ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύο στα δύο για τον Γαβριήλ Αραμπατζή και μείον δύο για την παράταξή του

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Δύο στα δύο για τον Γαβριήλ Αραμπατζή και μείον δύο για την παράταξή του

Άδικα αναρωτιέται ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας εάν ο Γαβριήλ Αραμπατζής είναι τυχερός επειδή του έτυχαν δύο φλουριά Βασιλόπιτας σε αντίστοιχες κοπές πίτας.



Σήμερα ήταν σε κάποιο σύλλογο Κρητών της πόλης, πριν μερικές μέρες στη Βασιλόπιτα του δήμου και ίσως έπεται συνέχεια, Τυχερός ο ίδιος δεν γνωρίζουμε εάν είναι , άτυχη όμως είναι η παράταξή του "Η Πόλη που θέλω" που το 2020 την βρήκε με ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ από  τα ικανότερά της στελέχη .

Ηρακλής Τσιμέκας και Νίκος Κυρίτσης έφυγαν κατηγορώντας τον "τυχερό" για τον ίδιο αλλά μάλλον ανεπαρκή για να ηγηθεί μιας κεντροδεξιάς παράταξης.

Άρα μάλλον η τύχη  είναι με τους τολμηρούς φίλε Άγγελε αλλά όχι με αυτούς που αναζητούν από ξένη πίτα δικαίωση αλλά που μοχθούν για να αξιοποιήσουν τα ικανά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης.

Εκτός και εάν θεωρεί κανείς πως εκεί που πήγε ο Αραμπατζής θα τους πείσει για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων για την χώρα και για τον δήμο;

Μα εδώ δεν τους έπεισε ο Μητσοτάκης τους Κρήτες θα τους πείσει ο Αραμπατζής;

Δεν θα αναφέρω πάλι την γνωστή ρήση του Ίωνα Δραγούμη για τους κρητικούς που πλήρωσε βέβαια με την ίδια του τη ζωή του από τους Βενιζελικούς γιατί προφανώς και έως και σήμερα οι περισσότεροι  Κρήτες δεν έχουν αντιληφθεί πόσο κακό έκαναν στη χώρα κάθε φορά είχαν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους. 


Εάν οι αποχωρήσεις από την παράταξή αντικαθιστώνται από τα φλουριά τότε πάμε πάσο εμείς που σας έχουμε ήδη γράψει πως η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" θα κλείσει και οριστικά τον κύκλο της στις κάλπες του 2023.

Σ.Μ 

6 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΟΔΕΞΙΟΥΣ.....

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ...... ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΘΟΡΙΖΩΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟΥΣ "ΜΩΡΑΪΤΗΔΕΣ".

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ.

Αριστερός Ψάλτης είπε...

Τυχερός ο Αραμπατζής που γλίτωσε από τον Κυρίτση αν και του φορτώθηκε αρκετά.

Για όσους δεν ξέρουν ο Κυρίτσης είχε πάει πιο παλιά στον Ευσταθίου!

Ο Τάσος τον είχε κάνει νωρίς νωρίς στην ακρη γιατί είχε καταλάβει οτι είναι προβληματικός χαρακτήρας.

Τον άλλον που λες, τον Τσιμεκα, δεν ήξερα ότι ήταν υποψήφιος με τον Αραμπατζή. Αυτός δεν είναι που πανηγύριζε μαζί με τον Χατζηδάκη και τον Σεφτελή μετά το αποτέλεσμα τον εκλογών?

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εμπαθείς εισαι με τον Αραμπατζή, ποιος είναι φίλε μου ο Κυρίτσης και Τσιμεκας σιγά τις απωλειες. Ο Κυρίτσης ενας από τους υποψηφιους αυριανους δημάρχους αν δεν κατέβει με τον Παρασκευά που στήριξε κάτι άλλο από Τάσο και Αραμπατζή και ο Τσιμεκας τι; Λόγια, λόγια και από τηγανιτα τίποτα. Με το κατάντημα της πόλης από την νυν διοίκηση δεν σε βλέπω να ενοχλείσαι. Ασε τον Αραμπατζή να κριθεί από τον κόσμο στις επόμενες εκλογές.

The punisher είπε...

Η ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΉ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗ ΈΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΎΣ ΚΑΙ ΈΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΕΙ ΤΟ ΝΈΟ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΑΛΛΆ ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΧΑΡΤΊ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ ΤΟΝ ΈΦΕΡΕ ΣΤΗΝ 5Η ΘΈΣΗ.
ΘΕΩΡΏ ΑΠΏΛΕΙΑ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙΣ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΣΟΒΑΡΌ ΠΛΉΓΜΑ ΕΞΆΛΛΟΥ ΟΥΔΕΊΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
Ο Κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΈΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΔΙΌΤΙ ΌΠΩΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΎΤΕ ΑΚΌΜΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΈΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΟΎΝ ΜΌΝΟ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΎ ΈΝΑ ΆΤΟΜΟ ΔΊΠΛΑ ΔΕΊΧΝΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΠΑΛΕΎΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΊΧΝΟΝΤΑΣ ΚΕΝΆ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις στο δεύτερο και κρίσιμο γύρο δεν είχαν άποψη ποιος είναι καλύτερος για δήμαρχος ανάμεσα σε Χατζηδάκη και Βαλασόπουλο, εμείς εδώ ΕΙΧΑΜΕ.

Άρα εμείς τους αφήνουμε να κριθούν και πάλι . Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημά τους εξάλλου. Άλλωστε όπως θα καταλάβουν και οι πέτρες σε ΛΙΓΟ δεξιό ΜΜΕ στην πόλη δεν θα υπάρχει για τα επόμενα τρία χρόνια. Όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει για να υπερασπίζεται όσους ΣΙΩΠΗΣΑΝ όταν κρίνονταν το μέλλον της πόλης μας.

Καμία εμπάθεια δεν έχω με τον κ. Αραμπατζή προφανώς και είχα άποψη από το 2013 που ξεκίνησα να ασχολούμε (κακώς όπως απεδείχθη με τα της πόλης), εγώ στήριξα ΔΗΜΟΣΙΑ μία από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις . Δεξιά κεντροδεξιά παράταξη ψήφιζα πάντα και προφανώς το 2023 ίσως καταλάβω και εγώ πως άμα παλιά μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Χατζηδάκη εάν δεν "καθαρίσω" αυτούς θα πηγαίνει χαμένη η ψήφος μου.

Άμα θες κάνε εσύ αντιπολίτευση εγώ να χάνω το χρόνο μου με μ@λ@κες που το παίζουν ΔΕΞΙΟΙ και τιμάνε μία τους δοτούς δημάρχους της Χούντας και μετά στήνουν αγάλματα στον Κιντή ενώ αγνοούν παράλληλα ποιος ήταν ο Ναπολέοντας Ζέρβας δεν μπορώ.

Με δεδομένο πως αυτοί δεν φτιάχνουν ΔΕΞΙΑ δεξαμενή αλλά περιμένουν από Πούλους και Σεφτελήδες να μας σώσουν είναι προφανές πως ακολουθούν μια διαφορετική γραμμή. Το ίδιο βέβαια κάνει και η ΝΔ που προφανώς θα μας επαναφέρει το 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως θα λέγεται τότε στην Εξουσία με τους Βελουχιώτηδες που από την μία βρίζουν Άγγλους και ΗΠΑ και από την άλλη ΖΟΥΝ με τα λεφτά τους.

Τζάμπα μάγκες τους βαρεθήκαμε... καλή η μετριοπάθεια και οι καλές σχέσεις με όλους αλλά το καλό της πόλης προφανώς και δεν είναι όσοι δεν είναι "ακραίοι" σαν και μένα αλλά όσοι για μια καρέκλα πουλάνε και την ΨΥΧΗ τους .

Σ.Μ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ασχολούμαι προφανώς και με αι , αλλά βλέπετε ο δαίμων του τυπογραφείου θα μας κάνει και ανορθόγραφους χα χα χα χα χα χα χα χα

Σ.Μ