ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην κοπή της πίτας των Ηπειρωτών Ηλιούπολης ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Στην κοπή της πίτας των Ηπειρωτών Ηλιούπολης ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος


Από την σημερινή κοπή της πίτας του Σωματείου Ηπειρωτών Ηλιούπολης η παραπάνω φωτογραφία . Οι εμφανίσεις του πρώην δημάρχου σε εκδηλώσεις έχουν φουντώσει τις φήμες που τον θέλουν να παραμένει αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και να προχωρήσει απλώς σε ένα συνέδριο όπου και ο ίδιος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως επικεφαλής στην δημοτική παράταξη που ίδρυσε.



Κρατάμε το σενάριο που δεν μας φαίνεται και πολύ πιθανό αφού ήδη τρεις υποψήφιοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχουν εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσουν την αρχηγία.

Ίδωμεν για το τι θα γίνει τους επόμενους δύο κρίσιμους μήνες αφού αρχές Άνοιξης πρέπει επιτέλους να έχουμε ισχυρή μείζονα αντιπολίτευση για τον δήμο μας.

Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις που θα διεκδικήσουν την αρχηγία (εάν τελικά αποχωρήσει ο κ. Βαλασόπουλος) θα είναι η κυρία Σερέτη, ο κ. Μπασούρης και ο κ. Ψυρρόπουλος.


Πιο έμπειρη η κυρία Σερέτη πιο νέοι και με λιγότερη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης οι άλλοι δύο.

Γραμματέας της δημοτικής  παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  παραμένει η κ.  Ελένη Καπίρη από το facebook της οποίας "δανειστήκαμε" τις φωτογραφίες για να γράψουμε το κείμενο της παρούσας ανάρτησης.

Θέλαμε να βάλουμε μια ανάρτηση με ό,τι ακούμε και κυρίως να πούμε και την δική μας άποψη και εκτίμηση.

Η Γραμματέας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ελένη Καπίρη μαζί με δύο ακόμα στελέχη της παράταξης 


Όλα είναι στα χέρια του Βασίλη Βαλασόπουλου που όμως εάν αφήσει στην "τύχη" της την παράταξη που δημιούργησε θα έχουμε τα φαινόμενα της "Νέας Δημοτικής Κίνησης" του Γιάννη Αναγνώστου όπου ήδη δύο αντιδήμαρχοί του έχουν δικές τους παρατάξεις και διεκδικούν; την δημαρχία.

Εδώ έχουμε βέβαια ήδη έναν Αντιδήμαρχό του να είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ άρα θεωρούμε πως μάλλον η πίκρα είναι πιο μεγάλη και η αποχώρησή του σχεδόν βεβαία.

Όποιος θέλει να απαλλαγεί από τον Γιώργο Χατζηδάκη παλεύει να γυρίσει πίσω ο Βασίλης  Βαλασόπουλος πιο "εύκολη" ΝΙΚΗ στις επόμενες εκλογές εάν υπάρχει και άλλη λύση μάλλον εμείς εδώ δεν την βλέπουμε.

Γιατί προφανώς και η παράταξη θα μείνει ενωμένη μόνο σε περίπτωση που ο ίδιος γυρίσει. Αλλιώς όλοι δουλεύουν στην ουσία για την "νέα" διοίκηση που έχει πετύχει μέσα σε τέσσερις μήνες να διαλύσει  εκθέτοντας την μια κεντροδεξιά παράταξη (Η Πόλη που Θέλω) , να αποδεκατίσει την παράταξη Κοκοτίνη (οι πιο δημοφιλείς έφυγαν), και να έχει ήδη πάρει με το μέρος της όλο σχεδόν το "ορθόδοξο" ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης!

Εάν τα βλέπουμε μόνο εμείς αυτά ε τότε περαστικά σας .....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: