ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση Τάσου Ευσταθίου με τοπικά ΜΜΕ - Αμέσως μετά κάποιοι έδειξαν την ενόχλησή τους αλλά ουδείς τους φοβάται

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Τάσου Ευσταθίου με τοπικά ΜΜΕ - Αμέσως μετά κάποιοι έδειξαν την ενόχλησή τους αλλά ουδείς τους φοβάται


Προφανώς και μια φωτογραφία μου ανάμεσα στον επικεφαλή της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου και τον επίσης υποψήφιό δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Τρύφων Γκούβα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών.


Ευτυχώς στη φωτογραφία  μαζί μας ο συνάδελφος Γιάννης Καραμαγκάλης και Γιάννης Γιαννόπουλος (δεξιά και αριστερά) ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται απλώς για μια αναμνηστική φωτό από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Τάσου Ευσταθίου να μαζέψει τοπικά ΜΜΕ της πόλης για μια φιλική κουβέντα για θέματα της αγαπημένης μας Ηλιούπολης.

"Οι Καλικάντζαροι" που τελικά παραβρέθηκαν ήταν ο Τάκης Παπαδόπουλος και Καλλιόπη Μπενά από το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ο Γιάννης Γιαννόπουλος από το dday.gr , o Γιάννης Καραμαγκάλης από το ilioupolinews.gr και ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας από το ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που τράβηξε την φωτογραφία αυτή και τις άλλες που θα δημοσιεύσω για να με "εκθέσει".

Προφανώς ο Τάσος Ευσταθίου αποδεικνύει με την κίνησή του αυτή πως σέβεται τα τοπικά ΜΜΕ και για να είμαι ειλικρινής αποδεικνύει πως είναι και πολύ καλός για πολιτική αφού κάλεσε ακόμα και το ιστολόγιό μας που του έχει ασκήσει πολύ σκληρή κριτική. 

Δεν θα πήγαινα όχι επειδή αντιπαθώ τον Τάσο Ευσταθίου αλλά γιατί αναρωτιέμαι πολλές φορές εάν αξίζει τελικά να γίνομαι "κακός" με ανθρώπους που έχουν αφιερώσει όλη την ζωή τους στην Αυτοδιοίκηση. Εάν δηλαδή το μικρό του λάθος που για εμάς ήταν σημαντικό  θέμα του προξένησε τόση ζημιά ώστε να τον αφήσει έξω από τον δεύτερο γύρο. Με τέτοιες σκέψεις είχα αποφασίσει να μην πάω αλλά ήθελα να περάσω το μήνυμα πως με τα άλλα ΜΜΕ οι αντιπαραθέσεις του παρελθόντος έχουν κλείσει οριστικά.



Οι διαφωνίες μας παραμένουν όπως άλλωστε έχουν και όλα τα ΜΜΕ μεταξύ τους αλλιώς θα ήμασταν πραγματική Σοβιετία και όχι κακέκτυπο της.

Ο Τάσος Ευσταθίου παλεύει χρόνια  αγωνίζεται έχοντας δίπλα του ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον αγαπούν και φυσικά ο δικός μου "ακραίος" λόγος στεναχωρεί κάποιον που αγαπούν όλοι σχεδόν οι συνδημότες μας  αλλά δεν τον ψηφίζουν προφανώς  γιατί η πολιτική είναι κυρίως εξυπηρέτηση συμφερόντων και όχι φυσικά ένας "αγγελικά" πλασμένος κόσμος.

Ο Ευσταθίου δεν τάζει , δεν κρίνει με κομματικά κριτήρια , δεν λέει πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει. Μετράει τις λέξεις του ακούει τους πάντες και δεν ψάχνει καρέκλα γιατί προφανώς και θα την είχε από μια διοίκηση που μοιράζει αφειδώς!

Δείγμα της άλλης αισθητικής  που έχει για την πολιτική είναι και το γεγονός πως μια τέτοια συνάντηση την έκανε μετά τις εκλογές! Στο ερώτημα μου γιατί ,η απάντησή του  σχεδόν "παιδική" .
" Για να μην κατηγορηθώ πως θέλω να επηρεάσω τα τοπικά ΜΜΕ "

Λες και η κακεντρέχεια των αντιπάλων θα έπαυε να λέει ό,τι την συμφέρει. Αλλά είπαμε δεν θέλω να τον στεναχωρήσω ήθελα απλά να σας ενημερώσω για την συνάντηση που φυσικά και ήταν μια θετική πρωτοβουλία του Τάσου Ευσταθίου και της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".


Θα σας βάλω όλες τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο Άγγελος Κάνδηλας καθώς και "κλεμμένες" από το προφίλ στο facebook της κ. Μπενά. 

Το τι είπαμε προφανώς και δεν μπορώ να το γράψω τώρα... Βλέπω όμως κάτι που συνέβη στο μηχανάκι του Γιάννη Καραμαγκάλη και κλείνω εδώ γιατί μου φαίνεται παράξενο που έγινε σήμερα αμέσως μετά από αυτή την συνάντηση.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν αλλά θα το συνηθίσουν ... Τελικά ούτε ο "Αγιασμός των Φώτων" μας έδιωξε είμαστε εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΙ με τις διαφορές μας και προφανώς εάν δεν το έχουν καταλάβει όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ πως φόβισε  τον  Γιάννη προφανώς έχει να κάνει και μαζί μας .

Όποιος και εάν είναι γιατί προφανώς και έχει σχέση η επίθεση με την συνάντηση αυτή δεν ΦΟΒΙΖΕΙ κανέναν με τους γελοίους χαρακτηρισμούς στον συνάδελφο Γιάννη Καραμαγκάλη.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ, ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.