Η διοίκηση Χατζηδάκη που τάχα ακόμα δεν έχει αντιδράσει (το άρθρο τους αναφέρει πως αντιμετωπίζει τα γεγονότα αυτά με ψυχραιμία!!! ) για όσα γράφονται προφανώς και το κάνει μέσω ακόμα και του δικού σας άρθρου!! 

Και ενώ πουθενά δεν αναφέρει το άρθρο πια είναι τα ασήμαντα για να συμφωνήσουμε και εμείς ΜΑΖΙ του. Ασήμαντο π.χ θέμα για εμάς ήταν η εμμονή της παράταξης του κ. Αραμπατζή να παραιτηθεί ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής επειδή έπραξε το ΚΑΘΗΚΟΝ του απέναντι σε όσους ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ (αυτός δεν το λέει γιατί δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΑ να το αποδείξει) εμείς το γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ γιατί συμβαίνει και συνέβαινε και με την προηγούμενη διοίκηση η οποία ανέχονταν επί 9 ολόκληρα χρόνια και συντηρούσε απίστευτες καταστάσεις. 
Εμάς μας άρεσε το άρθρο στα Notia.gr και θα το συνυπογράφαμε κιόλας εάν είχε στοχεύσει τους λαϊκιστές της δεξιάς και της αριστεράς και όχι φτωχά αλλά έντιμα ΜΜΕ μιας πόλης που φυτοζωούν επειδή δεν έχουν καταλάβει ακόμα την δύναμή τους. 

Και δεν θα την καταλάβουν είμαι σίγουρος για αυτό που γράφω επειδή ΔΕΝ κάνουν ιδεολογικό αγώνα αλλά προσπαθούν να πείσουν πως είναι καλός δημότης μας ο κ. Τασούλας και όχι ο κ. Σεφτελής. 

Έτσι έλεγαν και για άλλους και τώρα ως δημοτικοί σύμβουλοι απλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να δικαιολογήσουν τα καλά τους λόγια. 

Προφανώς και αυτό δεν ισχύει και προφανώς όχι μόνο δεν θα πείσουν τους πολλούς αλλά θα απαξιωθούν και αυτά στη συνείδηση των πολλών . Αφού η αριστερά στην πόλη μας ΤΙΜΑΤΕ μόνο από κάποιους τάχα κεντροδεξιούς που κόβουν τις πίτες τους στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 

Τις “κοτσάνες” λοιπόν της ανίκανης κεντροδεξιάς και μιας μερίδας μόνιμων Άθεων δημοτών πληρώνουν τα ΜΜΕ της πόλης. Φιλοξενούν τις απόψεις τους και αναπαράγουν τις ανοησίες τους χωρίς κριτική άποψη και κυρίως χωρίς κανένα απολύτως όφελος. 

Τα τοπικά ΜΜΕ θέλουν στην ουσία να καταστρέψουν την πόλη μας αφήνοντάς την να ζει με ΜΥΘΟΥΣ και ΨΕΥΤΙΚΑ οράματα. Το κάνουν μη τολμώντας να τα βάλουν με όσους είναι το ΟΝΕΙΔΟΣ της πόλης τους οποίους θεωρούν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ συνομιλητές και όχι τον εκλεγμένο Αντιδήμαρχο. 

Καθόλου δεν με στεναχώρησε το άρθρο σας λοιπόν κ. Φρίμη αντίθετα το βρίσκω πολύ θετικό για να δουν και να καταλάβουν και αυτοί πως όλα παίζονται προεκλογικά και όχι εκ των υστέρων. 

Μάλιστα θα καλούσα το ΜΜΕ αυτό να παρακολουθεί εντονότερα τα τεκταινόμενα στην πόλη μας και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για άρθρα με ΑΠΟΨΗ . Να γίνει περισσότερο επιθετικό και με εμάς εάν το αντέχει αλλά και με όλους όσους αβασάνιστα υιοθετούν τις ηλίθιες αιτιάσεις βολεμένων που έχουν ως αποτέλεσμα να κρατάνε την πόλη μας πίσω. 

Λύσσαξαν βλέπετε τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης  να ρίξουν τον Βαλασόπουλο που δεν τους έβριζε επειδή δεν είχε χρόνο , δούλευε για την πόλη. Ήρθε τώρα  και με την ΔΙΚΗ τους ευθύνη  ο Χατζηδάκης και τους  λέει ή μας λέει για να συμπάσχω μαζί τους υποκριτικά  “κουτσομπόλες” στην ουσία μία μέσω του τρολ Παπαθανασίου και μία μέσω φιλικών απέναντι στη “νέα” διοίκηση γραφίδων. 

Για μένα και λίγα τους λέει αφού γνωρίζει πως ό,τι και να κάνουν θα είναι πάντα θύματα των δικών τους ΜΥΘΩΝ για την πόλη και της δικής τους λυκοφιλίας με όσους είναι περισσότερο επικίνδυνοι από την "νέα" μας διοίκηση. 

Θα συμφωνήσω λοιπόν και με τον νέο μας δήμαρχο και με εσάς. Όντως είναι “κουτσομπόλες” , γιατί αντί να κοιτάξουν το συμφέρον τους αναπαράγουν ασχολίαστα τα δελτία τύπου της παράταξης του κ. Αραμπατζή που περνάει τους δημότες μας για ιθαγενείς. 

Συνομιλούν με Αθέους, δημοσιεύουν άρθρα που παραποιούν την Ιστορία της πόλης και γενικά ΔΕΝ ύψωσαν το ανάστημά τους και την ΔΥΝΑΜΗ που είχαν και έχουν για να μην έχουμε Χατζηδάκη για δήμαρχο. 
Το κάνουν προφανώς για τον πλουραλισμό στην ενημέρωση της πόλης.Έτσι λένε ή έτσι νομίζουν πως πράττουν το ορθό.  Όμως δημοσιογραφία είναι να έχεις ΘΕΣΗ και ΑΠΟΨΗ και άμα ο επαγγελματίας Φρίμης βλέπει με ποιους συνεργούν ε τότε τους λέει και “κουτσομπόλες” και “διαπλεκόμενους” και παίρνει θέση απέναντί τους. 

Οι άνθρωποι κύριε Φρίμη προφανώς και δεν είναι διαπλεκόμενοι, γιατί όλη η ΔΙΑΠΛΟΚΗ έχει συνεργήσει στο να αλλάξει διοίκηση ο δήμος . Αυτοί άλλωστε που εσείς λέτε τώρα διαπλεκόμενους έβαλαν πλάτη για να βγει αυτή η διοίκηση. 

Άρα αγαπητοί του Notia.gr προφανώς και είναι μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ για αυτούς να τους χαρακτηρίζεται πως έχουν όφελος από την αντιπολιτευτική διάθεση που τους έπιασε για τη διοίκηση Χατζηδάκη. 


Κανένα όφελος δεν έχουν αντίθετα χάνουν αναγνώστες και θα συνεχίσουν να χάνουν όσο θεωρούν πως έχει ίδια βαρύτητα ο λόγος των "ψεκασμένων" απέναντι σε όσους εάν και πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι συνέχεια μιας διοίκησης που ωφέλησε τον δήμο μας στα 9 χρόνια παραμονή της στην Εξουσία. 

Τώρα εάν από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν κατανοούν πως αυτοί μας έφεραν αυτά τα πρόσωπα στην διοίκηση του δήμου θα το καταλάβουν αμέσως μετά τις δικές τους εσωκομματικές εκλογές. 

Ακολουθεί άρθρο για τα τεκταινόμενα εκεί αλλά μάλλον εσείς θα κολλήσετε σε αυτή εδώ την ανάρτηση για εβδομάδες. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: