ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ανύπαρκτος για την πόλη είναι ο κ. Μωραίτης και όχι όσοι ζουν και εργάζονται εδώ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και ανύπαρκτος για την πόλη είναι ο κ. Μωραίτης και όχι όσοι ζουν και εργάζονται εδώ


Ο Δημήτρης Μωραίτης έκανε πάλι την εμφάνιση του διαδικτυακά για να υβρίσει τα ΜΜΕ της πόλης.



Ο υποψήφιος δήμαρχος που δεν κατεβαίνει ποτέ γιατί δεν θα συγκέντρωνε ούτε τους μισούς ψήφους από όσους πήρε ο Αντιδήμαρχος κ.  Στασινόπουλος τον οποίο επίσης υβρίζει μας μιλάει για επισκεψιμότητα.

Δείτε λοιπόν το μέσο του που είναι  no data στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com και του στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας στο εξωτερικό όπου διαμένει.



Το δικό μας ιστολόγιο όπως όλοι γνωρίζουν είναι στη θέση 1152 στην Ελλάδα ενώ δεν υπάρχει ΜΜΕ της πόλης που να μην   βρίσκεται πιο ψηλά από αυτόν τον πραγματικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και άφαντο από τα κοινά της πόλης μας .


Δεν ξέρουμε τον λόγο της επίθεσής του αλλά προφανώς ήταν για να γελάσουμε γιατί και να θέλαμε να τον πάρουμε στα σοβαρά δεν μπορούμε πλέον.

Έτσι προφανώς και στις δικές μας ομάδες στο facebook δεν θα δείτε ποτέ τις χυδαίες επιθέσεις του γιατί προφανώς και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε για το ΤΙΠΟΤΑ με ένα ιστολόγιο που θυμάται την πόλη μόνο προεκλογικά για να διαφημίσει μια υποψηφιότητα που ποτέ δεν κατεβαίνει!

Όσο για το επί χρόνια Αντιδήμαρχος προφανώς και αγνοεί καν ποιος είναι ο Τάσος Ευσταθίου και τον παρουσιάζει σαν "κατεστημένο" άρα έχει πλήρης άγνοια για το γεγονός πως η κεντροδεξιά στην πόλη μας διοίκησε μόλις 4 χρόνια και φυσικά δεν ήταν Αντιδήμαρχος έστω για αυτή την περίοδο ο κ. Ευσταθίου.

Μάλλον τον μπέρδεψε με άλλον προ 1974 αφού τουλάχιστον γνωρίζει πως κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Τι άλλο να πούμε εμείς που έχουμε ακούσει άλλωστε πολλές συκοφαντίες από ιστολόγιο που "έπεσε" αμέσως μόλις ο κ.Στασινόπουλος έκανε μήνυση κατά αγνώστων! Βλέπετε οι κουκούλες δεν έχουν χρώμα και παρόλο που διαφωνούμε σε όλα με τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη το να κατηγορείται κάποιος χωρίς στοιχεία δεν είναι απλά αντιδημοκρατικό και καταδικαστέο ΑΛΛΑ δημιουργεί και αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.

Μάλλον τέτοιες "επιθέσεις" έβαλαν τους Συνεργούς στο δημοτικό συμβούλιο και για τον λόγο αυτό εμείς δεν ξανασχολούμαστε με ανθρώπους που το παίζουν δεξιοί και τους πρώτους που κατηγορούν είναι όσους είναι ιδεολογικά πιο κοντά τους.

Να μας κατηγορήσει ο κ. Μωραίτης εμείς δεν χαμπαριάζουμε αλλά με στοιχεία και όχι με φαντασίες . Δεκτή η κριτική και η ΑΠΟΨΗ αλλά όχι και να κάνουμε το ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

Διαβάστε ακόμα : 
Η παρακμή συνεχίζεται από το ιστολόγιο του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης- Αντί να απαντήσει σε όσα με αποδείξεις του καταλογίζουμε μας αποκαλεί ΤΡΕΛΟΥΣ και νομίζει πως πείθει



Δεν υπάρχουν σχόλια: