ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης με χρήματα που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης με χρήματα που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου



Διαφημίζει στο facebook η "νέα" διοίκηση τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων της πόλης μας που πραγματοποιούνται με χρηματοδοτήσεις που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου  από την Περιφέρεια Αττικής. 

Ενώ αναφέρει το ποσό της χρηματοδότησης που ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ αποκρύπτει πως είναι χρήματα της Περιφέρειας που δόθηκαν στο δήμο μας μετά το ατελείωτο τρέξιμο του πρώην δημάρχου μας Βασίλη Βαλασόπουλου και τις επαφές που είχε για εξασφάλιση πόρων με την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. 

Προφανώς και η "αποκάλυψη" του ιστολογίου μας για το ποιος "ευθύνεται" που φτιάχνονται οι δρόμοι θα μας κατατάξει στους "Καλικάντζαρους" αλλά εμείς εδώ είμαστε για να σας αφυπνίζουμε όσο ακόμα λειτουργούμε αυτό το ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο που δεν τιμάει τους "αγώνες" της αριστεράς αλλά δεν αποκρύπτει πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν ένας καλός δήμαρχος σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την πόλη μας και άφησε γεμάτα ταμεία και τους "Βρούτους" να οικειοποιούνται τους δικούς του πραγματικούς αγώνες που μπορεί να μην έφεραν αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς αλλά συσπείρωσαν απέναντί τους όλους τους κακοδιαχειριστές των χρημάτων μας και δημότες που δεν κατάλαβαν πως τελικά τα χρέη και την κακοδιαχείρηση την πληρώνουμε όλοι μας. 

Προφανώς και ο κ. Βαλασόπουλος δεν ήταν ιδεολογικά κοντά μας αλλά για ένα ιστολόγιο που τάσσεται υπέρ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και με δεδομένου τι παρέλαβε και τι άφησε θα είναι πάντα για εμάς ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ αναφοράς. 

"Άγιους" δεν αναζητούμε εμείς στην πολιτική γιατί ενδεχομένως και να μην υπάρχουν αφού η πολιτική είναι εξυπηρέτηση συμφερόντων και προφανώς "πάνω από κόμματα και χρώματα" που λένε και οι άσπονδοι πολέμιοί μας αυτός που αφήνει πλεόνασμα εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των πολλών από αυτούς που μας φέσωσαν και εσείς με την ψήφο σας τους δώσατε το δικαίωμα να το κάνουν και πάλι. 

Εμάς αυτοί δεν μπορούν να μας δουλέψουν για τις προθέσεις τους. Εσάς; Μας άρεσε και η ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου Άγγελου Δημητρόπουλου στο facebook poy προφανώς δεν αντέχει την υποκρισία και τις μισές αλήθειες των πρώην συντρόφων του. 

Αυτά από εμάς που δεχόμαστε πυρά επειδή έχουμε πάντα ξεκάθαρη θέση. Και επειδή το έχουμε πει  και στους επικεφαλείς και των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων για εμάς στο δίλημμα του δεύτερου γύρου παίρνεις ΘΕΣΗ δημόσια και ΞΕΚΑΘΑΡΑ . Εκτός και εάν θεωρείς πως  Βαλασόπουλος και Χατζηδάκης είναι το ίδιο. 

Δυστυχώς "μάγκες" μου δεν ήταν και εσείς αφήνοντας τάχα τους οπαδούς σας να ψηφίσουν κατά συνείδηση (λες και δεν τους ξέρατε πως δεν έχουν)  τους βλέπετε ήδη να εξαργυρώνουν την στήριξή τους σε θέσεις και αξιώματα που αφειδώς μοιράζει ο νέος χαλίφης. 

Άλλοι πάνε μαζί του για την ΔΟΞΑ και άλλοι για το ΧΡΗΜΑ . Είναι εμφανές και δεν μας πτοούν εμάς οι δικές σας αντδράσεις. Βάλατε πλάτη για να πέσει ένας καλός δήμαρχος στην ουσία είσαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για ό,τι θα ακολουθήσει. 

Ο άλλος ήταν επί πέντε χρόνια στο δήμο επί δημαρχίας Βαλασόπουλου (κακώς για εμάς) και στο ΔΕΥΤΕΡΟ και κρίσιμο ΓΥΡΟ δεν είχε ΔΗΜΟΣΙΑ άποψη. Αλλά είπαμε όταν ενώνονται Συριζαίοι , Νεοδημοκράτες , Πασόκοι και "μακεδονομάχοι" μαζί είναι αντιληπτό πως τους ενώνει η ΚΟΥΤΑΛΑ. 

Περαστικά σας παίρνετε ΘΕΣΗ για όλα γιατί προφανώς και ο Χατζηδάκης ήρθε για 8 χρόνια όπως σας έχω επανειλημμένα γράψει . Από 6 δημοτικούς συμβούλους έχει φτάσει ήδη στους 9 και πάει για 12!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: