ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και όσοι δεν θέλουν την επιστροφή Βαλασόπουλου δουλεύουν χωρίς να το ξέρουν για τον Χατζηδάκη

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και όσοι δεν θέλουν την επιστροφή Βαλασόπουλου δουλεύουν χωρίς να το ξέρουν για τον Χατζηδάκη

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο το 2023. Η διαδοχολογία αλλά και το γεγονός πως άμα είχε δώσει το "δαχτυλίδι" στο Χατζηδάκη δεν θα είχαμε την αποστασία και την ήττα στις εκλογές τον οδηγούν σε απομόνωση από την πλατιά μάζα του 32% που του έδωσε το προβάδισμα στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.



Και να θέλει να γυρίσει θα γυρίσει σε μια παράταξη διχασμένη αφού πολλοί πλέον και φανερά του χρεώνουν ΛΑΘΟΣ επιλογές. Επιλογές για τις οποίες ο ίδιος καμάρωνε το 2010 όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος.

Η ήττα φέρνει γκρίνια ιδίως εάν οι "δικοί" σου άνθρωποι σε αποδομούν για να σου φάνε την καρέκλα. Εγκλωβισμένος στην ουσία στις δικές του λάθος επιλογές συνεργατών και έχοντας ήδη διανύσει 9 χρόνια ως δήμαρχος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να είναι ο επόμενος επικεφαλής της παράταξής του ικανός να κερδίσει τον Γιώργο Χατζηδάκη.

Εάν υπήρχε εύκολα αυτός σίγουρα θα τα είχε παρατήσει από το 2019 αλλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Κανείς δεν έχει την πείρα του , ουδείς είναι πιο έξυπνος πολιτικά από τον Γιώργο Χατζηδάκη ουδείς έχει αντιληφθεί πως η συμμαχία Γεωργάκη- Αναγνώστου και ΕΝΑΚ είναι από τις πιο ισχυρές που είδαμε ποτέ στην πόλη.

Μια συμμαχία που ΔΕΝ μπορεί να ηττηθεί από λαϊκιστές και κυρίως που διαφημίζεται από ΜΜΕ με μεγάλη απήχηση στα Νότια Προάστια.΄

ΜΜΕ που στήριζαν τον Βαλασόπουλο έχουν ήδη μετακινηθεί στον "διάδοχό" του και προφανώς δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που διατηρούν καλές σχέσεις με λαϊκιστές της κεντροδεξιάς οδηγούν χιλιάδες πρώην συντρόφους τους στην αγκαλιά του Χατζηδάκη.


Εάν ο Βαλασόπουλος δεν επιστρέψει η παράταξή του θα κοπεί στα δύο. Κάτι που έχει ήδη διαφανεί όχι επειδή έφυγε μια δημοτική σύμβουλος αλλά επειδή στην ουσία η παράταξη έχει χάσει την μισή της βάση.

Και την έχει χάσει γιατί προφανώς και οι πολλοί έχουν ανάγκη από καρέκλα και αυτές μπορεί να τις μοιράσει μόνο η διοίκηση.


Όσοι λοιπόν παλεύουν για την οριστική απομάκρυνση του Βασίλη Βαλασόπουλου στο τέλος πετυχαίνουν να κάνουν το χατήρι του Γιώργου Χατζηδάκη!

Σ.Μ



Δεν υπάρχουν σχόλια: