ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Τοπική και έκαναν την εμφάνισή τους και τα ΕΛΕΟΣ!!!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Τοπική και έκαναν την εμφάνισή τους και τα ΕΛΕΟΣ!!!


Εκατοντάδες "χτυπήματα" έκανε η ανάρτησή μας για τις εκλογές της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ της πόλης μας. Το γεγονός προφανώς ενόχλησε όσους δεν έχουν ακόμη δηλώσει την πρόθεσή τους να κατέβουν για υποψήφιοι ΔΗΜΟΣΙΑ.
Το ρεπορτάζ μας προφανώς και έλεγε το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος όπως παλιότερα ( τότε ήταν ο Θανάσης Αθανασίου) αλλά επειδή ως γνωστόν οι σχέσεις μας με την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" είναι φυσικά σε άσχημο σημείο (διαβάστε σχετικά) δεν μας έκανε να επιβεβαιώσουμε πως ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης αυτής Θανάσης Αθανασίου θα κατέβει και πάλι ως υποψήφιος.

Με έκπληξη είδαμε λοιπόν το ΕΛΕΟΣ κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση αφού προφανώς και θεωρούσαμε πως μπορεί πριν ενάμιση μήνα να γνωρίζαμε πως έχει τέτοιες προθέσεις για να κατέβει αλλά δεν ξέραμε εάν τελικά θα είναι. Άλλωστε με δεδομένο πως οι εκλογές σίγουρα θα διεξαχθούν την άνοιξη του 2020 λογικό είναι να ανακοινώσουμε εμείς το γεγονός των εκλογών συν τις πληροφορίες πως στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας έχουν εκφράσει ήδη την στήριξή τους στον κ. Ευσταθόπουλο. 

Εμείς έτσι και αλλιώς όπως κάνουμε πάντα και θέση θα πάρουμε και συγκεκριμένους υποψήφιους θα στηρίξουμε και ΑΠΟΨΗ θα έχουμε στα της κεντροδεξιάς. Τώρα γιατί τέτοια ανησυχία δεν γνωρίζουμε και προφανώς δεν κατανοούμε γιατί δεν έπρεπε να προβάλλουμε το θέμα. Εάν το ΕΛΕΟΣ ήταν γιατί έπρεπε να αναφέρουμε και την υποψηφιότητα του κ. Αθανασίου το δεχόμαστε και ανακοινώνουμε πως προτίθεται και αυτός να ξανακατέβει.

Το δίδυμο άλλωστε το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν και με ενδιαφέρον θα το ξαναδούμε και την Άνοιξη. Στο ιστολόγιο του Κάνδηλα μάλιστα διαβάσαμε και για γυναικεία υποψηφιότητα που βεβαίως και είναι καλοδεχούμενη από εμάς.

Φαβορί δεν υπάρχουν για εμάς αλλά είναι λογικό πως εάν σε στηρίζουν τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ με συμμετοχή στα κοινά της πόλη μας  έχεις ένα προβάδισμα.

Όσοι τέλος αναζητούν από εμάς "αντικειμενικότητα" ας ψάξουν αλλού. Εμείς είμαστε ιστολόγιο άποψης και δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως όποιος και να βγει πρόεδρος είναι το ίδιο. Ούτε ποντάραμε ποτέ στο να δούμε και έναν άλλο πρόεδρο έτσι  για την αλλαγή.

Είδαμε και στο δήμο με την αλλαγή διοίκησης πως πάμε.Αλλαγή για τις καρέκλες δεν μας κάνει εμάς. Άλλωστε ο κ. Ευσταθόπουλος πάλεψε για την ΕΝΟΤΗΤΑ και το μόνο που ΔΕΝ έκανε γιατί η ΝΔ δεν ήθελε ήταν να πάρει θέση υπέρ της μίας ή της άλλης κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης στις πρόσφατες εκλογές. Εμείς θα το κάναμε αλλά προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ήθελε το κόμμα που δεν έδωσε ούτε χρίσμα , ούτε καμία στήριξη σε κανέναν από τους δύο κεντροδεξιούς υποψηφίους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΡΙΝ "ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ" ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Τ.Ο , ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ" ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η Ν.Δ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.