ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάθε ανάρτηση για την "νέα" διοίκηση κάνει διπλάσια κλικ από κάθε άλλη για οποιαδήποτε παράταξη

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κάθε ανάρτηση για την "νέα" διοίκηση κάνει διπλάσια κλικ από κάθε άλλη για οποιαδήποτε παράταξη

Η φωτογραφία είναι από το facebook του Λάμπρου Κατσώνη του εκπροσώπου Τύπου της διοίκησης Χατζηδάκη
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης έκανε ελάχιστα κλικ μπροστά στην ανάρτηση για την κοπή πίτας της παράταξης του νέου μας δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας κάθε φορά που αναρτούμε κάτι για την διοίκηση είναι σαφέστατα μεγαλύτερο από κάθε καταγγελία που αναρτούμε ή κάθε δικό μας παράπονο για τα τεκταινόμενα στο χώρο της κεντροδεξιάς. 



Μεγάλα site έχουν αντιληφθεί την δυναμική που έχει η διοίκηση Χατζηδάκη και έχουν γίνει από υποστηρικτές του Βασίλη Βαλασόπουλου σε διαφημιστές κάθε δράσης και ενέργειας του Γιώργου Χατζηδάκη.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώνεις πως πολλοί συνδημότες μας που προεκλογικά στήριζαν άλλες δημοτικές παρατάξεις έγιναν ξαφνικά "βασιλικότεροι" του "βασιλιά" της πόλης Γιώργου Χατζηδάκη.

Ο νέος δήμαρχος κερδίζει νέους οπαδούς την ώρα που οι άλλες παρατάξεις δεν μπορούν να συγκρατήσουν ούτε τους πρώην υποψηφίους τους. Καθημερινά μας στέλνουν δεκάδες mail με παράπονα όχι για τα προβλήματα της πόλης αλλά γιατί δεν αναρτούμε δράσεις της διοίκησης Χατζηδάκη. 

Δεν θεωρώ πως υπήρξε ποτέ άλλος δήμαρχος που να έχει αλώσει τόσο πολύ τις άλλες δημοτικές παρατάξεις από στελέχη που δεν εκλέχθηκαν ενώ ήδη έχει τρεις εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους από άλλες παρατάξεις στο πλευρό του και έναν που το σκέφτεται!

Με δεδομένα όλα αυτά η εκλογή νέου προέδρου στην τοπική της ΝΔ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη γιατί προφανώς και σε περίπτωση που επικρατήσει ο δημοτικός σύμβουλος της μίας κεντροδεξιάς παράταξης που ως μη όφειλε θέλει να εμπλακεί θα έχουμε νέα φαγωμάρα ανάμεσα στα στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη.

Εμείς βλέποντας πως και το καινούργιο δεξιό site που αναμέναμε "έστριψε" και στηρίζει το νέο οικολογικό site Green Attica θεωρούμε πως πολύ σύντομα το κενό που θα αφήσουμε θα καλυφθεί από κάποιον κεντροαριστερό που βλέποντας την δική μας απήχηση θα στηρίζει την άλλη ΑΠΟΨΗ που πριν βγούμε εμείς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στην πόλη.

Οδηγοί και παρατρεχάμενοι της προηγούμενης διοίκησης πίνουν νερό ή σαμπάνια στο όνομα του Πασπίτη δημάρχου και εμείς εδώ θεωρούμε επιτυχία μας την πρωτιά στις προτιμήσεις των αναγνωστών την ώρα που άλλοι γεμίζουν τις τσέπες τους με θέσεις αργομισθίας στο δήμο!

ΥΓ: Ο συνδημότης μας Παύλος Παπαθανασίου δεν πήγε στην κοπή της πίτας προφανώς για να γλιτώσει από τις φωτογραφίες που θα μας έστελναν οι "δικοί" μας Δούρειοι Ίπποι που δρουν ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ προσφέροντάς μας άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στους κόλπους της ετερόκλητης συμμαχίας που έφερε τον Χατζηδάκη στην καρέκλα του δημάρχου.

Μιας συμμαχίας που έχει σε προνομιακή θέση τους αριστερούς της πόλης και για ακόμη μια φορά υπό διωγμό όλες τις δεξιές ή "ακροδεξιές" φωνές που φυσικά δεν υποκύπτουν στα παραμύθια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: