ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σχολιάστε ό, τι θέλετε στις ομάδες μας στο facebook άλλη λύση δεν σας έχω για το 2020!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Σχολιάστε ό, τι θέλετε στις ομάδες μας στο facebook άλλη λύση δεν σας έχω για το 2020!!!!!!!!!!!!!!


Μας στέλνετε να σχολιάσουμε πάνω από δέκα θέματα κάθε μέρα και όλες τις αναρτήσεις στο facebook των κατά καιρούς υβριστών μας.



Εγώ βαριέμαι και να μεταφέρω copy-paste τους δικούς σας σχολιασμούς και προφανώς δεν μπορώ να ασχολούμαι όλη μέρα με ένα ιστολόγιο που όπως σας εξήγησα μέσα στο 2020 δεν θα ξεπεράσει τις 250 αναρτήσεις.

Υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ της πόλης σύντομα το νέο δεξιό site θα βάλει τους λαϊκιστές δεξιούς και αριστερούς και πάλι στη θέση τους. Άρα απολαύστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας (καινούργιοι πρέπει να είναι αφού πολλοί βρίσκονται στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης μας) και θαυμάστε τις μ@λ@κίες που γράφουν όσους εσείς εκλέξατε.

Το να εξηγείς σε κάποιον ψεκασμένο θέματα οικονομίας ή Εθνικά είναι χαμένος χρόνος. Και όπως σας είπαμε εμείς φέτος θα ασχοληθούμε πιο πολύ με εμάς γιατί το έχουμε ανάγκη.

Συνεχίστε να είσαστε επικριτικοί με ό,τι σας στεναχωρεί αλλά κυρίως θυμηθείτε πως σε Αστικές Δημοκρατίες αποφασίζουν αυτοί που εσείς εκλέγετε κάθε φορά στις εκλογές.

Στην πόλη υπάρχουν δραχμιστές , " μακεδονομάχοι" των ψηφισμάτων, σταλινοφασίστες, Ναζί και φυσικά και κάποιοι που με επιχειρήματα παλεύουν για αυτό που χονδρικά ονομάζουμε Αστική Δημοκρατία Δυτικού Τύπου και αντιμάχονται τις Σοβιετίες.

Για αυτούς ήμασταν εμείς και φυσικά στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουν (όλα στην πράξη θα φανούν) και οι διάδοχοι του ΔΕΞΙΟΥ ιστολογίου μας.

Μπορεί να είναι και πιο ευφυείς από εμάς και να αποκηρύξουν με την εμφάνισή τους και όσους γίνονται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη.

Όσο μιλάμε μαζί τους διαπιστώνουμε πως δεν θέλουν ουδεμία σχέση με όσους δεν εκφράζουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντικομμουνιστική τους ή φιλοδυτική τους στάση.

Εμείς δεν μπορούμε πλέον να αναλωνόμαστε σε ΜΥΘΟΥΣ που έχουν ξεθωριάσει για τους πολλούς . Ούτε φυσικά είμαστε διατεθειμένοι κάθε τρεις και λίγο να απαντάμε σε όσα μας κατηγορούν όσοι μετά από 7 χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα για εμάς.

Καλή συνέχεια σε όλους λοιπόν και κυρίως σε όσους ποντάρουν στη χρεοκοπία της χώρας για να αρχίσουν τον αντιμνημονιακό τους αγώνα και πάλι.

Όσο για την στάση της Ελλάδας στα Εθνικά μας θέματα αυτά μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω των συμμάχων μας και φυσικά δεν προκρίνουμε εμείς καμία επιθετική ενέργεια εις βάρος των εχθρών μας Τούρκων , γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν υπάρχει κανένας ισχυρός στρατός να μας προστατέψει από τους κακούς γείτονες.

Άμα δεν αντιλαμβάνετε κάποιος την πλήρη στρατιωτική αδυναμία της χώρας μάλλον θα χρειαστεί να ζήσουμε εκ νέου την Τουρκική Βαρβαρότητα που ο στρατός μας δεν μπόρεσε να αποτρέψει από το 1922 και μετέπειτα σε καμία σύγκρουση μας με τους Τούρκους.

Ζήσαμε τα Ίμια και το γεγονός πως μάθαμε από τους Αμερικανούς πως Τούρκοι ήταν σε Ελληνικό Έδαφος και κάποιοι θεωρούν πως μπορεί ένας στρατός που δεν ξέρει καν που είναι ο αντίπαλος να τον ΝΙΚΗΣΕΙ!

Δυστυχώς όμως εμείς δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε απλά θέματα και φυσικά δεν συμμετείχαμε σε κανέναν πόλεμο ως λουφαδόροι .

Ιράκ , Σερβία, Συρία κ.τ.λ πως μπορεί κάποιος να πιστέψει πως θα  ηττηθούν ΜΟΝΟ  από εμάς οι ετοιμοπόλεμοι και μπαρουτοκαπνισμένοι γείτονες;

Η συμμετοχή της χώρας σε όλους τους πολέμους που αφορούν τον Δυτικό Κόσμο δεν πείθει την πολιτική ηγεσία της χώρας μάλλον μια ακόμα Μικρασιατική Καταστροφή θα πείσει τους πολλούς πως ένα μικρό κράτος δεν έχει καμία πολυτέλεια στο να μην έχει συμμάχους. Όταν μάλιστα αποδεδειγμένα αυτοί μοιράζουν το καρπούζι στη μέση γιατί άλλωστε σύμμαχοι είναι και όχι ΑΔΕΛΦΟΙ.

Εδώ τα αδέλφια μας οι Κύπριοι θέλουν ξεχωριστή πατρίδα οι Αμερικανοί θα μας σώσουν;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: