ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα 3.587 σύμφωνα με την alexa.com το site του δήμου - Για αυτό προφανώς απαξιώνουν τα τοπικά ΜΜΕ ελπίζοντας πως σύντομα θα τα περάσουν σε επισκεψιμότητα

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Στα 3.587 σύμφωνα με την alexa.com το site του δήμου - Για αυτό προφανώς απαξιώνουν τα τοπικά ΜΜΕ ελπίζοντας πως σύντομα θα τα περάσουν σε επισκεψιμότητα


Προφανώς και η θέση 3.587 στην Ελλάδα που δίνει στο site του δήμου μας είναι μια καλή θέση για site δήμου. Το αντίστοιχο της Γλυφάδας είναι στα 9.437, του Αλίμου στα 11.134, της Αργυρούπολης -Ελληνικού στα 11.522 και της Καλλιθέας στο No data με τις λιγότερες επισκέψεις από όλα τα site των δήμων στα Νότια Προάστια. 


Αν αναλογιστεί κανείς πως το Kalitheaonline.gr είναι στα 8.916 εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η θέση του δικού μας ιστολογίου αλλά και των άλλων ΜΜΕ της πόλης που είναι λίγο πάνω από τα 1.100 μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε απήχηση σε αυτό που κάποιοι αφελείς αποκαλούν κοινά της πόλης!

Προφανώς και δεν συμμετέχουμε εκτός και εάν θεωρεί κάποιος πως η προβολή θεμάτων, η κατάθεση απόψεων και η απέλπιδα προσπάθεια που κάνουμε από το 2013 για να ξεβολέψουμε τους βολεμένους της Σοβιετίας είναι συμμετοχή και όχι απλώς μία αντίδραση για τα κακώς κείμενα που είναι πάνω από κόμματα και χρώματα.

Το site του δήμου που είχε από την προηγούμενη διοίκηση στηθεί καλά αλλά δεν είχε εκμεταλλευθεί η δυνατότητα του να είναι ακόμα και το πρώτο ΜΜΕ της πόλης , δουλεύετε και από την "νέα" διοίκηση λάθος προφανώς γιατί κάποιοι τους είπαν πως όλο το "παιχνίδι" παίζετε στα social media!

Ατυχώς για αυτούς τους λένε ψέματα αφού εκατοντάδες ΜΜΕ με πολλούς φίλους στα social media δεν έχουν την προσήλωση που πρέπει να έχει ένα μέσο για να ασκήσει προπαγάνδα. 

Γιατί προφανώς και δουλειά των ΜΜΕ είναι να ασκούν "προπαγάνδα" και όχι να ενημερώνουν απλώς τους πολίτες για την ύπαρξη θεμάτων που άλλωστε πολλές φορές είναι εμφανείς στους πολλούς.

Προπαγάνδα είναι η άμεση παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Ετυμολογικά, προπαγάνδα σημαίνει «διάδοση μίας φιλοσοφίας ή άποψης». Ιστορικά, ο όρος χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον εντός πολιτικού συγκεκριμένου και ιδιαίτερα αναφορικά με συγκεκριμένες κινήσεις που προωθούνται από κυβερνήσεις ή πολιτικές ομάδες.

Και φυσικά το να λες πως υπάρχει ένα θέμα χωρίς να υποδεικνύεις παράλληλα ποιος φταίει δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα αφού και φυσικά θεωρείς πως ο δήμαρχος ή ο Αντιδήμαρχος μπορεί να λύσει τα ΠΑΝΤΑ . 

Και προφανώς προπαγάνδα κάνουν όσοι παρουσιάζουν το θέμα της καθαριότητας λέγοντας πως φταίει η διοίκηση ενώ γνωρίζουν πως όλες οι δημοτικές παρατάξεις είναι υπέρ του κρατικού- δημοτικού ελέγχου της δομής. 

Και φυσικά ήδη οι δημότες άρχισαν να βλέπουν πως φταίνε οι ίδιοι για τα χάλια της πόλης αφού αυτοί την βρωμίζουν και οι ίδιοι θέλουν να παραμείνει η Σοβιετία ως έχει! 

Και φυσικά δεν φταίει ο Γιάννης Αντζινάς επειδή δεν διαλύεται η Σοβιετία αφού οι πολλοί θέλουν να ασκείται "κοινωνική" πολιτική , να παραμένουν ανενεργοί οι δημόσιοι υπάλληλοι , να έχουμε δύο κατηγορίες πολιτών τους δημοσίους υπαλλήλους και τους μη και ένα σωρό άλλα που δεν επιλύει ούτε η παρούσα κυβέρνηση. 

Γιατί μόλις πήραν την ψήφο βγήκαν στα κανάλια να μας πουν πως τελικά ζεις και με 200 ευρώ! 

Εμείς αδαείς δεν είμαστε και προφανώς έχουμε δει ποιους εκλέξατε στο δημοτικό συμβούλιο και για τους λόγους αυτούς εμείς είμαστε απογοητευμένοι για το γεγονός πως και πάλι επί 8 χρόνια θα λέμε τα ίδια και τα ίδια και εσείς την ώρα της κάλπης θα επιλέγετε όλους αυτούς που λένε τα αντίθετα. 

Η μέχρι τώρα αντιπολίτευση που ασκείται είναι για εμάς ΙΔΑΝΙΚΗ για να διατηρήσει η "νέα" διοίκηση τις καρέκλες της. Η τάχα δυναμική αντιπολίτευση του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι για εμάς η καλύτερη απόδειξη πως οι δημότες ψήφισαν το ΟΡΘΟ καταδικάζοντας επιλογές της προηγούμενης διοίκησης που έστειλαν τον κόσμο να αναζητήσει την "τύχη" του στο παρελθόν και σε όσους οδήγησαν τον δήμο στα σημερινά του χάλια. 

Γιατί εάν ήταν καλοί δήμαρχοι ο Δημήτρης Κιντής και ο Θεόδωρος Γεωργάκης ή ο Γιάννης Αναγνώστου ε τότε συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά ο Γιώργος Χατζηδάκης και να θέλει δεν μπορεί να τα πάει χειρότερα! 

Στη λογική λοιπόν αυτή πολύ σύντομα και με μερικά χιλιάδες ευρώ ακόμα το site του δήμου θα γίνει όχι απλώς ένα ακόμα ΜΜΕ της πόλης αλλά η κύρια πηγή ΕΙΔΗΣΕΩΝ με χιλιάδες αναγνώστες. 

Γιατί καλά τα ευχολόγια αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ καλύτερη.Άλλωστε τα ιδιωτικά ΜΜΕ της πόλης μας δύσκολα τα βγάζουν πέρα με επιχειρήσεις που θεωρούν υποχρέωση να προβάλλουν τζάμπα τις δικές τους αγωνίες και που προφανώς αργά αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές θα "επιλυθούν" από την "νέα" διοίκηση. 

Άλλωστε ό,τι και να λέμε εμείς εδώ, ό,τι και να γράφουμε ο πολίτης θα ψηφίσει με βάση το δικό του πορτοφόλι και όχι τις δικές μας Αξίες. Και εάν κάποιος θεωρεί πως η πολιτική είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρέτηση συμφερόντων μάλλον δεν κάνει για αυτή την δουλειά ή το λειτούργημα για να ικανοποιήσουμε και όσους θεωρούν λειτούργημα το "σωστό" μοίρασμα της κρατικής πίτας! 

Δηλαδή τα λεφτά όλων μας. Αφού προτιμήσατε λοιπόν τους κακούς διαχειριστές απολαύστε τουλάχιστον άρτους και θεάματα και προσευχηθείτε μην τυχόν και μας καταλάβουν οι "κακοί" ξένοι και μας κόψουν τους άρτους αφήνοντας μας μόνο το κακό θέατρο που παίζουν όσοι ενδιαφέρονται τάχα για το "καλό" της πόλης. 

Εμείς άλλωστε ενδιαφερόμαστε ΜΟΝΟ για να παραμείνει η πόλη μας δημοκρατική γνωρίζοντας πως εκτός από την Αστική μας Δημοκρατία υπάρχουν και πολύ χειρότερα πολιτεύματα! 

Αυτό προφανώς και αγνοούν όσοι μας αποκαλούν Καλικάτζαρους αλλά σύντομα θα το διαπιστώσουν αφού ως γνωστόν με 1500 ευρώ μηνιάτικο μπορείς να βρίζεις όσο θες την Αστική μας Δημοκρατία αλλά δεν θες και να πέσει! 

Από εμάς τους φτωχούς συγγενείς μη περιμένουν "επαναστάσεις" είμαστε περισσότερο σοβαροί και φυσικά δεν είμαστε Καλικάτζαροι για να ταράξουμε τους φιλήσυχους δημότες μας. 

Άλλωστε ποιους να ταράξουμε τους μπράβους , τους βολεμένους στη Σοβιετία , τους ανιστόρητους διανοητές της αριστεράς ή μήπως τους δεξιούς που τιμάνε τους αγώνες του Άρη Βελουχιώτη. 

Ας μας αφήσουν λοιπόν στην ησυχία μας όπως τους αφήνουμε και εμείς μη έχοντας καμία υποστήριξη από τους δήθεν συναγωνιστές μας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: