ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και έχουμε σχολικούς φύλακες για να πληρώνουμε υπερωρίες

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και έχουμε σχολικούς φύλακες για να πληρώνουμε υπερωρίες

Υπερωρίες παντού εκτός από τον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ψήφισε η "νέα" διοίκηση λίγο πριν τις γιορτές 
Κοντά στα 90.000 ευρώ υπερωρίες αποφάσισε η "νέα" διοίκηση για το πρώτο εξάμηνο του 2020. Προφανώς προσέχοντας τους υπαλλήλους της και στο πνεύμα αλληλεγγύης και δημοκρατικότητας αποφάσισε πως η αναποτελεσματικότητα των δημοτικών υπαλλήλων μπορεί να διορθωθεί με μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη.

Για εμάς προφανώς και οι υπερωρίες είναι θέμα που κρίνει η ίδια η επιχείρηση και δεν μας νοιάζει εάν δοθούν αυτά τα χρήματα αφού άλλα πετιούνται σε τελείως άχρηστα πράγματα. Εδώ τουλάχιστον θα διατηρηθούν καλύτερα κάποια νοικοκυριά για να μπορούν να μας υβρίζουν και χορτάτοι για την κριτική που ασκούμε.

Άλλωστε είναι πλέον εμφανές πως υπάρχουν προνομιούχοι και μη εργαζόμενοι στη χώρα μας. Ο δημόσιος τομέας που έχει γιορτές , αργίες και επιδόματα ( φέρτε τους πίσω και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ) και οι είλωτες του ιδιωτικού τομέα που απολαμβάνουν μόνο τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και βέβαια οι καθυστερήσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα συνεχίζονται και τώρα που τάχα βγήκαμε από τα μνημόνια.

Αλλά επειδή προφανώς και δεν με αφορά να δυστυχούν οι δημόσιοι υπάλληλοι άλλωστε γιος δημοσίου υπαλλήλου είμαι , το θέμα μου είναι να εργάζονται όχι φυσικά ως είλωτες αλλά όχι και να είναι μονίμως λουφαδόροι εκθέτοντας  όλες τις διοικήσεις.

Εγώ μία φορά τον μήνα που πηγαίνω την αδελφή μου στο ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ εξυπηρετείται άμεσα για ένα έγγραφο ρουτίνας που της χρειάζεται μία φορά το έτος. Όμως άλλοι συνδημότες μας μου κάνουν κατά καιρούς παράπονα για άλλους υπαλλήλους που αναζητούν μάταια χάνοντας χρόνο και κυρίως σπάζοντας τα νεύρα τους από συμπεριφορές που δημιουργεί η γραφειοκρατία στη χώρα μας.

Άλλωστε και το έγγραφο που παίρνω εγώ από εκεί θα μπορούσε να το πάρει η υπηρεσία που το θέλει υπηρεσιακά αλλά αυτά σε άλλο κράτος και όχι στο δικό μας.

Το θέμα λοιπόν με τις υπερωρίες , τις Κυριακές και τα απογευματινά είναι κατά πόσο αυτές δουλεύονται και φυσικά γιατί δεν μπορούν να γίνουν οι εργασίες αυτές στο κανονικό ωράριο των υπαλλήλων. Άμα δείτε τις κατηγορίες των δικαιούχων θα καταλάβετε πως υπάρχουν και ειδικότητες που όλοι μας θεωρούσαμε πως είχαν καταργηθεί !

Τελικά όμως υπάρχουν π.χ σχολικοί φύλακες και άρα πρέπει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και δεν ξέρουμε ποιος κάνει τις φθορές στα σχολεία της πόλης μας.

Γιατί κάθε χρόνο ξοδεύουμε πολλά χρήματα για επισκευές και βαψίματα που προφανώς οι φύλακες θα έπρεπε να είχαν αποτρέψει ή τουλάχιστον να υποδείξουν τους ενόχους των φθορών αυτών.

Το αφήνω εδώ και μπορεί να ανατρέξει κανείς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να δει τις υπερωρίες. Άλλωστε το επόμενο άρθρο μου για τον ΦΑΣΙΣΜΟ των γνωστών τρολ του διαδικτύου προφανώς και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τα κοινά της πόλης.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ)

Η "ΣΟΒΙΕΤΙΑ" ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ -ΗΛΙΑ,
ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΩΝΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΚΟΜΑΝΤΟ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.