ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και Εκκλησία είναι οι ΠΙΣΤΟΙ της και όχι όσοι συνέργησαν στο έγκλημα της επιβολής προστίμου 150.000 ευρώ σε έναν ιερέα!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και Εκκλησία είναι οι ΠΙΣΤΟΙ της και όχι όσοι συνέργησαν στο έγκλημα της επιβολής προστίμου 150.000 ευρώ σε έναν ιερέα!


Η δημοτική αρχή με δελτίο τύπου της πανηγυρίζει για το "επίτευγμά" της . Παλιότερα και μια άλλη δημοτική αρχή αυτή του Δημήτρη Κιντή πανηγύριζε για ανάλογο "επίτευγμα". Και τότε και τώρα στην κεφαλή της Εκκλησίας της Ελλάδος βρίσκονταν ένας "λίγος" Ιεράρχης που προφανώς και μετά την λήξη της θητείας του δεν θα θυμάται ουδείς παρά μόνο ο Αλέξης Τσίπρας για την αγαστή συνεργασία που είχαν σε ένα σωρό θέματα. 



Το "επίτευγμα" λοιπόν για το οποίο πανηγυρίζει ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι το σταμάτημα δημιουργίας ενός ΝΑΟΥ. Θα είναι και το μόνο "επίτευγμα" της θητείας του στο δημαρχιακό αξίωμα αφού ακολούθησε τον δρόμο του Δημήτρη Κιντή που και αυτός είχε τους "αγώνες" του κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και βέβαια το ΜΥΘΟ της "δημόσιας" περιουσίας που τώρα φωνάζουνε να γίνει ΔΗΜΟΤΙΚΗ!

Στο "λαιμό" του ο κ. Χατζηδάκης παίρνει όμως και τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη που τότε και τώρα έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Εάν πείθετε με τα δελτία τύπου της "νέας" διοίκησης ας βγει να το πει ΔΗΜΟΣΙΑ τον προκαλούμε. Το να εξακολουθήσει να ΣΙΩΠΑ είναι για εκείνον καταστροφή , γιατί οι ΠΙΣΤΟΙ θυμούνται τους τότε αγώνες του για τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαύρας γνωρίζουν την άριστη σχέση του με το Εκκλησίασμα που προφανώς είναι η ΨΥΧΗ της Ορθοδοξίας και περιμένουν από αυτόν την δική του αντίδραση σε έναν δήμαρχο ανεπαρκή και πολέμιο της Εκκλησίας. 

Από τους δεξιούς δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλωστε έπρεπε ήδη να είχαν εκμεταλλευθεί το "δώρο" Χατζηδάκη αλλά.....

Όπως και στην επανάσταση του 1821 η Ιεραρχία της Εκκλησίας ήταν ΚΑΤΑ σαφέστατα και υπήρχαν μόνο κατώτεροι κληρικοί και οι ΠΙΣΤΟΙ που ξεκίνησαν τον Ιερό αγώνα. Όπως τότε και τώρα υπάρχουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΘΕΟΙ που επιθυμούν στο όνομα της δήθεν "νομιμότητας" να σταματήσουν την δημιουργία ενός ναού.

Το πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ που έβαλε η Πολεοδομία στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου είναι για αυτόν τίτλος τιμής σε έναν αγώνα για να διαφυλάξει την δυνατότητα των ΠΙΣΤΩΝ να έχουν το ΣΠΙΤΙ που και τους χωράει και τους αξίζει.

Το θέμα θα λυθεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ και άδικα πανηγυρίζουν οι ΑΘΕΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αυτής της πόλης. Και πλέον δεν υπάρχει για μένα ΝΔ  ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα αλλά βουλευτές που ή θα επιλύσουν το πρόβλημα ή θα υποστούν το ΜΑΥΡΟ όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές. 

Αρκετά ποια με τους Αθέους που παρακαλάνε για την ψήφο προεκλογικά μέσα στους ναούς και αφήνουν τον κάθε ανθέλληνα υπάλληλο της Πολεοδομίας να ποδοπατεί βασιζόμενος στα λανθασμένα νομοθετήματά τους  την θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων. 

Βουλευτές της ΝΔ σαφέστατα και θα βγουν μπροστά μετά την κατάπτυστη αυτή επιβολή προστίμου σε έναν ιερέα. Θα υπάρξουν και από άλλους πολιτικούς χώρους γιατί προφανώς και η Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία δεν θα γκρεμιστεί.

Το ξέρουν και οι ίδιοι που τώρα πανηγυρίζουν πως αυτό δεν θα συμβεί , γιατί δεν μπορεί να συμβεί σε μια Αστική Δημοκρατία. 

Ήμασταν ήπιοι με όσους για τους δικούς τους λόγους συνέργησαν σε αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ . Η περίοδος ΑΝΟΧΗΣ προς όλους δεξιούς και αριστερούς ΤΕΛΕΙΩΣΕ για εμάς . Τα μηνύματα συμπάθειας δεν φτάνουν και προφανώς προχωράμε μαζί με τους ΠΙΣΤΟΥΣ στην αποκάλυψη όλων των αυθαίρετων κτισμάτων του δήμου μας και άλλων Ενοριών μπας και μετά την επιβολή και των δικών τους προστίμων καταλάβουν το αυτονόητο. 

Πως προφανώς και το πρόβλημά μας δεν είναι ο Στυλιανός Καρπαθίου ούτε οι "ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ" του αλλά η ΔΙΚΗ τους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και συνάμα ΑΦΕΛΕΙΑ να νομίζουν πως μπορούν να ΝΙΚΗΣΟΥΝ το ΦΩΣ.

Γιατί όσοι σήμερα πανηγυρίζουν προφανώς και ούτε Έλληνες είναι , ούτε Χριστιανοί . Δένδια , Κυρανάκη , Άδωνι, Βορίδη και πολλοί άλλοι προφανώς και περιμένουμε από εσάς όχι μόνο να επιλύσετε το ζήτημα αλλά και νομοθετικά να κατοχυρώσετε το δικαίωμα της Εκκλησίας να αξιοποιεί την περιουσία της.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Κιντης και όλη η οικογένεια του,πολέμησαν ,αγωνίσθηκαν,σκοτώθηκαν ,για να απολαμβάνεις εσύ ελεύθερος κοπριτη...μην βάζεις στο στόμα σου τον Κιντη κοπρόσκυλο.