ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκοψε την πίτα του το Γ' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης στον Άγιο Κωνσταντίνο - Μια ακόμα εκδήλωση που μας αποδεικνύει πως τελικά δεν αλλάξαμε

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα του το Γ' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης στον Άγιο Κωνσταντίνο - Μια ακόμα εκδήλωση που μας αποδεικνύει πως τελικά δεν αλλάξαμε

Ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο και την πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ Δήμητρα Τσιόγγα 

Η κ. Μπενά από το "Ηλιούπολη για όλους" μας τροφοδότησε με όλο αυτό το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα δείτε και παράλληλα μας ενημέρωσε για ό,τι "χάσαμε" αφού το μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη μας έκανε να αργήσουμε μισή ώρα αφού θεωρούσαμε πως είμαστε πέντε λεπτά από το ΚΑΠΗ χωρίς να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε φεύγοντας από το σπίτι. 



Είχαμε γράψει σχετικά με το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη μας,  υπήρξε και τροχαίο σήμερα στην Κατεχάκη και το κακό παράγινε. Άλλωστε οι εκδηλώσεις αυτές στην ουσία γίνονται για να καταλάβουν και οι πλέον αδαείς πως όλοι οι δημότες αναζητούν από την διοίκηση επαφή και την αποθεώνουν αφού από αυτήν εξαρτώνται τα προνόμια που έχουν όσοι πολλοί ή λίγοι εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Ιατρείο και πίνουν το καφεδάκι τους με 15 ευρώ όλο τον χρόνο στα ΚΑΠΗ. 
Ο υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέα με την "Ελληνική Λύση" Ιωάννης Σακκάς με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσο Ευσταθίου τους δημοτικούς του συμβούλους Ταμβάκο και Καρανδρέα και τον πιο μικρό σε ηλικία υποψήφιο της παράταξής του Γιώργο Παπαζογωνόπουλο 

Ο Τάσος Ευσταθίου με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Παναγιώτη Καρανδρέα και τον υποψήφιο της παράταξης του Γιώργο Παπαζωγονόπουλο
Τα οποία προφανώς για να εξυπηρετούν όσους πάνε έχουν προσλάβει προσωπικό το οποίο πληρώνουν όλες και όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι. Και αυτοί που έχουν σκοπό να συμμετάσχουν μελλοντικά στα ΚΑΠΗ και αυτοί που δεν πάνε. Έτσι είναι , έτσι προφανώς θα συνεχίσει να είναι και σε ό,τι θετικό βέβαια γίνεται ως δράση οι πολλοί με την ψήφο τους ή την ΑΝΟΧΗ τους συμμετέχουν χωρίς καν να γνωρίζουν πως το λογαριασμό το πληρώνουν ΟΛΟΙ. 

Ο Τάσος Ευσταθίου απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους 
Θα σας βάλω μερικές φωτογραφίες λοιπόν από την εκδήλωση όπου προφανώς και μόνος κερδισμένος είναι ο εκάστοτε δήμαρχος όπου έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι για να συνεχίσει την πεπατημένη. 

Ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Καλούδης και αριστερά του το τακτικό μέλος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ κ. Νίκος Καραβαγγέλης και ο υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα κ. Ιωάννης Σακκάς 

Σε αυτούς που πήγαν έχουμε πάλι από επικεφαλείς παρατάξεων μόνο τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη  και τον Τάσο Ευσταθίου , τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο, την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Μαρία Κουρή που ως γιατρός παλιότερα εκεί έχει φτιάξει το δικό της κοινό,  τον πρώην πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ Κωνσταντίνο Καλούδη και νυν δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" , την Πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Δήμητρα Τσιόγγα , την Αντιπρόεδρο κ. Γεωργία Τζούμα , τον υποψήφιο βουλευτή Νότιου Τομέα με την "Ελληνική Λύση" κ. Ιωάννη Σακκά , οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κύριοι Καρανδρέας και Ταμβάκος , το τακτικό μέλος του ΚΑΦΑΔΗΛ Νίκος Καραβαγγέλης και ο μικρότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές στην πόλη μας Γιώργος Παπαζωγονόπουλος που απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό για να ακούσουμε και εμείς κάποιον που δεν έχει μάθει ακόμα την "ξύλινη" γλώσσα των πολιτικών την οποία προτιμούν προφανώς οι πολλοί αφού σε υποκρισία τους μοιάζουν. 

Μαρία Κουρή , Γιώργος Παπαζογωνόπουλος , Παναγιώτης Καρανδρέας , και Τάσος Ευσταθίου σε χαλαρή διάθεση 

Άλλωστε Σοβιετία χωρίς φανατικούς οπαδούς δεν θα υπήρχε, και η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα που ευδοκιμεί εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας είναι και η μόνη που επιβίωσε στα χρόνια της κρίσης.

Μαρία Κουρή 
Μια οικονομική κρίση -που για εμάς δεν πέρασε- που είναι μπροστά μας και όχι πίσω όπως αφελώς ισχυρίζονται όσοι κινούνται  με κρατικό χρήμα και μας έχουν ήδη έτοιμους για τον επόμενο δανεισμό μας από τους "κακούς" δανειστές που προφανώς αναζητούν τέτοιες Σοβιετίες γιατί χωρίς αυτές δεν θα είχαν και πολλές δυνατότητες να εξασφαλίσουν ΦΘΗΝΑ και  τον ορυκτό μας πλούτο!! 

Με την ελπίδα πως η νέα γενιά ,και παιδιά σαν τον Παπαζωγονόπουλο θα μείνουν εδώ και θα παλέψουν για να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά με πάγια την άποψή μας πως τελικά θα χρεοκοπήσουμε και πάλι φύγαμε από μια ωραία κατά τα άλλα  εκδήλωση πεπεισμένοι πως οι πολλοί θεωρούν πως θα επανέλθουμε στις "καλές" μέρες του "ορθόδοξου" ΠΑ.ΣΟ.Κ που οι ζεμπεκιές του Τσοχατζόπουλου ήταν η "μαγκιά" της Φυλής απέναντι στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που δεν ήξεραν τάχα να ζήσουν!

Τώρα εμείς που τάχα ξέραμε ,αναζητούμε Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δωρεάν φάρμακα για φτωχούς αλλά και για πλούσιους! ,και στηρίζουμε όσους τα παρέχουν προφανώς κάνοντας πως αγνοούμε πως όποια κράτη ακολούθησαν τέτοιες πολιτικές "αλληλεγγύης" τελικά κατέρρευσαν. 

Ιωάννης Σακκάς 
Λύση πλέον δεν υπάρχει αφού ελάχιστοι  αντιλαμβάνονται  πως ό,τι κόβεται από μισθούς και συντάξεις καταλήγει πάλι στους απόκληρους της ζωής που πίνουν πλέον νερό και όχι σαμπάνια στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου που έδωσε στους περισσότερους την ψευδαίσθηση πως ένα κράτος παρίας χωρίς παραγωγή και μονίμως δανειζόμενο θα ήταν ΙΣΑΞΙΟ μέλος σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που αντί να τραβάει προς τα πάνω τους ουραγούς βουλιάζει μέρα με τη μέρα μαζί τους! 

Ένα άλλο συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως τελικά καλύτερα να πουλάς σανό παρά αλήθειες γιατί όλο και κάποιοι πάλι θα βρουν ελιτισμό στα γραφόμενά μας και ως συνήθως άμα δεν πας με το ρεύμα και κινείσαι αντίθετα έχεις ελάχιστες πιθανότητες "επιβίωσης". 

Δείτε φωτογραφίες λοιπόν και ο Θεός να βάλει το χέρι του- εάν και στην Ελλάδα οι εκπρόσωποί του- είναι και ΑΥΤΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι αφού δεν θέλουν να αξιοποιήσουν την περιουσία της Εκκλησίας και να γίνουν Βατικανό! Αφήνουν το κράτος να κάνει τον "επιχειρηματία" και έτσι αδυνατίζουν την δική τους ΦΩΝΗ όταν η κοινωνία που τους έχει ανάγκη ζητάει αποκούμπι σε αυτούς.



Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις στους κληρικούς όπως και σε όλα τα λειτουργήματα αλλά προφανώς και αυτοί υπάρχουν για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα. 

Ο υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Ιωάννης Σακκάς με την Αντιπρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ  Γεωργία Τζούμα (αριστερά του) και την πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ Δήμητρα Τσιόγγα (στα δεξιά του) 
Πάμε λοιπόν να δούμε τους συνδημότες μας που παρέστησαν στην κοπή πίτας και ας μην σας ταλαιπωρούμε με τις δικές μας πάγιες απόψεις. Άλλωστε ακόμα και εμείς στο τέλος χρεοκοπημένοι πλήρως από τη Σοβιετία θα παλεύουμε για ένα δωρεάν γεύμα στις δομές της που μας στοιχίζουν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Η μόνη λύση για να σωθούμε είναι ή να γίνουμε μέρος του προβλήματος ή να μεταναστεύσουμε!



Σήμερα το πρωί ακόμα ένας εγκάρδιος φίλος  μετέφερε την επιχείρησή του στα Βαλκάνια για να γλιτώσει την υψηλή φορολογία. Βλέπετε με φορολογία που δεν ξεπερνά το 9% προτίμησε να γίνει "Ρουμάνος" αφού εάν και δεξιός και πατριώτης δεν είναι αφελής και θέλει να διατηρήσει την επιχείρησή του!

Στον κλάδο του επιβίωσαν μόνο όσοι ήταν προμηθευτές του Δημοσίου! Άλλωστε και στα ΜΜΕ οι μόνοι που έχουν κέρδη είναι οι αιώνιοι προμηθευτές του Κράτους  , οι μονίμως απαλλαγμένοι από φόρους Έλληνες Εφοπλιστές και όσοι μετέχουν σε "επιχειρηματικά" σχήματα όπου πήραν έναντι ενός πινακίου φακής τα λιμάνια μας και όσες δομές στην ουσία χαρίστηκαν μετά την χρεοκοπία της χώρας και τον δανεισμό της για να επιβιώσει.



Στο τέλος θα τις χρεοκοπήσουν τις εταιρίες που πήραν σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ  και η Σοβιετία θα αναγκαστεί να τις πάρει πάλι πίσω για να γλιτώσει από τις κοινωνικές ταραχές που φέρνουν οι κρίσεις του καπιταλισμού για να το πούμε όπως το λένε οι "συντροφοί" σας . Μα που τον είδαν τον καπιταλισμό, ό,τι "επένδυση" έχει γίνει στην χώρα είναι εξαγορά από ξένο κρατικό φορέα δεν το βλέπουν; Καπιταλισμός με τα λεφτά του κράτους δημιουργεί "Κίνες"  και όχι ΗΠΑ αλλά κάποιοι θεωρούν φαίνεται πως η Κίνα είναι υπερδύναμη την ώρα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε έναν ιό! Και πως άλλωστε αφού δημόσιοι υπάλληλοι αναζητούν με τους ρυθμούς που κινούνται παγκοσμίως το αντίδοτο σε έναν ιό που θερίζει και θα εξακολουθεί έως ότου οι ΗΠΑ βρουν το αντίδοτο!

Ο υπεύθυνος για τα  ΚΑΠΗ επί δημαρχίας Γ. Αναγνώστου κ. Νικολαίδης 
Δείτε ποιοι πήγαν λοιπόν στην εκδήλωση όσο διαβάζετε στις φωτογραφίες  και να ευχηθούμε σε όλους ΑΥΞΗΣΕΙΣ μισθών και συντάξεων έτσι για να τους κοροϊδέψουμε και εμείς αφού προφανώς και άμα τους πούμε πως θα μειωθούν και άλλο γιατί βαδίζουμε ΛΑΘΟΣ θα μας πουν πως εξυπηρετούμε συμφέροντα και όλα αυτά τα κομμουνιστικά που εμάς προφανώς και δεν μας αγγίζουν!

Πράσινη, ρόζ ή γαλάζια Σοβιετία είναι το ίδιο και έχουμε από καιρό διαχωρίσει την θέση μας από τις παθογένειες της  τελευταίας Σοβιετίας της Ε.Ε , η οποία και προφανώς δεν άλλαξε αλλά χρεοκόπησε και θα ξαναχρεοκοπήσει ακολουθώντας τον σοσιαλιστικό δρόμο (υπαρκτός μόνο στα μυαλά στην πράξη πέθανε εδώ και χρόνια) που δημιουργεί παντού ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Τώρα βέβαια ποιοι από όσους βλέπετε στις φωτογραφίες πολεμούν την Σοβιετία είναι κάτι που το αφήνουμε σε εσάς. Μπορεί και κανείς ή και όλοι γιατί επειδή είναι όλα θέμα διαχείρισης όταν τα λεφτά τελειώσουν η Σοβιετία θα καταρρεύσει! 

Γιατί οι δανειστές έχουν πάρει τα πάντα για 99 χρόνια  γιατί να μας ξαναδανείσουν; 

Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την Καλλιόπη Μπενά site "Ηλιούπολη για όλους" και προφανώς βοήθησαν για να έχουμε ένα εκτενές κείμενο για την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας....

ΣΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: