ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήταν όλοι εκεί για να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως ο Γιώργος Χατζηδάκης ήρθε για να μείνει

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ήταν όλοι εκεί για να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως ο Γιώργος Χατζηδάκης ήρθε για να μείνει

Τους μάζεψε ο Γιώργος Χατζηδάκης στέλνοντας μήνυμα πως ήρθε για να μείνει 
Στην κοπή της Βασιλόπιτας του Γαβριήλ Αραμπατζή (γιατί μιλάμε προφανώς πλέον για παράταξη του ενός ανδρός) την διοίκηση εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος ο οποίος προφανώς και δεν πήγε ακάλεστος. 

Πήγε για να προσβληθεί από τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο Θανάση Αθανασίου που σκέφθηκε πως η κοπή πίτας είναι ένα γεγονός που "σηκώνει" λαϊκίστικες συμπεριφορές που προφανώς και δεν συνάδουν με αυτό που διαχρονικά πρεσβεύει η ΔΕΞΙΑ παράταξη.

Ελάχιστος ο κόσμος που μαζεύτηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας τους  , ελάχιστοι οι δεξιοί ανάμεσα σε αυτούς ,  κατάφεραν με το ζόρι να γεμίσουν τον μικρό χώρο της ειδικής αίθουσας για εκδηλώσεις στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 

Ούτε εκατό άτομα , ούτε 40 δεξιοί για να έχει λόγω ύπαρξης μια παράταξη που στήθηκε προεκλογικά και στο πόδι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί και κάποιοι ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ την θέση τους αποχωρώντας αφήνοντας τους εναπομείναντες να μας χαρίζουν μόνο γέλιο για τις διαδοχικές γκάφες και ανακολουθίες τους. 

Σήμερα λοιπόν στην κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" προφανώς και δεν πήγε ο κ. Αραμπατζής βάζοντας το αμπέχονο του Άρη Βελουχιώτη και κάνοντας άλλη μια κίνηση που θα είχε ίσως νόημα εάν και στην δική του πίτα δεν δεχόταν την παρουσία εκπροσώπων της νυν διοίκησης.

Συμβαίνουν αυτά σε μια πόλη που πολλοί επιχειρηματίες αλλά και απλοί πολίτες δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να είναι υποψήφιοι με παρατάξεις που επιλέγουν υποψηφίους από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά όπως αυτή τουλάχιστον παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ. 

Γιατί προφανώς και η νέα μόδα της εποχής είναι να πηγαίνουμε από το ΚΚΕ στη Χρυσή Αυγή, να κάνουμε μια στάση στο Ποτάμι, στους ΑΝΕΛ, στο ΣΥΡΙΖΑ και μετά πάλι πίσω μέχρι να κατασταλάξουμε τελικά και να πούμε το αυτονόητο πως δεν μετράνε οι Ιδεολογίες πως έχουν πεθάνει και άλλα τραγικά που τα ακούμε και γελάμε κάθε φορά που μας εγκαλούν τάχα ως "ακραίους". 

Στη σημερινή λοιπόν εκδήλωση ο κόσμος ξεπερνούσε κατά πολύ τους 300 και το γεγονός αυτό φυσικά δείχνει πως η "νέα" διοίκηση έχει πάρει μαζί της πολλούς συνδημότες μας που συνεχίζουν να ελπίζουν. Βάσιμα ή όχι εμείς ως πολιτικοί τους αντίπαλοι το έχουμε ήδη κρίνει, αλλά ενώ δεν διαφημίσαμε όπως όλοι είδαν την εκδήλωση είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε πως είχε απόλυτη επιτυχία.

Πρόσωπα που τα μάθαμε ως "κολλητούς" του Βασίλη Βαλασόπουλου ήταν παρόντες και γίνεται εύκολα αντιληπτό στους πολλούς πως πήγαν και εκτέθηκαν γιατί προσδοκούν από την "νέα" διοίκηση κάτι καλύτερο πρωτίστως για αυτούς και μετά για την πόλη.

Τα ΜΜΕ της πόλης πήγαν για να καλύψουν , εμείς προφανώς και δεν πήγαμε γιατί δεν μπορεί να είμαστε παρόντες σε μια εκδήλωση με σαφή κεντροαριστερό χαρακτήρα. Για εμάς τα "τείχη" των ιδεολογιών δεν έπεσαν ποτέ και το καλό της πόλης δεν μπορεί φυσικά να έχει αριστερό πρόσημο!

Βέβαια στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας είδαμε να πηγαίνουν εκεί και όσοι προφανώς δεν εμπόδισαν τους πολλούς να ψηφίσουν Χατζηδάκη στον δεύτερο κρίσιμο γύρο των εκλογών. Είναι μια επιλογή τους "πάνω από κόμματα και χρώματα" που ασφαλώς και δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Είχαμε την ηχηρή παρουσία του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη και φυσικά δεν παρέστη άλλος πρώην δήμαρχος.Στις φωτογραφίες που "αλιεύσαμε" από το facebook δεν θα εκθέσουμε προφανώς όσους πήγαν και δεν έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για να γλιτώσουμε από την διοίκηση Χατζηδάκη.

Δεν το κάνουμε γιατί προφανώς και δεν θεωρούμε πως κάτι θα αλλάξει. Η πόλη θα παραμείνει για πολλές δεκαετίες λάφυρο της αριστεράς μέχρι που ένας "ακραίος" να  πράξει το αυτονόητο.

Σε καμία Βασιλόπιτα άλλου συνδυασμού δεν είχε πάει ποτέ ο Νίκος Χαρδαλιάς έως ότου βγήκε δήμαρχος Βύρωνα και προφανώς το ίδιο έπραξε και ο Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα.

Αλλά εδώ είπαμε να κάνουμε την διαφορά εκθειάζοντας κεντροαριστερούς όπως π.χ ο αείμνηστος Κονδύλης, ο επίσης αείμνηστος Δημήτρης Κιντής και μετά να περιμένουμε από του "αχθοφόρους" δεξιούς να μας ψηφίσουν για να ασκήσουμε διοίκηση.

Μα γιατί για να μας διορίσετε στις θέσεις που μοιράσατε αφειδώς σε ΚΚέδες την περίοδο 2006-2010 ή για να παλέψετε μαζί με τις Κινήσεις Πολιτών για να μην ολοκληρωθεί μια ακόμα Εκκλησία στην πόλη μας.

Μπράβο σε όσους  έστησαν την σημερινή εκδήλωση σε ένα καφέ του οποίου ο επιχειρηματίας είδε το μαγαζί του τίγκα και με κόσμο απέξω. Μετράει αυτό για να είσαι χορηγός σε δράσεις του δήμου και να δίνεις δώρα για την πίτα των εργαζομένων του .

Αναμένω να δω ποιοι θα πάνε και σε αυτή την πίτα για να δείξουν πως στέκονται στο πλευρό της Σοβιετίας αδειάζοντας στην ουσία όλους εμάς και δεν είμαστε λίγοι που αποζητούμε τον ΘΑΝΑΤΟ της.

ΥΓ: Όσοι παραβρέθηκαν  στο εν λόγω μαγαζί πλήρωσαν ό,τι κατανάλωσαν από την τσέπη τους άρα δεν πήγαν για ΤΖΑΜΠΑ , πήγαν για να τους δούμε και να μας πουν πως θεωρούν καλό δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη μετά τους τέσσερις πρώτους μήνες θητείας του. Σε λίγες μέρες πάει για πέμπτο μήνα και όπως βλέπετε οι δημότες μας δεν καταλαβαίνουν και πολλά για την κατάντια της πόλης. Άλλωστε άμα σου έχουν πιπιλίσει ως καλούς δημάρχους Κιντή και Γεωργάκη σίγουρα ο Χατζηδάκης δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτούς.

Σ.Μ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: