ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι να ξυπνήσουν στην αντιπολίτευση θα κληρώνουν και τα οικόπεδα του Νάστου!!!!

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Μέχρι να ξυπνήσουν στην αντιπολίτευση θα κληρώνουν και τα οικόπεδα του Νάστου!!!!


Η δημοσιοποίηση των χορηγών για την Βασιλόπιτα των εργαζομένων του δήμου μας προφανώς και δεν έγινε τυχαία.



Ο αγανακτισμένος αναγνώστης μας που μας έστειλε την σχετική λίστα μας ενημέρωσε για όσους εμείς ως "αδαείς" δεν γνωρίζαμε ποιοι είναι.

Εμείς προφανώς και περιμένουμε από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να καταλάβουν τι "χτίζεται" από την 1η Σεπτεμβρίου που ανέλαβε η "νέα" διοίκηση τα ηνία του δήμου μας.

Τίποτα δεν έχουμε με τους επιχειρηματίες και προφανώς εμείς και δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά τις δράσεις του δήμου μας αφού ως γνωστόν δεν έχουμε καμία διαφήμιση επιχείρησης στο ιστολόγιό μας.

Απλώς όταν μας βρίζουν ξέρουμε πλέον ποιοι ακριβώς είναι και κυρίως γνωρίζεται και εσείς το δούλεμα που πέφτει και πράττεται αναλόγως. 

Καλώ μάλιστα τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προβούν σε ανάλογες χορηγίες για τις δικές τους Βασιλόπιτες για να διαπιστώσουν πως για αυτούς δεν θα υπάρχει κανένα γυναικείο ή ανδρικό ρολόϊ χειρός! 

Γιατί ο χρόνος για αυτούς θα ξεκινήσει να είναι υπέρ τους μόλις κάποιοι κομμουνιστές ή καπιταλιστές επιχειρηματίες της πόλης αντιληφθούν πως ίσως η τάδε παράταξη βρεθεί στο τιμόνι της διοίκησης.

Άρα σταματήστε το βρίσιμο την δουλειά μας κάνουμε και μάλιστα πολύ "επαγγελματικά" αφού ως γνωστόν εμείς εδώ δεν δημοσιεύουμε ευχολόγια αλλά ειδήσεις που εάν και φαινομενικά δεν αφορούν τους πολλούς τελικά μας αφορούν ΟΛΟΥΣ μας.

Το "γερμανικό" lind δεν ήταν στους χορηγούς μάλλον γιατί κάποιες αλυσίδες Super Market ακολουθούν τους καπιταλιστικούς κανόνες διαφήμισης και δεν ποντάρουν σε άλλες μεθόδους.

Ας αρχίσουν πάλι λοιπόν να το υβρίζουν για τα προϊόντα του αφού είναι ίσως η μοναδική αλυσίδα Super Market που έχει τους περισσότερους ελέγχους στα τρόφιμά της επειδή δεν βάζει μυαλό να τα "βρει" με τους ελεγκτές. 

Τελικά άμα έχεις στο αίμα σου να υπηρετείς την Σοβιετία το κάνεις εάν όχι δεν το κάνεις!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΥΣΤΟΧH H ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ NEW DAY, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΣΟΥΣ "ΚΙΝΤΗΣ", ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΠΡΟΙΚΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE.

https://neahlioupolis.blogspot.com/2019/12/new-step.html#more

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΤΑΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΕΝΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΤΟ ilioupolinews.gr ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ.
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ SITE ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ "ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΑΖΕΨΟΥ".

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΩΝ.