ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος ξανά για πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο Στάθης Ευσταθόπουλος

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Υποψήφιος ξανά για πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο Στάθης Ευσταθόπουλος

Τάσος Ευσταθίου και Στάθης Ευσταθόπουλος από παλιότερη εκδήλωση στην πόλη μας 
Ξανά υποψήφιος για πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ στην πόλη μας θα είναι ο Στάθης Ευσταθόπουλος. Εάν και η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πότε θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα οι εκλογές για τις νέες διοικήσεις των Τοπικών και Νομαρχιακών Οργανώσεών της σε όλη την Ελλάδα οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το Πάσχα.



Στην πόλη μας δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι αλλά πιθανολογούμε πως εκτός από αυτή του νυν προέδρου θα υπάρχει ακόμα μία. Θεωρούμε μάλιστα πως η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές θα είναι ικανοποιητική και πως κοντά στους 1000 νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες της πόλης μας θα δώσουν το παρόν στις κάλπες.

Ως μέλη του Δ.Σ κατεβαίνουν και αρκετοί φίλοι του ιστολογίου μας και έτσι προφανώς και θα στηρίξουμε την εκλογή τους και μέσα από εδώ αφού άλλωστε δεν θεωρούμε πως κανένα άλλο μέσο θα ασχοληθεί με την ανάδειξη μελών για το Δ.Σ της τοπικής μας. 

Θεωρούμε μάλιστα πως με δεδομένο πως πολλοί θα θελήσουν να βρεθούν κοντά στη ΝΔ τώρα που είναι στην κυβέρνηση θα έχουμε όπως είθισται άλλωστε και εγγραφές νέων μελών. Έτσι και τα ταμεία του κόμματος θα ενισχυθούν και νέες και νέοι συναγωνιστές θα βρεθούν στο πλευρό μας για να στηρίξουν τις δράσεις όσων θέλουν η δεξιά να παραμείνει στην Εξουσία και φυσικά να ασκεί δεξιές πολιτικές και όχι να υποκύπτει ως είθισται στους "εκβιασμούς" της αριστεράς.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟΠΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ.
Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΗΛΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.
ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΘΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ Η ΚΕΝΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 1000 ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.