ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εκδηλώσεις στο δήμο μας για τα Άγια Θεοφάνεια

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Οι εκδηλώσεις στο δήμο μας για τα Άγια Θεοφάνεια


Όπως κάθε χρόνο στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας έγινε η ρίψη του ιερού Σταυρού στα ύδατα , παρουσία φυσικά του δημάρχου της πόλης μας και πλήθος δημοτικών συμβούλων.



Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media μπορούμε να απολαύσουμε και εμείς που δεν πήγαμε το συναινετικό κλίμα που προφανώς και επιβάλλει το μυστήριο του Αγιασμού των υδάτων που τελέστηκε όπως βλέπουμε από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. 

Την φωτογραφία πήραμε από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Αντιδημάρχου Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Προστασίας Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Αντζινά.  

Μπαίνοντας μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες και φυσικά τις ευχές του για την ημέρα. Προφανώς και δεν είναι μέρα για να κάνουμε αντιπολίτευση και ούτε βέβαια είναι στις προθέσεις μας να αντιπολιτευόμαστε για θέματα που δεν υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Καλή Φώτιση λοιπόν σε όλους μας σε εμάς τους "ακραίους" και στους "δημοκράτες" που κυρίως εκ των δεξιών μας επιχειρούν εδώ και δύο - τρεις μήνες να μας φιμώσουν. Από την "νέα" διοίκηση προφανώς και δεν έχουν τέτοιες αυταπάτες αφού άλλωστε έχουν αντιληφθεί πως "θαύματα" γίνονται μόνο για τους ΠΙΣΤΟΥΣ.

Σύμφωνα με την πρόσκληση μετά τον Αγιασμό των Υδάτων θα ακολουθούσε η κοπή της Βασιλόπιτας του δήμου. Χάσαμε λοιπόν και την Βασιλόπιτα από την απουσία μας που φυσικά είναι σταθερή αφού και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουμε παραστεί στις αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Τα τοπικά ΜΜΕ δεν γνωρίζουμε εάν κάλυψαν την συγκεκριμένη εκδήλωση , άλλωστε ιδιωτικά είναι δεν έχουν και καμία υποχρέωση να το κάνουν εκτός και εάν κάποιος θεωρεί πως η ενημέρωση των δημοτών επαφίεται στο "πατριωτικό" αίσθημα όσων πριν μερικές μέρες αποκαλέστηκαν "Καλικάτζαροι" από τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη που προφανώς αποτελούν "βαρίδι". 

Οι "Καλικάτζαροι" προφανώς και αποχώρησαν σήμερα άρα αναμένουμε στην επόμενη ανακοίνωσή τους να εφεύρουν κάτι άλλο για τις ενοχλητικές φωνές που ακούγονται κατά της "νέας" διοίκησης που προφανώς και το μόνο που έχει προσφέρει έως σήμερα είναι να δούμε Αντιδήμαρχο τον κ. Απόστολο Στασινόπουλο και φυσικά τις πετυχημένες εκδηλώσεις των Συνεργών που διοργανώνουν εκδήλωση για την αναπηρία με ομιλήτρια την πρώην αναπληρώτρια υπουργό κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου για να μας πει προφανώς πόσο ωφέλιμα είναι τα γεμιστά χωρίς κιμά για την διατροφή μας.

Γιατί ό,τι ήταν να κάνει για τα ΑΜΕΑ προφανώς και το έκανε όταν ήταν στο υπουργείο. Στην εν λόγω εκδήλωση ομιλητές είναι επίσης ο κ. Στασινόπουλος και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας που τουλάχιστον κάτι θετικό και ουσιαστικό θα πει και κυρίως θα προτείνει για τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες όπως μας αρέσει εμάς να τα αποκαλούμε.

Τώρα τι θα βγει δεν ξέρουμε γιατί σε μια πόλη που δεν σέβεται κανέναν δημότη δεν μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος πως θα έχουμε κοσμογονικές αλλαγές για όσους η δική μας αδιαφορία έχει καθηλώσει μέσα στα σπίτια τους. Για ειδικά σχολεία και άλλα δεν κάνω καν αναφορά αφού προφανώς και δεν θα γίνουμε ποτέ ΔΥΤΙΚΟ κράτος.

Μια βόλτα σε άλλες πρωτεύουσες θα δείξουν σε όλους τι εννοούμε Αλλά είπαμε εδώ είμαστε Σοβιετία.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟ , ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SITE TI ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΠΕΡΑΣΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ .
Ή ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.

ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ONE CHANNEL ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ.