ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι υπερωρίες συνεχίζονται καθώς επίσης και οι επιχορηγήσεις στους οικονομικά ασθενείς συνδημότες μας

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Οι υπερωρίες συνεχίζονται καθώς επίσης και οι επιχορηγήσεις στους οικονομικά ασθενείς συνδημότες μας

Προφανώς και οι υπερωρίες στο γραφείο του δημάρχου μας κάντε κλικ εδώ συνεχίζονται. Όπως φυσικά και στο πνεύμα αλληλεγγύης που η "νέα" διοίκηση καθιερώνει δίνονται μικρά χρηματικά ποσά σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους και πολύτεκνους και γενικά αναξιοπαθούντες εν είδη οικονομικών βοηθημάτων.


Όπως μπορείτε να δείτε εδώ πάνω από 6.500 ευρώ δόθηκαν ήδη σε 8 δημότες μας.. Σύμφωνα με την απόφαση που διαβάζετε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι ΟΜΟΦΩΝΗ και για τον λόγο αυτό το αναρτούμε μήπως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ψήφισαν.

Γιατί προφανώς και γνωρίζουν τις περιπτώσεις και θέλω να δω με ποιο τρόπο δεν θα δοθούν χρήματα στις επόμενες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και φυσικά θέλουν να εκμεταλευθούν την "φιλευσπλαχνία" των δημοτικών μας συμβούλων. 

Προφανώς για λόγους που εμείς δεν κατανοούμε αλλά μάλλον είναι προς όφελος των πολλών η ανωνυμία των αναξιοπαθούντων τους "προστατεύει" από τον έλεγχο που έχει κάνει φυσικά το δημοτικό μας συμβούλιο πριν δώσει τα ευτελή αυτά ποσά.

Για εμάς καλώς δίδονται αλλά είμαστε σίγουροι πως ουδείς γνωρίζει που δίδονται παρά μόνο η διοίκηση. Εμείς ως μη οφείλουμε επισημαίνουμε το γεγονός αφού πολλοί ακόμα συνδημότες μας που πληρούν τα κριτήρια μπορούν να λάβουν την οικονομική ενίσχυση.

Να περάσουν έστω έναν από τους πολλούς "σκοπέλους" που βρέθηκαν να αντιμετωπίσουν επειδή η Σοβιετία μας χρεοκόπησε. 

Να τονίσω πως από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποχώρησαν οι οι κ.κ. Πανταζόπουλος, Σερέτη, Τσουκαλάς, Κουρής, Καραχάλιου, Ασβεστάς, Σκλαβενίτη, Σόφης, Παπαδόπουλος, Γρηγορέας, Τσατσούλη, Κούλια, Χιωτέλης, Στυλιάρας άρα αυτοί μάλλον δεν ξέρουν τίποτα ούτε για τις οικονομικές ενισχύσεις αλλά ούτε και για ποιοι της πήραν.

Πάντως ας δώσουν και τίποτα στους δημότες γιατί άλλωστε οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη. Ακόμα και όσοι δεν έχουν μισθούς ευχάριστα και για το "καλό" της πόλης συμμετέχουν στα δημοτικά συμβούλια δίνοντας λύσεις στα προβλήματά μας! Για εμάς ένα ακόμα κακό που δεν δίνονται λύσεις είναι και το γεγονός αυτό! Δηλαδή με ποια λογική ζητάμε από εθελοντές να εργαστούν για το κοινό καλό;

Ο καπιταλισμός άλλωστε δεν στηρίζετε σε εθελοντές και κυρίως δεν στηρίζετε σε όσους θεωρούν πως μπορεί να εφαρμοστεί σε μια Σοβιετία!!!!

Αυτά προς το παρόν γιατί σήμερα είναι και μέρα Γιορτής και για τον λόγο δεν θα θέλαμε να στεναχωρήσουμε όλους εσάς εκεί έξω που εξακολουθείτε και μας διαβάζετε.

Άλλωστε ακόμα ψάχνουν κάποιοι πως θα κάνουν αντιπολίτευση την ώρα που είναι εμφανές πλέον πως ψηφίζουν με βάση μικροπολιτικές σκοπιμότητες και όχι για το δικό μας καλό.

Αναμένω μέσα στο 2020 αντιπολίτευση να προτείνει ΛΥΣΕΙΣ και όχι φυσικά ανέφικτες προτάσεις που καθυστερούν μια διοίκηση να κάνει έργο αφού για να την εμποδίσουν έτσι και αλλιώς δεν μπορούν.

Αναμένω άλλωστε πως πολύ σύντομα και με βάση τις διεθνείς εξελίξεις θα δημιουργηθεί πάλι κλίμα 2015 όπου όλοι θα αναζητούν "Μεσσίες" και που τα ψέματα και κυρίως οι "μάγκες" με τα λεφτά του Δημοσίου θα εκλείψουν οριστικά , όπως και τα τελευταία άλλωστε που είναι σε οριακό σημείο. 

Γιατί προφανώς και ανάπτυξη φίλε ΄Αδωνι δεν θα έρθει σε ένα κράτος με μισθούς των 450 έως και 650 ευρώ! Εκτός και εάν κάποιος θεωρεί ανεπτυγμένη χώρα την Κίνα!

ΥΓ: Στα τέλη Δεκεμβρίου δόθηκαν εξτρά άλλα 20.000 ευρώ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης τάχα για ανάγκες του. Αφού λοιπόν δεν αντιδρά κανείς για την σπατάλη θα προτιμούσαμε να δώσετε παραπάνω χρήματα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας παρά για μια δομή που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως για την πόλη μας .

Σ..Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: