ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεκάδες μηνύματα για να ευχηθούμε και από εδώ τα Χρόνια Πολλά στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου - Και φυσικά επί την ευκαιρία είπαμε να τα πούμε και σε άλλους δύο Γιάννηδες!!!!!!!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Δεκάδες μηνύματα για να ευχηθούμε και από εδώ τα Χρόνια Πολλά στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου - Και φυσικά επί την ευκαιρία είπαμε να τα πούμε και σε άλλους δύο Γιάννηδες!!!!!!!

Χρόνια Πολλά λοιπόν με χαμόγελα και Ευτυχία και από εμάς 
Πολλές φίλες και φίλους έχει από τους αναγνώστες του ιστολογίου μας ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου και προφανώς με δική τους πρωτοβουλία μας έστειλαν μηνύματα για να του πούμε και μέσα από εδώ τα χρόνια πολλά. 

Πολύ κριτική του έχουμε κάνει ας του ευχηθούμε λοιπόν Υγεία , Ευτυχία και κάθε Επιτυχία στη ζωή του. Άλλωστε προς το παρόν είναι και ο μοναδικός κεντροδεξιός που έγινε δήμαρχος της πόλης μας. Και επειδή εμείς είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δεξιό ΜΜΕ και δεν ντρεπόμαστε λοιπόν για αυτό του βάζουμε ανάρτηση με χθεσινή του φωτογραφία από το Κολυμβητήριο της πόλης όπου παρέστη στους εορτασμούς της "νέας" διοίκησης για τα Άγια Θεοφάνεια. 

Ο Γιάννης Αναγνώστου άλλωστε και ο τότε υποψήφιός του Λάμπρος Ξύνας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία αυτού του ιστολογίου. Προφανώς βέβαια και δεν τους άκουσα στο μην είναι τόσο "ακραίο" και μάλλον αυτό πληρώνω! 

Ο Λάμπρος στέλνει και αυτός από Αμερική τις ευχές του στο πρώην δήμαρχο αφού τον θεωρεί ικανότερο από όλους τους άλλους. Εμείς σήμερα στην ονομαστική του εορτή απλά ακούμε τους αναγνώστες μας που κάθε φορά που τον "στεναχωρούμε" είναι η αλήθεια πως αντιδρούν με μηνύματα ή και σχόλια στο ιστολόγιό μας. 

Χρόνια Πολλά λοιπόν γεμάτα Ευτυχία για τον μοναδικό έως τώρα κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας. Με την ευχή πάντα να υπάρξει και επόμενος .............

Και φυσικά για να κάνουμε και κλικ φίλε Γιάννη σε βάζουμε και φωτογραφία με την Μαριάννα Γράψα γιατί μπορεί "Δήμος χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" όπως λένε οι οπαδοί σου αλλά και χωρίς Μαριάννα στις δημοφιλείς αναρτήσεις δεν πας μέσα σε δύο μέρες!!!!

Να θυμίσω ότι Γιάννη έχει και η νυν διοίκηση τον Αγιομαρινιώτη Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά και να του ευχηθώ Υγεία και κάθε ευτυχία . Και κυρίως υπομονή με τους "Ερυθρούς Χμερ" της καθαριότητας που έμπλεξε. Για να κάνει κάτι και με δεδομένο πως ο δημόσιος χαρακτήρας της καθαριότητας είναι ιερό τοτέμ για την πόλη πρέπει να δημιουργήσει ομάδες εθελοντών από μέλη της παράταξης για να μη βρίσκει ουδείς "καναπέ" για να πατήσει! 

Γιατί κακά τα ψέματα τα σκουπίδια δεν μπορεί κανείς να τα μαζέψει παρά μόνο ένας ιδιώτης! 

Και επειδή θα με πάρουν και άλλοι πως ξέχασα τον έτερο Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο (αυτός παίζει πολύ σε ΚΙΝΑΛ αλλά έχει συμπάθειες και από κεντροδεξιούς ) να του ευχηθώ Χρόνια Πολλά γεμάτα Ευτυχία μαζί βέβαια με την σχετική "φρέσκια" φωτογραφία του  από τις χθεσινές εκδηλώσεις του δήμου μας. 




Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΜΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΦΕΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.