ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και δεν θέλουμε να υβρίζεται ανώνυμα ένας δημοτικός σύμβουλος για αυτό όχι χαρακτηρισμούς μόνο ΑΠΟΨΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και δεν θέλουμε να υβρίζεται ανώνυμα ένας δημοτικός σύμβουλος για αυτό όχι χαρακτηρισμούς μόνο ΑΠΟΨΕΙΣ

Η είδηση της χθεσινής μέρας ήταν προφανώς η συνάντηση του Τάσου Ευσταθίου με τα τοπικά ΜΜΕ. Χιλιάδες  κλικ που αναστάτωσαν προφανώς όσους θεωρούν από τον χώρο της κεντροδεξιάς πως έχουν περισσότερες ψήφους στην πόλη από αυτό το 15% που πήρε ο κ. Ευσταθίου στις πρόσφατες εκλογές.


Όμως όπως είχαμε προβλέψει και για αυτό και το δημοσιεύσαμε τεράστια απήχηση χωρίς καν να δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε η ανάρτηση που αφορούσε τους κυρίους Σεφτελή και Αθανασίου με το αναγνωστικό μας κοινό να παίρνει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση πλην εξαιρέσεων δίπλα μας και απέναντι στο Θανάση όπου λόγω της μέχρι πρότινος φιλίας μας δεν αναρτούμε τα σχόλια πρώτον γιατί είναι υβριστικά και δεύτερον επειδή η ανάρτηση μπήκε για να τονίσει την δική μας ΘΕΣΗ και όχι φυσικά για να δείξει μια δημοφιλία την οποία προφανώς και δεν έχει ο κ. Αθανασίου που διεκδικεί για δεύτερη φορά την προεδρία της Τοπικής της ΝΔ στην πόλη μας ανάμεσα στους δεξιούς αυτής της πόλης.

Επειδή εμείς το θέμα θα το συνεχίσουμε αφού το να υβριζόμαστε από Τασούλες δεν είναι ανεκτό να σας πούμε πως οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο θα το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ αλλά θα ταχθούν και στο πλευρό της "νέας" διοίκησης αφού βλέπουν πως σε μια κόντρα οι μόνοι που θα χάσουν τα  προνόμιά τους είναι αυτοί.

Ας πανηγυρίζει μαζί με τους Συριζαίους ο κ. Αθανασίου λοιπόν  την τήρηση της "νομιμότητας" στο θέμα του Προφήτη Ηλία και ας αφήσει και εμάς να έχουμε ΑΠΟΨΗ δημόσια και σταθερή.

Μαζέψαμε και κάποια ωραία Συριζαϊκά γιατί προφανώς και κάποιοι θεωρούν πως επειδή βαριόμαστε και να απαντήσουμε δεν βλέπουμε τι γίνεται από όσους θεωρούν τους εαυτούς τους πιο "ηθικούς" από τη "νέα" διοίκηση και οι  οποίοι λύσσαξαν προεκλογικά να διώξουν τον Βασίλη Βαλασόπουλο από την καρέκλα του τάχα για το "καλό" της πόλης.

Αλλά αυτά σε άλλα ανάρτηση .....

ΥΓ: Η φωτογραφία προφανώς και είναι προεκλογική αφού η κ. Γράψα εξακολουθεί και είναι αμισθί σύμβουλος της "νέας" διοίκησης ενώ είναι μέλος και στο Δ.Σ  του ΚΑΦΑΔΗΛ


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: