ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας χάρισαν χιλιάδες επισκέψεις οι αήθεις επιθέσεις όσων προσπαθούν να μας απαξιώσουν

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Μας χάρισαν χιλιάδες επισκέψεις οι αήθεις επιθέσεις όσων προσπαθούν να μας απαξιώσουν

Όπως ήταν αναμενόμενο η επίθεση του κ. Παπαθανασίου στο ιστολόγιό μας συσπείρωσε τους φανατικούς οπαδούς αυτού εδώ του ιστολογίου. 



Βλέπουν πως χωρίς τη δική μας διαδικτυακή παρουσία και επειδή ουδείς φαίνεται διατεθειμένος να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά των ορφανών του Στάλιν της πόλης θα χάσουν μια μαχόμενη δεξιά σελίδα που δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Μετά τις αόριστες καταγγελίες το 2016 της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το ιστολόγιό μας , και την στοχοποίησή μου ως δήθεν φασίστα προχωρήσαμε στα φίλια πυρά του "έπεσε" χρήμα (χωρίς αποδείξεις) και τώρα φτάσαμε να αποκαλούμαστε εκβιαστές επειδή δεν αφήνουμε κανέναν Παπαθανασίου να επιλέγει τα θέματα που εμείς θέλουμε να προβάλλουμε. 

Χάνουμε σχεδόν 50 θέσεις την ημέρα στην Ελλάδα σύμφωνα με το alexa.com και έτσι παραδίδουμε μια πολύ καλή θέση σε αυτούς που θα συνεχίσουν χωρίς να μασάνε να απομυθοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις. 

Γιατί προφανώς και οι επισημάνσεις για τα κακώς κείμενα του κ. Κόκλα είναι για εμάς αστείες αφού για εμάς είναι αυτονόητα πως μια διοίκηση πρέπει να μαζεύει σκουπίδια , να παρέχει καλό φωτισμό στους δημότες και κυρίως να διατηρεί τα δημόσια κτίρια σε μια υποφερτή κατάσταση.

Με 40 εκ. ευρώ κρατική χρηματοδότηση άλλη διοίκηση που θα μάζευε μερικά ακόμα εκατομμύρια από ιδιώτες παραχωρώντας τους δομές με κανονικά τιμήματα και όχι με ευτελή θα έφτιαχνε μια σύγχρονη πόλη.

Με είχε καλέσει η δημοτική αρχή του Αλίμου να μου δείξει με έγγραφα τι τράβηξε για να βάλει τα led που κάνουν πλέον και τη μεγάλη διαφορά αφού όπου έχουν μπει η πόλη του Αλίμου λάμπει!

Για όσους δεν τα έχουν δει μπορούν βράδυ να πάνε μια βόλτα στον γειτονικό δήμο και να δουν πως με τον φωτισμό αυτό όλα είναι διαφορετικά. Εδώ όπως και εκεί οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης φώναζαν για τα 3 εκ. ευρώ που θα έπαιρνε η προηγούμενη διοίκηση από το Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτό το σπουδαίο έργο.

Στον Άλιμο στοίχισαν και παραπάνω αλλά ο Κονδύλης το πέτυχε και πλέον οι δημότες του αναγνωρίζουν πως δεν μάσησε στις φωνές όσων ήθελαν την πόλη στο σκοτάδι.

Εδώ ακόμα περιμένουμε να προκηρύξει η "νέα" διοίκηση τον νέο διαγωνισμό και να δούμε με καθυστέρηση να υλοποιείται κάτι που όλοι οι δημότες επιθυμούν.

Τζάμπα led δεν τοποθετεί κανείς άρα ΤΖΑΜΠΑ μάγκες δεν υπάρχουν και εάν θέλουμε καλό φωτισμό που θα εξοικονομεί και πόρους για τον δήμο μας από την χαμηλή κατανάλωση πρέπει να δώσουμε κάποια εκατομμύρια ευρώ από τακτικό προϋπολογισμό του δήμου μας ή από νέο δάνειο.

Όσο είναι καιρός γιατί προβλέπουμε πως σε λίγους μήνες ο δήμος δεν θα μπορεί να δανειστεί και προφανώς ελπίζουμε να κάνουμε λάθος για αυτή την δυσοίωνη για τον δήμο μας πρόβλεψη.

Στα δεκάδες mail που λάβαμε από τους αγανακτισμένους οπαδούς- αναγνώστες μας απαντάμε πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για την δική μας απουσία . Πάντα όταν κάτι πετυχαίνει υπάρχει συνεχιστής και μάλιστα πιο σκληρός αφού τους αναγνώστες του ουδείς τους χαρίζει για να "ψαρέψει" στα θολά νερά αναζητώντας άλλους που ούτε καθημερινά θα μπαίνουν , ούτε θα αναζητούν με μανία το επόμενο "χτύπημά" μας σε όσους επί δεκαετίες άφησαν την πόλη μας έρμαιο στη προπαγάνδα της αριστεράς.

Γιατί μια πόλη που οι δημότες της έδιναν ποσοστό 49% στον χουντικό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα ούτε αριστερή υπήρξε ποτέ αλλά ούτε είχε και ιδιαίτερα δημοκρατικά αντανακλαστικά.

Αυτά τα βρίσκει σιγά-σιγά και έτσι ουδείς Σταλινικός δεν μπορεί να απαξιώσει ό,τι εσείς διαβάζετε καθημερινά και να μας λέει να πάμε σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν όσοι αποκάλεσαν τοπικά ΜΜΕ Καλλικάτζαρους!

Και μια και ίσως κάποιοι ανησυχούν για την τύχη του Προφήτη Ηλία να τους ενημερώσουμε πως η Εκκλησία έχει ήδη κτιστεί και θα παραμείνει στη θέση της όσες εκδηλώσεις και εάν στήσουν οι μόνιμοι αρνητές της Ορθοδοξίας μας.

Θα παραμείνει "τρώγοντας"  στην ουσία στην συνείδηση των πολλών όσους ατυχώς για εκείνους προτίμησαν να είναι οπαδοί της "νομιμότητας" των παραδόσεων που θέλουν τις Εκκλησίες (έστω και τις κακοχτισμένες) πολιτιστικά τάχα μνημεία και κυρίως όσους δεν κατάλαβαν γιατί η Δεξιά του Κυρίου δεν τους προτίμησε προεκλογικά αλλά έδωσε "συγχωροχάρτια" σε αυτούς που φυσικά και ιδεολογικά δεν ανήκαν ποτέ σε αυτό που λέμε κοινώς και αορίστως καλοί χριστιανοί.

Γιατί προφανώς και ουδείς καλός χριστιανός θα αποκαλούσε μια Εκκλησία μαγαζί και βέβαια όποιος δεν επιθυμεί δεν επισκέπτεται αυτούς τους χώρους που δεν αποτελούν χώρους για χάζεμα αλλά λατρευτικούς χώρους στους οποίους εκτελούνται μυστήρια.

Όποιος θέλει λοιπόν ένα ξωκλήσι για να το βλέπει απλά ας το βάλει στον κήπο του ή στην αυλή της έπαυλής του ο δήμος , η πόλη , χρειάζεται έναν ακόμα ναό και πολλούς άλλους και θα τους έχει.

Γιατί προφανώς και σε μια πόλη 150.000 κατοίκων δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις Ενορίες που έχουμε. Θα μπορούσε μόνο εάν δεν πήγαιναν ούτε οι μισοί δημότες μας σε Εκκλησία αλλά αυτό προς το παρόν δεν συμβαίνει και δεν πρόκειται να συμβεί και στο μέλλον.

Γιατί η τελευταία ελπίδα όλων μας είναι ο Θεός . Και εάν δεν υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν έχουμε καμία ελπίδα σε έναν κόσμο που ήρθαμε για να δοκιμαστούμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: