ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα μας δείχνουν πράγματα για το κοινό μας

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα μας δείχνουν πράγματα για το κοινό μας

Προφανώς και οι δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα που είναι στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας δείχνουν τις δικές σας προτιμήσεις.



Προτιμήσεις που εμείς δεν μπορούμε να "επηρεάσουμε" και που προφανώς όσα μηνύματα και να μας στέλνετε θα σεβαστούμε την πλειοψηφία των αναγνωστών μας.

Παρόλο που είμαστε σύμφωνα πάντα με την alexa.com στην κορυφή των ΜΜΕ της πόλης αυτό δεν έχει πρακτική αξία για εμάς πέρα από το γεγονός πως μας διαβάζουν εκτός από δεξιούς και οπαδοί άλλων πολιτικών κομμάτων.

Άρα αφού απευθυνόμαστε βαριά σε ένα 48% των Ελλήνων ψηφοφόρων βάζοντας μέσα και συνδυασμούς πέρα της ΝΔ προφανώς θα ήταν "τρέλα" μας να αγνοούμε τις δημοφιλείς αναρτήσεις.

Αυτή την στιγμή χάνουμε χιλιάδες επισκέψεις αφού δεν περιλαμβάνουμε στις αναρτήσεις μας αρκετά δελτία τύπου της νυν διοίκησης. Οι οπαδοί της παράταξης "ΗλιουΌλοιΜαζί - ΕΝΑΚ" προφανώς και έχουν αυξήσει την επιρροή τους στην τοπική κοινωνία.

Είναι εμφανές αυτό και εμείς το γράφουμε από τώρα που είναι 2020 πριν το καταλάβουν στις κάλπες το 2023. Η αποτυχία επίλυσης βασικών προβλημάτων δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να ανακόψει την πορεία της "νέας" διοίκησης. Σκουπίδια και ελλειπής φωτισμός υπήρχαν και 9 χρόνια επί Βαλασόπουλου. Τα γεμάτα ταμεία που άφησε δεν εκτιμήθηκαν από τους πολλούς και το 32% που πήρε στον πρώτο γύρο ήταν από αυτούς που μετακινούνται με βάση την καρέκλα!

Ήδη ακόμα και μετακλητοί του υπάλληλοι πίνουν νερό , κρασί , καφέ ή σαμπάνια στο όνομα του Γιώργου Χατζηδάκη και ακόμη δύο πρώην δήμαρχοι είναι στο πλευρό του (με ενστάσεις ο ένας αλλά ήδη το κακό έχει γίνει) και με πολλούς κεντροδεξιούς να συνεργούν στο πλευρό του.

Η νέα "τάξη" προφανώς και υλοποιείται την ώρα που η δεξιά σφάζεται και συκοφαντεί ακόμα και το μοναδικό ΜΜΕ που παίζει ΔΕΞΙΑ και προφανώς έως και το 2023 ΜΟΝΟ εμείς δεν θα ψηφίσουμε μια παράταξη που έχει στις τάξεις της και ψεκασμένους!

Αντιμνημονιακούς , Συριζαίους και κυρίως "δεξιούς" που δεν παραδέχονται πως ο Κώστας Καραμανλής με τις πολιτικές του από το 2004-2009 οδήγησε πιο σύντομα και ΣΙΓΟΥΡΑ σε χρεοκοπία την χώρα.

Ακόμα και μέρος της Εκκλησίας συντάχθηκε στο πλευρό του Χατζηδάκη αφού προφανώς η ΔΕΞΙΑ τους Κυρίου δεν έχει ικανά ΔΕΞΙΑ στελέχη να υπερασπίσουν τα δίκαια της Εκκλησίας και τα νέα στελέχη που βγαίνουν ατυχώς για εκείνα δεν έχουν ΔΥΝΑΤΗ φωνή και ακολουθούν ηγεσίες που κύριο μέλημά τους είναι πως να με επιβεβαιώσουν για την ΑΝΟΧΗ τους στους ΜΥΘΟΥΣ της αριστεράς.

Άμα λοιπόν η μόνη σου περίοδο διακυβέρνησης του δήμου έχει να κάνει με αυτή του 2006-2010 τότε προφανώς και έχεις πρόβλημα αφού σε αυτή την περίοδο είχαμε δόξες και τιμές σε όσους κατέστρεψαν την πόλη. 

Και μπορεί σε άλλους δήμους να τους βγήκε το ανακάτεμα με στελέχη άλλων παρατάξεων αλλά εδώ δεν τους βγαίνει αφού προφανώς και κανένας αριστερός δεν θα πάει με κάποιον που δεν έχει ελπίδες ΝΙΚΗΣ ή έχει περιορισμένες.

Άλλο λάθος είναι πως κάνουν προεκλογικές εκστρατείες με ελάχιστα χρήματα κάτι το οποίο έχει αποτέλεσμα μόνο εάν είσαι διοίκηση. Εδώ δεν θα έχει ούτε το 2023 και το γράφω από τώρα για να κάνουν τον προϋπολογισμό τους.

Γιατί προφανώς και το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει και η Λάρισα αλλά αυτό συμβαίνει μία στα 100 χρόνια και εμείς είμαστε εδώ στο δήμο ήδη από το 2010 με ένα μόλις "πρωτάθλημα" από την μεταπολίτευση και μετά!

Πριν αρχίσετε λοιπόν την γκρίνια κοιτάξτε στα πλάγια και δείτε τι διαβάζουν οι πολλοί . Θα ήταν πολλοί περισσότεροι εάν έπαιρνα άλλη απόφαση όταν ξεκίναγα αυτό το "ταξίδι" γιατί άλλωστε είμαστε και το μοναδικό ΜΜΕ που λέμε ξεκάθαρα πως είμαστε ΔΕΞΙΟ ακόμα και τώρα που κυβερνάει η ΝΔ δεν τα πάει καλά και προφανώς δεν μας συμφέρει να χρεωνόμαστε τις ανοησίες πολλών στελεχών της.

Γιατί είπαμε εμείς πολεμάμε όλες τις Σοβιετίες ανεξαρτήτως χρώματος. Καλή Χρονιά να έχετε και έως το τέλος του μήνα που θα βγουν οι άλλοι δεξιοί μην μας γκρινιάζετε. Ξέρουμε τι γράφουμε και κυρίως ξέρουμε να διατηρούμαστε σε υψηλή θέση στις καρδιές των αναγνωστών ακόμα και αυτών που δεν συμφωνούν προφανώς με τον ΔΕΞΙΟ χαρακτήρα αυτού του ιστολογίου.

Τα άλλα για "ακραίους" και τα λοιπά τα ακούμε μονίμως από τα αριστερά το να τα ακούμε και από αυτούς που θα έπρεπε να είναι συνεχιστές του Ζέρβα είναι μάλλον τραγικό.

Οι πιο πολλοί νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες προφανώς και είναι περήφανοι για τον ΕΔΕΣ και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει ουδείς , ούτε να τους ξεγελάσει λέγοντας καλά λόγια και για τον Βελουχιώτη.

Δεν γίνεται προφανώς και ταυτόχρονα να σέβεσαι τους αγώνες του ΕΔΕΣ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είναι απλά ιεροσυλία!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: