ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ της Αγίας Μαρίνας - Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου την ευλόγησε

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ της Αγίας Μαρίνας - Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου την ευλόγησε



Το Β' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης στην Αγία Μαρίνα αποδείχθηκε πολύ μικρό για τους ηλικιωμένους που έκοψαν σήμερα την πίτα τους και γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο. 

Παρουσία του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και του Αντιδημάρχου Γιάννη Πούλου ο πατέρας Σεραφείμ Δημητρίου ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα ενώ υπήρχε παρουσία από από δημοτικούς συμβούλους της πόλης ενώ το παρόν έδωσε και η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και συνδημότισσά μας πρώην Αντιδήμαρχος της προηγούμενης διοίκησης του δήμου μας  Μαρία Κουρή. Από επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων εκτός από τον δήμαρχο είχαμε μόνο την παρουσία του Τάσου Ευσταθίου "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μαζί με τους δύο δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Ανδρέα Τσουκαλά. 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσος Ευσταθίου 
Ο Τάσος Ευσταθίου έδωσε στο κομμάτι από την πίτα που έκοψε στην γηραιότερη του ΚΑΠΗ την κ. Αθηνά 

Από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είδαμε το πρώην πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ και νυν δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κώστα Καλούδη ο οποίος στην σύντομη τοποθέτησή του δήλωσε πως είναι στη διάθεση της "νέας" διοίκησης να βοηθήσει το ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ έως ότου η "νέα" διοίκηση ως καινούργια βρει τον βηματισμό της. Και τόνισε πως δεν τα έκανα όλα σωστά ζητώντας από την "νέα" διοίκηση να λύσει το πρόβλημα με φορτοεκφορτώσεις των super Market και των καταστημάτων της  πόλης που δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος! Δεν θεωρούμε πως καλώς το ανέφερε-πάντως απέναντι ξεφόρτωνε εκείνη την ώρα και πάλι φορτηγό- αφού κατά την γνώμη μου  πως δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες αναφορές και κυρίως δεν κόλλαγε σε μια τέτοια  εκδήλωση. 
Ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Καλούδης και νυν δημοτικός σύμβουλος 

Δεν είχα πρόθεση να λαϊκίσει άλλωστε είναι από τους δημοτικούς συμβούλους που είναι ιδιαίτερα μετριοπαθής και δεν δημιουργεί αντιπαραθέσεις με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Είναι στυλ πάνω από κόμματα και χρώματα κάτι το οποίο προφανώς και δεν μας συγκινεί εμάς εδώ. 
Η υποψήφια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Μάχη Γραββάνη 

Από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" διακρίναμε και την κ. Μάχη Γραββάνη που παλαιότερα έκανε μαθήματα χορού στους ηλικιωμένους του Β' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης και που είναι πάντα ενεργή και στο πλευρό τους .

Η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Μαρία Κουρή 

Ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης τόνισε την συνεισφορά των ηλικιωμένων ανθρώπων που συνεισέφεραν να μέγιστα στα παιδιά τους τα χρόνια της κρίσης και αφού δήλωσε πως τους τιμάει υποσχέθηκε πως πολύ σύντομα το ΚΑΠΗ της Αγίας Μαρίνας θα πάει σε μεγαλύτερο χώρο για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Στο σημείο αυτό καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Άλλωστε η Αγία Μαρίνα έβγαλε την "νέα" διοίκηση και πάντα βγάζουμε διοικήσεις ( για να ευλογήσω τα γένια μου εάν και δεν έχω ως γέννημα θρέμμα Αγιομαρινιώτης) . Χρόνια τώρα κρίνουμε τις εκλογές στην πόλη γιατί άλλωστε είμαστε και η πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης παρόλο που επί Βαλασόπουλου είδαμε κάποια έργα και κυρίως ασφαλτοστρώσεις μετά από χρόνια στην περιοχή μας. 

Η πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Δήμητρα Τσιόγγα 


Ελπίζουμε να συνεχίσει η διοίκηση Χατζηδάκη να στηρίζει την περιοχή μας όπως άλλωστε ευελπιστούμε να πράξουν και οι Αγιομαρινιώτες που συμμετέχουν στη "νέα" διοίκηση. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσος Ευσταθίου θυμήθηκε πως επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου γίνονταν σπουδαία δουλειά στα ΚΑΠΗ . Παρών στην εκδήλωση άλλωστε ήταν και ο τότε πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Νικολαίδης ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους άστεγους της πόλης. 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πούλος 

Ο Τάσος Ευσταθίου από την μεριά του το έδωσε στην γηραιότερη γυναίκα την κ. Αθηνά μια κίνηση που προφανώς αποδεικνύει πως ασχολείται και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο για αυτήν. 

Ο κ.  Χρήστος Γιαννάκης πρώην Αντιδήμαρχος 
Γιώργος Χατζηδάκης και αριστερά του η Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Γεωργία Τζούμα

Το τακτικό μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ Νίκος Καραβαγγέλης 
Στην εκδήλωση βεβαίως ήταν και η πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Δήμητρα Τσιόγγα , η αντιπρόεδρος κ. Γεωργία Τζούμα και το τακτικό μέλος από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστα" Ανδρέας Τσουκαλάς , και ο Νίκος Καραβαγγέλης από την δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω"

Η κ. Καλλιόπη Μπενά (Ηλιούπολη για Όλους) με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο 
Από τα ΜΜΕ της πόλης είδαμε την κ. Μπενά από το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , και φυσικά μη σας γίνει συνήθεια η δική μας παρουσία εκεί που οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός πως την Βασιλόπιτα θα ευλογούσε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου. 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Παναγιώτης Καρανδρέας 

Ο πατέρας Σεραφείμ αφού υπενθύμισε σε όλους πως είναι Τετάρτη και νηστεύουμε  εξαιρούνται όπως τόνισε ασθενείς και γυναίκες που θηλάζουν δίνοντας την σωστή ερμηνεία της Αγίας Γραφής ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα δημιουργικό νέο έτος. 

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου 
Δείτε τις πολλές φωτογραφίες από την κοπή της πίτας και θα ακολουθήσει και άλλο ρεπορτάζ γιατί η παρουσία μας εκεί προφανώς και δεν ήταν ΜΟΝΟ για την κοπή μιας πίτας. 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και τακτικό μέλος του ΚΑΦΑΔΗΛ Ανδρέας Τσουκαλάς 


Ακούγοντας τον πατέρα Σεραφείμ Δημητρίου μαζί με τον φίλο Νίκο Καραβαγγέλη 

Με τον πρώην πρόεδρο των ΚΑΠΗ Κωνσταντίνο Νικολαϊδη και τον φίλο δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Τσουκαλά







Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: