ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη πέτυχαν να δημιουργήσουν ρήγματα σε δύο κεντροδεξιές παρατάξεις και να "εκθέσουν" εμάς που δεν γνωρίζαμε πως το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες" είναι πάνω από κόμματα και χρώματα!!

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη πέτυχαν να δημιουργήσουν ρήγματα σε δύο κεντροδεξιές παρατάξεις και να "εκθέσουν" εμάς που δεν γνωρίζαμε πως το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες" είναι πάνω από κόμματα και χρώματα!!


Θεωρούσαμε πως το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Νέοι Ορίζοντες" ως φορέας ιδιωτικός που ενισχύεται από το Κράτος αλλά και από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είχε σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό δίπλα σε αυτούς που επιτρέπουν την ύπαρξή του  και ενισχύουν την πρωτοβουλία του.
Ατυχώς για εκείνους προτίμησαν να παραστούν σε μια εκδήλωση που διοργανώνει μια αριστερή δημοτική παράταξη που δεν έχει πει ούτε μισή καλή κουβέντα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά προφανώς και όλοι κάνουν τις επιλογές τους άλλωστε εισπράττουν αμοιβή για τα νοσήλια και τις θεραπείες που κάνουν και η οργανωμένη Πολιτεία μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που τους έχουν "αγκαλιάσει" μάλλον θα πρέπει να  το ξανασκεφτούν. 

Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως πως σε καθεστώτα όπου επικρατούν οι αριστερές ιδέες τέτοια Ιδρύματα ΔΕΝ υπάρχουν αφού το Κράτος έχει την αποκλειστική "φροντίδα" (τρόπος του λέγειν ) για τα άτομα με αναπηρίες!

Αυτό βέβαια είναι το μικρό για εμάς κακό αφού το Δ.Σ του εν λόγω οργανισμού; θέλησε να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση με ομιλήτρια και την κ. Θεανώ Φωτίου. Πρώην αναπληρώτρια υπουργός αλληλεγγύης ήταν το 2023 μπορεί να την δούμε και πάλι ορθώς έπραξαν από την πλευρά τους. Άλλωστε ό,τι και εάν θεωρεί κάποιος πρόκειται για ιδιώτες που στηρίζονται οικονομικά  και από το Κράτος

Άλλωστε η κ. Φωτίου όπως βλέπετε και παρακάτω στην φωτογραφία είχε κόψει κορδέλα στην τελετή εγκαινίων της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τον Οκτώβριο του 2018. 

Εκεί όπως διαβάζουμε από το site τους ευχαριστούσαν τις άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις που συνέβαλαν στο να συνεχίσουν την φιλανθρωπία τους. Διαβάζουμε λοιπόν ότι:

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς θα θέλαμε να εκφράσουμε στους χορηγούς και υποστηρικτές που βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του έργου: την Candia Strom,τον Όμιλο Εταιριών ΟΤΕ, την εταιρία «Κωτσόβολος», την εταιρία «Κασίδης Meatland» τη Βιομηχανία Υφασμάτων –«Κυρπόγλου», την τηλεόραση του Alpha, τα καταστήματα Rouge Perfumeries, το κατάστημα «In Light», το Inner Wheel – Εσωτερικό Τροχό Ηλιούπολης, την εταιρία χαλιών «Δενδρινός», ον κο. Γιάννη Πέππα, την κα. Χρυσούλα Σταμάτη και τέλος τον χορηγό επικοινωνίας μας «Beautiful People Pr» και τον αγαπημένο μας κο. Χάρη Σιανίδη. Όσοι από αυτούς παρευρέθησαν έλαβαν την τιμητική πλακέτα από τους εκπαιδευόμενους μας τιμώντας τους για την προσφορά τους.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τους πατέρες της εκκλησίας μας ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Κέντρου μας κου. Νικόλαου Ανυφαντή ο οποίος έδωσε το λόγο στους επίτιμους καλεσμένους μας κα. Φωτίου Θεανώ – Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Καλλιόπη Σταυροπούλου – Εντεταλμένη Περιφερειακή Συμβουλο, κο. Βασίλη Βαλασόπουλο-Δήμαρχο Δήμου Ηλιούπολης. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή ολιγόλεπτων βίντεο με την εικοσαετή ιστορία του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» , του τηλεοπτικού spot με σκοπό την δημιουργία της Σ.Υ.Δ καθώς και τα επώνυμα πρόσωπα που συνέβαλαν στην προώθηση του συλλεκτικού βραχιολιού με σκοπό την Δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.
Με το συμβολικό κόψιμο της κορδέλας και την ξενάγηση των παρευρισκόμενων στους χώρους της Σ.Υ.Δ ολοκληρώθηκε η όμορφη εκδήλωση.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος συνεισφέρει στις δράσεις των "Νέων Οριζόντων". 

Αλλά προφανώς και δεν είναι σήμερα το θέμα μας αυτό. Κάναμε λάθος και ζητάμε συγγνώμη από τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη αφού ΕΙΧΑΝ και  ΚΑΠΟΙΟΝ να ξέρει για το θέμα! 

Μπορεί να μην πήγε κάποιος από την Ε.Σ.Α. με Α επειδή προφανώς δεν προσεκλήθη αλλά είχαμε έστω τον ιδιώτη που παίρνει χρήματα για να φιλοξενεί στις δομές του άτομα με αναπηρία. 


Άρα όντως ο κ.Παναγιώτης  Δριμυλής  ορθώς με έψεξε για την ανακρίβεια ανάρτησής μου στο ιστολόγιο μου.Όσον αφορά βέβαια πως εκλήθησαν άνθρωποι που έχουν εμπειρία και γνώσεις σε αυτά τα θέματα. Ήδη σε ομάδες μου στο facebook παίζει το δελτίο τύπου για την εκδήλωση θα το κάνω και εδώ γιατί προφανώς και δεν έχω τίποτα με τους Συνεργούς να χωρίσω εκτός του γεγονότος πως έχουμε διαφορετική Ιδεολογία.

Όσο "ακραίο" και εάν με θεωρούν να γνωρίζουν πως εδώ δεν θα διασυρθούν για κάτι το οποίο δεν έκαναν. Επομένως και με δεδομένο ο κ. Βαρδακαστάνης δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία κάποιου αναγνωρισμένου σωματείου εκεί εγράφη από εμένα πως δεν εκλήθη κάποιο σωματείο αλλά εμένα με "καλύπτει" πως πήγαν "Οι Νέοι Ορίζοντες" επομένως ας τα βρουν μεταξύ τους ποιοι τους εκπροσωπούν και ποιοι όχι. Και φυσικά "Οι Ορίζοντες " τους εκπροσωπούν και μάλιστα επάξια.

Πάμε τώρα στα δικά μας . Στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκε ή δεν πήγε κανένα στέλεχος της ΝΔ. Πήγαν όμως εκπρόσωποι και των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας.

Ο κ. Παναγιώτης Κόκλας που δημιούργησε θέμα αφού ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" το έμαθε ξαφνικά από την αφίσα των Συνεργών! , και η δική μας γυναικεία πρόταση για τις δημοτικές εκλογές κ. Άντα Καραχάλιου από την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω".

Έτσι εμείς βρεθήκαμε να υποστηρίζουμε προεκλογικά παρασύροντας και εσάς σε μια επιλογή που παρέστη σε εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την κ. Θεανώ Φωτίου και αναρωτιόμαστε εάν κάποιος από τις δημοτικές παρατάξεις της αριστεράς θα πήγαινε σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη ή τον Μάκη Βορίδη; 

Η απάντηση είναι όχι , και προφανώς επειδή καθένας έχει τις δικές του απόψεις εμείς καταδικάζουμε από εδώ ΔΗΜΟΣΙΑ το γεγονός.

Θεωρούμε επομένως πως πλέον πριν να γράψουμε έστω και μισή καλή κουβέντα για κάποιον θα πρέπει να τον έχουμε ψάξει πιο καλά αφού θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός κεντροδεξιά στελέχη να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπου ομιλητές είναι όχι απλά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά όσοι στήνουν παγίδες όπου ως αφελείς πέφτουμε μέσα.

Εμείς δεν είμαστε της θεωρίας πάνω από χρώματα και κόμματα και επομένως η παρουσία και των δύο σε μια ΕΚΔΗΛΩΣΗ που διοργάνωσαν "Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη" είναι καταδικαστέα.

Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε αυτή την στιγμή και προφανώς η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" προστάτεψε τον Παναγιώτη Κόκλα από μια φωτογραφία δίπλα στη Θεανώ Φωτίου αλλά δυστυχώς για εμάς που είμαστε άλλης λογικής και οι δύο θα έπρεπε να είχαν ήδη ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες εξελέγησαν.

Δεν ξέρω πόσοι κεντροδεξιοί είναι χαρούμενοι με τις φωτογραφίες που θα δημοσιεύσουμε εμείς πάντως θλιβόμαστε πραγματικά και για την πρόταση που σας κάναμε προεκλογικά για την κ. Καραχάλιου αλλά και για την εικόνα κεντροδεξιών να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις πλάϊ-πλάϊ με Συριζαίους και τους Συνεργούς τους!

Σε άλλη ανάρτηση και άλλο παρασκήνιο από την συγκεκριμένη εκδήλωση. "Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη" πέτυχαν να μας εκθέσουν και αυτό δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: