ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σοβιετία κόβει την πίτα της και μοιράζει δώρα στους ευτυχείς εργαζομένους της (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η Σοβιετία κόβει την πίτα της και μοιράζει δώρα στους ευτυχείς εργαζομένους της (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Ο δήμος της Ηλιούπολης κόβει την Βασιλόπιτα για τους εργαζομένους του και ασφαλώς παράλληλα σκέφθηκε να μοιράσει και πλούσια δώρα από τους χορηγούς του. Έτσι έχουμε ΔΩΡΕΑΝ τριήμερες διακοπές , κουπόνια για γνωστή αλυσίδα Super Market, φριτέζες, ρολόγια , περιποιήσεις προσώπου και πολλά άλλα. Οι εποχές Βαλασόπουλου που δίνοντας στους τυχερούς που έβρισκαν το φλουρί ένα ρεπό έχουν περάσει ανεπιστρεπτί .
Βάζουμε τους χορηγούς για να τους "διαφημίσουμε" και να τους ξέρετε και εσείς. Εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε εμείς είναι πολύ δεύτερο αφού άλλωστε η Σοβιετία να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να .......


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

1200 ΚΙΛΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΔΩΡΑ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ , "ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΟΔΩΡΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΤΟ (ΚΟΥΠΟΝΙΑ SUPER MARKET,ΔΩΡΕΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΚΡΑΣΙΑ,ΠΙΤΣΕΣ, ΤΟΥΡΤΕΣ, ΚΑΦΕΔΕΣ κ.α),
ΘΕΑΜΑΤΑ (ΘΕΑΤΡΟ ,ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ,3ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ)
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΟΝΤΙΩΝ , ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ, ΤΑΤΟΟS,ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΡΟΥΤΣΕΣ κ.α).

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΘΥΜΗΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΑΦΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ.

"Είχα αναλάβει την ανατροφή μιας μικρής νεροχελώνας . Την ετάιζα με ψίχουλα από ψωμί και γενικά την περιποιούμουν με περίσσια αγάπη . Την είχα βάλει σε ένα πλαστικό μπολ και κάθε τόσο της άλλαζα το νερό . Η χελωνίτσα σιγά σιγά μεγάλωνε και την τοποθέτησα σε μεγαλύτερο μπολ . Από τότε που την ανέλαβα παρατηρούσα ότι συνεχώς πλησίαζε στο χείλος του μπολ και προσπαθούσε να βγει έξω . Μάταιος κόπος όμως , η γλιστερή επιφάνεια του μπολ την επέστρεφε πάλι πίσω στη βάση του . Τότε της έριξα μια μπαλίτσα με αφρολέξ και λίγα βότσαλα για να απασχολείται και από τότε σταμάτησε τις προσπάθειες να βγει έξω . Μα θα μου πείτε μπορεί και να βαρέθηκε και να το πήρε απόφαση , μπορεί , θα σας έλεγα και εγώ . Ένα είναι όμως το σίγουρο , ότι σταμάτησε κάθε προσπάθεια για ελευθερία....."