ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δίκιο έχει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής και όχι ο κ. Τασούλας και οι "Συνεργοί" του

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Δίκιο έχει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής και όχι ο κ. Τασούλας και οι "Συνεργοί" του

Προφανώς και όταν κάνεις αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση θα κάνεις θέμα ακόμα και όταν η διοίκηση επιλύει μέσα σε μια μέρα το θέμα της θέρμανσης δύο σχολείων!
Θα κάνεις τζάμπα μάγκα τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή και θα αποδείξεις πως κινείσαι με βάση τους ΜΥΘΟΥΣ και τις αοριστολογίες των αριστερών της πόλης που είδαν πως ο Σεφτελής είναι πιο φιλελεύθερος από όσο υπολόγιζαν.


Με άθλια post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως τάχα οι δημότες μας φτύνουν τον Σεφτελή οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι “ειρωνικοί” σχολιαστές της αριστεράς προκαλούν και με ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να τα βάλω με κάποιους που ούτε ΔΕΞΙΟΙ είναι ούτε προφανώς ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.


Γιατί προφανώς και όταν συνεργείς και κάνεις θέμα αυτό που κάνουν οι υβριστές της Εκκλησίας , όταν ψηφίζεις μαζί τους στο να τηρηθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στον Προφήτη Ηλία , όταν αγνοείς πως οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων  στην ανακοίνωσή τους δίνουν τα εύσημα στη διοίκηση για την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση του προβλήματος προφανώς και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Από την μία βλέπουμε τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης που προεκλογικά είχαν θεοποιήσει τον “αντάρτη” Σεφτελή να τον κατηγορούν και από την άλλη έχουμε εμάς που προφανώς κρίνουμε μεμονωμένα τα περιστατικά και μην έχοντας κόστος θα παραμείνουμε με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ που λέει πως δεν μπορεί να κατηγορείτε αυτός που έλυσε το πρόβλημα αλλά αυτός που το δημιούργησε.


Τις επόμενες μέρες το ιστολόγιό μας θα αναδείξει ένα θέμα που προφανώς αποδεικνύει γιατί ξαφνικά οι “Συνεργοί” του προστίμου στον ιερέα Στυλιανό Καρπαθίου έγιναν επικριτές αυτού που πρωτοστάτησε για να σταματήσει η κατασκευή στον Προφήτη Ηλία. Είναι εμφανής άλλωστε η στοχοποίηση του Κώστα Σεφτελή από όσους επί διοίκησης Βαλασόπουλου είχαν καθιερώσει την διαδικτυακή ρατσιστική συμπεριφορά τους χτυπώντας πάντα ΔΕΞΙΟΥΣ στόχους. 

Μία ήταν ο μακαρίτης ο Παρράς, την άλλη ήταν αυτός που δεν σέβονταν τους αγώνες του ΣΦΑΓΕΑ Άρη Βελουχιώτη την άλλη ο ιερέας της Αγίας Μαρίνας , αλλά ποτέ κανένας αναρχοάπλυτος της αριστεράς. 

Γιατί “καλές” οι Κινήσεις πολιτών αλλά χωρίς την παρέμβαση της διοίκησης και το κατάπτυστο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου δεν θα φτάναμε στο σημερινό κάκιστο αποτέλεσμα .

Και αυτό είναι πως οι ΠΙΣΤΟΙ θα εκκλησιάζονται για τα επόμενα χρόνια σε ένα ναό -γιαπί για να πανηγυρίζουν ΤΩΡΑ όλοι όσοι ήθελαν να τηρηθεί η “νομιμότητα” εις βάρος μιας Εκκλησίας.

Άρα να η μεγάλη επιτυχία της διοίκησης Χατζηδάκη, να γιατί οι Συριζαίοι έχουν λόγους να νιώθουν ευτυχείς ,να και ο λόγος που για εμάς ό,τι λέει ένας οπαδός της αριστεράς δεν πρέπει να υιοθετείται από ΜΜΕ που έχει την ταμπέλα του ΔΕΞΙΟΥ από μόνο του και χωρίς να το παίζει πως τάχα υπηρετεί την “ενημέρωση” αλλά ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που προφανώς ατύχησαν όταν είδαν στο πρόσωπο του Θανάση Αθανασίου μια καλή επιλογή για τα κοινά της πόλης. Και ατύχησαν ΓΙΑΤΙ:

Ελάχιστους μήνες μετά ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ στο γκρέμισμα μιας ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και συμμάχησε με τις λογικές Τασούλα κατά τις οποίες εγώ είμαι η αρσενική Λουκά της Ηλιούπολης επειδή θέλω να έχει η πόλη μας έναν ακόμη ναό. Και λέω πως είναι ΑΘΕΟΙ όσοι συνέργησαν στο να μην έχουμε έναν ακόμη ναό.

Εμάς για να μας πουν πως συνεργήσαμε με την “νέα” διοίκηση είναι πολύ δύσκολο γιατί ήμασταν και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΜΕ της πόλης που ΞΕΚΑΘΑΡΑ σας είχαμε πει πως ο Γιώργος Χατζηδάκης θα είναι χειρότερος δήμαρχος από τον Βασίλη Βαλασόπουλο.

Το ότι βέβαια δεν είχαμε να σας προτείνουμε και καλύτερον από τα δεξιά οδήγησε και στην ήττα αφού το 32% -16% του πρώτου γύρου με την βοήθεια πολλών έγινε ΝΙΚΗ Χατζηδάκη και επιστροφή στα παλιά !

Και μπορεί ουδείς τώρα να αντιλαμβάνετε πως στην ουσία η κεντροδεξιά διαλύεται επειδή κάποιοι θεωρούν πως είναι ικανοί για πρώοι αλλά εμείς εδώ δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε την παντελή ανικανότητά τους.

Να ενωθούν δεν το βλέπουμε άρα δεν θα πετύχουν και πάλι το 2023. Εμείς άλλωστε μπορεί να μην προβλέψαμε πόσοι προδότες ήταν στην παράταξη Βαλασόπουλου αλλά σίγουρα προβλέψαμε πως δεν θα υπάρξει κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης από πολύ νωρίς και κυρίως από όταν ανακοινώθηκαν δύο υποψηφιότητες και δεν δόθηκε ΚΑΜΙΑ στήριξη από το κόμμα της ΝΔ.

Για το θέμα που έχει προκύψει με τα σχολεία καλούμε την διοίκηση να μην το αφήσει έτσι και να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες αλλαγές έτσι ώστε να μην υπάρχουν θολά σημεία στο μέλλον. Να εξηγήσει στον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου πως δεν έχει καμία υποχρέωση να συνεργάζεται μαζί τους , στους εκπαιδευτικούς πως έχουν ευθύνες για τις ώρες που το σχολείο είναι ανοιχτό και στους δημότες πως πρέπει να πιστεύουν όσους προσκομίζουν έγγραφα και στοιχεία και όχι όσους προβάλλουν ως στοιχείο την “ηθική” της αριστεράς.

Αυτής που υβρίζει ιερείς , που ενοχλείται από δημοσιογράφους που πολεμούν τις Σοβιετίες και που στηρίζουν και θα στηρίξουν και στο ΜΕΛΛΟΝ όποιους με πράξεις και όχι με λόγια αποδεικνύουν πως έστω και μια φορά τα έβαλαν με ό,τι μας κρατάει πίσω.

Και φυσικά μας κρατάνε πίσω όσοι θεωρούν ό,τι η Σοβιετία θα ανέχεται να βγάζεις ανακοίνωση για θέμα που σου έλυσε και παράλληλα να μην αφήνεις την εκλεγμένη διοίκηση να αναρτεί στο facebook πως όχι δεν έγινε “θαύμα” αλλά γαλλικό κλειδί αποσυναρμολόγησε και κατέστρεψε μια μονάδα καλοριφέρ με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο ενός σχολείου.

Γιατί σε χώρο που έχουν πάνω από έναν κλειδιά το να υπερασπίζεσαι τον “καλό” αριστερό δεν είναι μόνο αφέλεια για εμάς αλλά και ατόπημα.

Λες και η διοίκηση που έχει φεσώσει την πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κατά 300.000 ευρώ ήθελε να μείνουν τα σχολεία χωρίς θέρμανση για μία μέρα.

Λες και η προηγούμενη διοίκηση δεν πλήρωσε με βαρύ τίμημα τον συγχροτισμό της με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη, η οποία ατυχώς και πάλι είχε εξασφαλίσει την στήριξη της ηγεσίας της Νέας Δημοτικής Κίνησης και εν συνεχεία την άδειασε πλήρως προσκολλημένη προς την Εξουσία!


Για αυτό και ο Κοκοτίνης έμεινε μείον δύο γιατί οι αριστεροί δεν ζουν χωρίς καρέκλες και βλέπουμε με έκπληξη πως κάποιοι “κεντροδεξιοί” τους τις μοιράζουν από τώρα!

Γιατί προφανώς και όταν παρασύρεσαι και ζητάς παραιτήσεις για θέμα που δεν αναδεικνύει καν ως μείζον το μόνο δεξιό ιστολόγιο της πόλης περιμένεις το 2023 να στηριχθείς από όσους και το 2019 έβαλαν πλάτη για να βγει ο Χατζηδάκης δήμαρχος.


Μην ξεχάσετε να κάνετε θέμα και το Κολυμβητήριο για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα ιδιωτικών σωματείων εις βάρος όλων μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ενημέρωση είπε...

https://liveemhmersh.blogspot.com/2020/01/2020_18.html